bugün

galatasaray

umuyorum ki bu derbide gerçek kimliğini ortaya katacaktır.

asıl sisteme dönmek gerek.
forma kimin hakkıysa ona teslim edilmeli, artık isimlere değil performansa ve çalışmaya göre dağıtılmalı formalar.
şu takımda snejderin yaptığı hiçbir şey yok. bir hafta oynatmayın amına koyayım ya. bir hafta bari sistemi sikmesin.
eboue back filan değil, sağ açık oynuyor adeta. her ufak dokunuşta yere atlamalar. elleriyle yüzünü kapamalar filan. oyun her durduğunda bakıyorum yerde biri var. aha diyorum kesin ebouedir. kameralar bir yaklaşıyor yerde yuvarlanan elleriyle yüzünü kapatan bizim eboue. e pozisyon tekrarına bakıyoruz. rakip futbolcunun sağ serçe parmağı gelmiş sadece neredeyse. bize bu sezonda sabrinin yerinde oynamaya devam ederse 3-4 maç kaybettirecek olan oyuncudur. takımın diğer sorunlarına odaklanalım.

şu terim-aysal muhabbetleri çok sıktı. terim imparatordur filandır başımızın üstünde her zaman yeri vardır ama kafası başka yerlerde. şampiyonlar ligi maçına bu kadar salakça bir kadroyla kafası yerinde bir terim çıkmazdı çünkü. daha hiç maç yapmamış ve birbiryle sıfır uyumda olan rieraydı, danydi, chedjouydu oynatırsan böyle olur kardeşim. bu takımda gökhan zanın, hakan baltanın neden hakkı yeniyor?

ve görün bakın her maç ana avrat sövdüğünüz hamit yok. memmunmusunuz şimdi ? yarrak gibi sağ kanat. orta sahada top tutabilecek hiç kimse yok.

terim şu enginden de vazgeç artık amk.

yense de yenilse de başımızın tacıdır. şimdiden beşiktaş derbisinde takımıma şans diliyorum.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026