bugün

galatasaray

Bu başlık altında Yönetimin başta ünal aysalın demeçlerini , transfer politikasını iki üç kez eleştirmiş biri olarak ; gelişmeleri heyecanla takip ettiğim yüce kulübümüzdür.

Hamit altıntop , Burak yılmaz , Nureddin Amrabat , Felipe Melo bu oyuncuları kadroya katın ben pastada çilek falan istemiyorum. Yeterki bu dört topçu şu takıma alınsın. Yıldız mıldız istemez. Bizi bu kadar beklettikten sonra alın bu adamları. ki eğer bunları alacaksanız ben yaptığım eleştiriler için özürde dilerim ve benim gibi bir çok taraftar. Ama bu dörtlüden biri ikisi helede melo eksik kalırsa sizin yapacağınız işede sokarım. bu kadar net. Bu taraftar kombineleri tüketmiş bitirmiş bu dördünü alın bizlere.

Eğer bu 4 futbolcu alınırsa hakikaten taş gibi kadromuz oluyor. Kanatlarda riera , emre çolak hatta aydın üzerine birde culio opsiyonlarımız oluyor. Riera deyipte geçmeyin , biraz alışsa çok teknik bir topçu. Ha şimdi sen ne anlarsın derler varsın desinler. Rierayı bilen bilir.

Haydi inşallah diyoruz. Bu dört adam gelirde son yılların en zevkli sezonunu izleriz.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026