bugün
- evli bir adama aşık oldum sözlük18
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- from gold from dust28
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı15
- fiziği güzel sözlük kızları56
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı9
- birine aşık olup kafayı yemek9
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı8
- senin aklini alirim9
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- sözlüğün manyak dolu olması4
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- fatma betül sayan kaya70
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- kadının en öpülesi yeri11
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- şampuan yerine saç kremi almak6
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- kuran da namazın olmaması12
- sydney sweeney'in memeleri6
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- ups boobs ve diğer sözlük kızları5
- memeleri kafam kadar kız24
- sabahın köründe işe giden ezik13
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek5
- geceleri şam tatlısı diye ağlayan pezevenk4
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- adalet ve kalkınma partisi7
- gecenin şarkısı5
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek5
- uğurcan çakır8
- belçika attı5
- balkonda oturan kalmaması3
- gece döner bıçaklı şirinler tarafından kovalanmak5
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- görsel yükleme problemi5
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek12
- yağmurcunun homofobikliği şüpheli mi7
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- ismet gurbuz 2024'ün çaylak olması5
- recep tayyip erdoğan30
- koç burcu insanları7
- edirne çingenesi2
hayata küsmem için dahi yetebilecek spordur. şöyle ki:
efendim voleybol sporu (bkz: kaplumbağa hayvanı) gayet güzel bir spor. izlemesi gerek güzel kadın sporcuları sayesinde gerekse oyun temposu sayesinde gayet eğlenceli. lakin iş oynamaya geldiğinde bu yolda geç kalanlar için bir kabustur.
kendimi bildim bileli iyi bir sporcu olamadım. (takım oyunlarından söz ediyorum)
futbolda kaleye konan çocuktum.* basketbolda fena değildim iyi savunmam vardı lakin belki de göze bunlkarın yanında en kolay gelen voleybolda tam bir kabustum-halen de öyleyim.
bilenler bilir yazlık mekanlarda yani plajlarda falan en önemli spor voleyboldur. ve ben martin edilen nerede bir voleybol topu görsem topuklamışımdır. şimdi içinizden "ulan ne cins adamsın´anksiyetik misin ne boksun" dediğinizi duyar gibiyim. hemen açıklayayım: efendim benim derdim voleybol oynayamamak değil ki. oynarken sergilediğim komik görüntüden(topa parmak ucuyla vurmak yerine ölesiye abanmak gibi) dolayı bir taşakoğlanlığının kaçışıdır.
neyse sadede geleyim. dün plajda arkadaşlarımın voleybol topu getirdiğini görmemle kabusum başladı. o ana kadar herşey ne güzeldi oysa. derken o top ele alındı ve ben birden denize kaçmak durumunda kaldım. lakin lanet beni denizde de buldu ve başta kızlar olmak üzere gayet makara edildim. pişman mıyım? yoo. sadece voleybolun neden bu kadar önemli olduğunu anlayamadım olay budur. zira müsabakadan önce bana sürekli sorular soran hatunun yüzüme baktıkça gülmesiyle de benim endişelerim haklı çıktı.
neyse bir an için tatile çıkamayan sözlükçülerin "ulan adamın derdine bak. biz sıcakta çalışırken" dediğini duyar gibi oldum da utandım. lakin yanında harıl harıl şu satırları yazmakta olduğum internet kafe sahibi teyzenin benim matah bir iş yaptığıma inandığını gördüm de entryi silmeme kararı aldım. evet aldım.
efendim voleybol sporu (bkz: kaplumbağa hayvanı) gayet güzel bir spor. izlemesi gerek güzel kadın sporcuları sayesinde gerekse oyun temposu sayesinde gayet eğlenceli. lakin iş oynamaya geldiğinde bu yolda geç kalanlar için bir kabustur.
kendimi bildim bileli iyi bir sporcu olamadım. (takım oyunlarından söz ediyorum)
futbolda kaleye konan çocuktum.* basketbolda fena değildim iyi savunmam vardı lakin belki de göze bunlkarın yanında en kolay gelen voleybolda tam bir kabustum-halen de öyleyim.
bilenler bilir yazlık mekanlarda yani plajlarda falan en önemli spor voleyboldur. ve ben martin edilen nerede bir voleybol topu görsem topuklamışımdır. şimdi içinizden "ulan ne cins adamsın´anksiyetik misin ne boksun" dediğinizi duyar gibiyim. hemen açıklayayım: efendim benim derdim voleybol oynayamamak değil ki. oynarken sergilediğim komik görüntüden(topa parmak ucuyla vurmak yerine ölesiye abanmak gibi) dolayı bir taşakoğlanlığının kaçışıdır.
neyse sadede geleyim. dün plajda arkadaşlarımın voleybol topu getirdiğini görmemle kabusum başladı. o ana kadar herşey ne güzeldi oysa. derken o top ele alındı ve ben birden denize kaçmak durumunda kaldım. lakin lanet beni denizde de buldu ve başta kızlar olmak üzere gayet makara edildim. pişman mıyım? yoo. sadece voleybolun neden bu kadar önemli olduğunu anlayamadım olay budur. zira müsabakadan önce bana sürekli sorular soran hatunun yüzüme baktıkça gülmesiyle de benim endişelerim haklı çıktı.
neyse bir an için tatile çıkamayan sözlükçülerin "ulan adamın derdine bak. biz sıcakta çalışırken" dediğini duyar gibi oldum da utandım. lakin yanında harıl harıl şu satırları yazmakta olduğum internet kafe sahibi teyzenin benim matah bir iş yaptığıma inandığını gördüm de entryi silmeme kararı aldım. evet aldım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar