bugün

metamfetamin

evde bulunan malzemelerle en kolay üretilen uyuşturucu olduğundan mütevellit en tehlikelisidir.
bunu bilip de deneyen her 5 bağımlıdan 4 andaval çalışma alanını havaya uçurur. nihayetinde benzin ısıtıyorsun, boru değil.

meth kullanan insanlar diğer bağımlılara göre %80 daha net farkedilir. nitekim meth denen illet vücutta ne kadar yağ varsa hunharca çözüp yok eder. yanaklar boşalmış, dişler çürümüş, diş etleri erimiştir bu insanların. walking deadde figüran zombi olabilcek düzeyde korkutuculardır artık.

son olarak her 5 bağımlıdan 3'ü maksimum 10 yıl, minimum 2 yıl içinde ölmektedir.
rehabilitasyonla bırakma ihtimali %2'dir.
kendi kendine bırakmaya çalışan kişi, dünyanın en iradeli insanı bile olsa ağrı ve sancıdan dolayı başaramaz. ne zaman bünyeye uyuşturucu madde alınır, o zaman acıları son bulur.

unutulan edit: bir de bunun yan etkisi olarak derilerinin altında dolaşan böcekler olduğunu sanıp kaşıya kaşıya parçalarlar. ellerinin yüzlerinin yara bere içinde olmasının sebebi budur.
bir bağımlı bununla ilgili olarak "derinizin altında böcekler dolaştığını hissetmiyorsunuz, bunu biliyorsunuz. o durumda elinizin altında kesici bir alet olsa açıp içini deşersiniz, ta ki böcekleri yakalayana kadar." demiştir.