bugün

prens charles in müslüman olması

bop benzeri bir projenin önemli bir ayağıdır. bu nedenle her yıl yeniden yeniden yeniymiş gibi piyasaya sunulur. şükür ki tutmaz.

ortadoğu'da sürekli karmaşa çıkarmayı kendisi din edinmiş olan ingiltere adlı devletin sinsi planına göre "prens charles müslüman oldu." şeklinde haberler yayılacak. haber sonucu islam dünyasında prense ve ingiltere devletine bir sempati başlayacak. zaten 100 yılı aşkın süredir bir ayağı ortadoğu'da bulunan ingiltere dış istihbaratı mı6 halifelik makamının tekrar canlandırılması için propagandalara başlayacak. bazı şark kurnazı mankafalara ki özellikle suudi prenslerine ingilizler tarafından " kesinlikle seni halife seçtireceğiz." türünden pohpohlamalarla islam devletleri işin içine çekilecek. seçimler sırasında her islam ülkesi kendi adayının seçilmesini isteyeceği için büyük bir karmaşa başlayacak. karmaşa içinden çıkılmaz bir hale gelince de ingiliz ajanları devreye girerek " madem her ülke kendi adayının seçilmesini istiyor, öyleyse hiçbir islam ülkesi üzülmesin prens charles'i halife seçerek bir orta yol bulalım." diyerek islam ülkelerini uzlaştıracaklar. bu plan sayesinde zaten akıllarını kullanmayı sevmeyen islam ülkelerinin boyunlarına birer tasma takılmış olacak.

cengiz özakıncı bunları neveser, münevver ve osmanlı tuzağı adlı kitaplarında yazmıştı. yermiyiz bunu; hadi biz yemeyiz de islam dünyasının %90'ının bu planı yiyeceğine kalıbımı basarım.

kısacası çok tehlikeli ve sinsi bir planın parçası olması nedeniyle bu uyuz prens asla müslüman olmamalıdır. olsa ne olacak ki, peygamberin torunlarını kesen emevilerden bir farkı mı olacak...

ezilmiş yurdum insanı bir ünlü yabancı müslüman oldu haberi çıkınca pek sevinir. elin gavuru müslüman olsa ne olacak, müslüman olmasa ne olacak ? sanki islam'ın bir eksiği var da o gavur müslüman olunca o eksik kapanacak. bunlar hep kasıtlı haberler ve her yıl çıkartılır.

prens charles
michael jackson
Neil Armstrong
kaptan Cousteau
Anthony Quinn

bunların müslüman olduğu haberi önceki yıllarda çıkmış; hatta gazetelerde haber yapılmıştı. yıllar geçince hepsinin de asılsız olduğu görüldü.