bugün

baniye

bani tanım: kurucu (kimse), yapan, kuran anlamındadır.
bendeki anlamı ise; ne arkadaş ne alelade bir kız ismi...
Kalbimin en derin yerinde sevgisiyle vücuduma kan pompalayan kardeş. yüzünün güzelliği, kalbinin güzelliğiyle, zekasının seviyesi ruhunun temizliğiyle ölümüne kapışan kendinden başka rakibi olmayan, melek olsa işte bu kız olur dediğim kızın ta kendisi.
Dostluğu bana öğretmiş olandır. Zor günümde yanımda olan, beni ayakta tutan, varlığına varlığımı koyabileceğim, içime iyi insan olmayı sızdırmış insanüstü varlık.
yeşil gözleri, bembeyaz teni, beline kadar saçları tevazu göstermesine engel olmayan.
Yanında saçmaladığım, benim yanımda saçmalayan kızdır.
öyle temiz ki kalbi, zihniyeti utandırır herkesi bir o kadar da özendirir. lakin ne mümkündür onun gibi olmak.
her sabah onun için uyanmak, ona hazırlanmak, saatlerce konuşmak, durduk yere onunla ağlamak, şakalar yapma, ciddi ciddi konuşmak hepsi onunla güzel bilirim.
O, bu şehirde değilken bile bir sabah onunla buluşmak için hazırlanıyormuşsunuz zannedecek kadar uzakta olduğunu hissettirmeyen dost.
ve varlığına binlerce kez minnet ettiğim insan, beni hayatta bu kadar güçlü kıldığın için sana binlerce teşekkürler.
Tanrı'nın sana vermeyi unuttuğu kardeşin seni çok seviyor.
© copyright 2005 - 2026