bugün

total war rome 2

koskoca harita da sekiz tane devlet nedir allasen. neyse gelecek olan dlc'ler ile toparlanır iyice oyun.

roma: kutsal ittifakı tekrar kurup. bütün topraklara sahip olmadan, oyunu bitirmem. eski şaşalı günlere geri döneceğiz efendiler sizlerle.

kartaca: ilk hedefim bu devlet olacak. ilk oyundan beri kıl olurum kendilerine. galya ile anlaşma yapıp. direk saldırıcam itlere. sizden çektiğim sıkıntıyı, kimseden çekmedin totoşlar. tek bir tane kartacalı kalmayana kadar nefesim ensenizde haberiniz olsun. osca romanındır, romanın kalacak.

makedonya: siz perslerle uğraşa durun. ben bir ara uğrarım size. iskendere selam söyleyin. kulağını çekmeye geleceğim.

britanya: siz adada kendinizi güvende mi sanıyorsunuz? eğer öyle yanılıyorsunuz aslanlarım. o mızraklı ve berserkerler sizi kurtaramaz. söyliyeyim. ikinci hedefimde siz varsınız. aklınız varsa asya'ya doğru kaçıp orada büyümeye çalışırsınız.

galya: bana bakın aslanlar bu oyunda arkadan saldırma gibi kalleşlikler istemiyorum. iki dakika adam olun. köylerinizi yerle bir ederim. adam olun lan! asterix ve oburix bile kurtaramaz sizi haberiniz olsun. anlaşabilirsek eğer. kardeş ülke olabiliriz. o da sizin hareketlerinize göre.

germenler : sizinle bi alıp veremediğim yok. ama ne yaparsın ekmek kavgası. ama rahat olun en az 70 turn rahatsınız. bir yanlış yapmadığınız sürece. şimdilik diyeceklerim bu kadar gençler.

persler: sizlerler sonlara doğru savaşırız gibime geliyor. üzerinize adam yağdırıcam olum. roma çocuğuyuz biz. korkumuz yok adam olun. kalabalıkta artistlik yapanın tenhada affı olmaz bilesiniz. o filler de kurtaramaz sizi.

mısırlılar: piramitleri görmek için bir ara çay içmeye gelirim size. elimde hakiki pers çayı olacak merak etmeyin. kaçak ürün kullanmıyoruz. sizi sonra bırakırım gibime geliyor. askere önem vermeyin. biraz medeni olun gelişin lan. gözümüz gönlümüz açılsın.

şimdilik bu kadar. oyun oynadıktan sonra before and after yaparım. bekle beni uykusuz geceler!!!