bugün
- laik teyzelerin fenotipi34
- akp oyları yüzde 10'un üzerinde10
- kendi aralarında anket yapıp iktidar olma heyecanı3
- beton kemalist olmak5
- arkadaşlar kararsız kaldım hangisini alayım18
- ilk tek tanrılı kutsal kitap4
- bir insanı hayatının merkezine koymak5
- gurbetçi yazarlar2
- mansur yavaş9
- türkiyede genç siyasetçi olmaması6
- yeni parti8
- nuh ve tufan hikayesinin tora daki kıssası6
- sevmeden okunan kitaplar2
- iyi parti zafer partisi ittifakı6
- tayyip erdoğan'a oy vermeye karar vermek8
- kadın poposunun müthiş hipnoz etkisi2
- anahtar partisi büyük birlik partisi ittifakı7
- nervio varıdı nerede o13
- geekyapar3
- sarapci koala8
- mister bomba bomba erecto2
- windows 84
- ibrahim peygamberin tora daki kıssası4
- zengin bir erkekle evlenmek isteyen kadınlar4
- gömlek değiştirir gibi ideoloji değiştiren tip5
- ak partililerin apo sevdası6
- ellerim bos gonlum hos12
- hukuk okuyan tiplerin biraz ezik olması9
- evler neden 200 bin tl den 6 milyona çıktı2
- giriş yapınca sözlüğün kalitesini yükselten yuzır2
- sözlüğün en güzel kız yazarı8
- hande erçel'in giydiği beyaz elbise5
- radikalkemalist3
- islam barış dinidir11
- duş almak3
- vaat edilen topraklar2
- defne isimli kadınlar2
- yazarların favori oyun karakteri15
- 1948 arap israil savaşı12
- vücut ölçüleri ile nick almak2
- bir seri katilin tarzını taklit eden katil6
- madencilerin beştepe'ye yürüyeceğiz demesi5
- gürcistan5
- hayatın kuralları6
- tavuk şiş4
- mason greenwood5
- başı açık kızların daha azgın olması2
- kadınların şiirden anlamaması5
- pozcu3
- osuruktan şiirler89
umuyorum ki bu derbide gerçek kimliğini ortaya katacaktır.
asıl sisteme dönmek gerek.
forma kimin hakkıysa ona teslim edilmeli, artık isimlere değil performansa ve çalışmaya göre dağıtılmalı formalar.
şu takımda snejderin yaptığı hiçbir şey yok. bir hafta oynatmayın amına koyayım ya. bir hafta bari sistemi sikmesin.
eboue back filan değil, sağ açık oynuyor adeta. her ufak dokunuşta yere atlamalar. elleriyle yüzünü kapamalar filan. oyun her durduğunda bakıyorum yerde biri var. aha diyorum kesin ebouedir. kameralar bir yaklaşıyor yerde yuvarlanan elleriyle yüzünü kapatan bizim eboue. e pozisyon tekrarına bakıyoruz. rakip futbolcunun sağ serçe parmağı gelmiş sadece neredeyse. bize bu sezonda sabrinin yerinde oynamaya devam ederse 3-4 maç kaybettirecek olan oyuncudur. takımın diğer sorunlarına odaklanalım.
şu terim-aysal muhabbetleri çok sıktı. terim imparatordur filandır başımızın üstünde her zaman yeri vardır ama kafası başka yerlerde. şampiyonlar ligi maçına bu kadar salakça bir kadroyla kafası yerinde bir terim çıkmazdı çünkü. daha hiç maç yapmamış ve birbiryle sıfır uyumda olan rieraydı, danydi, chedjouydu oynatırsan böyle olur kardeşim. bu takımda gökhan zanın, hakan baltanın neden hakkı yeniyor?
ve görün bakın her maç ana avrat sövdüğünüz hamit yok. memmunmusunuz şimdi ? yarrak gibi sağ kanat. orta sahada top tutabilecek hiç kimse yok.
terim şu enginden de vazgeç artık amk.
yense de yenilse de başımızın tacıdır. şimdiden beşiktaş derbisinde takımıma şans diliyorum.
asıl sisteme dönmek gerek.
forma kimin hakkıysa ona teslim edilmeli, artık isimlere değil performansa ve çalışmaya göre dağıtılmalı formalar.
şu takımda snejderin yaptığı hiçbir şey yok. bir hafta oynatmayın amına koyayım ya. bir hafta bari sistemi sikmesin.
eboue back filan değil, sağ açık oynuyor adeta. her ufak dokunuşta yere atlamalar. elleriyle yüzünü kapamalar filan. oyun her durduğunda bakıyorum yerde biri var. aha diyorum kesin ebouedir. kameralar bir yaklaşıyor yerde yuvarlanan elleriyle yüzünü kapatan bizim eboue. e pozisyon tekrarına bakıyoruz. rakip futbolcunun sağ serçe parmağı gelmiş sadece neredeyse. bize bu sezonda sabrinin yerinde oynamaya devam ederse 3-4 maç kaybettirecek olan oyuncudur. takımın diğer sorunlarına odaklanalım.
şu terim-aysal muhabbetleri çok sıktı. terim imparatordur filandır başımızın üstünde her zaman yeri vardır ama kafası başka yerlerde. şampiyonlar ligi maçına bu kadar salakça bir kadroyla kafası yerinde bir terim çıkmazdı çünkü. daha hiç maç yapmamış ve birbiryle sıfır uyumda olan rieraydı, danydi, chedjouydu oynatırsan böyle olur kardeşim. bu takımda gökhan zanın, hakan baltanın neden hakkı yeniyor?
ve görün bakın her maç ana avrat sövdüğünüz hamit yok. memmunmusunuz şimdi ? yarrak gibi sağ kanat. orta sahada top tutabilecek hiç kimse yok.
terim şu enginden de vazgeç artık amk.
yense de yenilse de başımızın tacıdır. şimdiden beşiktaş derbisinde takımıma şans diliyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar