bugün

buse terim

ne fenerbahçe'li, ne galatasaray'lıyım o nedenle kızı takım tartışmasına sürecek değilim.

ama hiçbir halt yapmadan, sadece babasının adı sayesinde bir yere gelen, berbat giyindiği halde kendini modadan anlıyormuş gibi tanıtan işin komiği bir de ilginç şekilde yalakaları olan başka bir insan hiç görmemiştim.

yurtdışına baktığımızda bir kim kardashian bile, ki en amerika'da en vasıfsız ünlüler klasmanında liste başıdır, en azından güzel giyinen, dash isimli çok talep edilen bir mağazalar zincirine sahip olan, giyim koleksiyonları çok satış yapan bir kadın.

peki buse terim kimdir arkadaşım? ne vasıfla takdir görmesini bekliyorsunuz?

sırf babasını paylaşıp durup, babama aşığım modlarına girip galatasaray taraftarlarının beğenisini kazanmaya çalıştığı için mi?

moda zevkinin iyi olduğunu sanıp mütemadiyen vücut proporsiyonuna uygun olmayan giysiler giyip zaten ufacık olan boyunu daha ufak, bir de üstüne kilolu gözükmeyi başardığı için mi?

bu yazının ilham kaynağı ise, lidyana com a girdim, baktım "buse terim şunları seçti", "buse terim şunları öneriyor" hay sizin beyninizi kedi yalasın ulan dedim, sırf şu kadın seçti diye gidip bir halta benzemeyen ürünleri mi alacağız? aksine birde eksik olsun dedirtti.

uzun lafın kısası, benim gibi sakin insanı bile overrated hali ve gereksiz gündeme getirilmesiyle çıldırtan babasının adıyla bir yere gelmeyi bırak onu da yapamayan kız çocuğu.
güncel Önemli Başlıklar