bugün
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması14
- yunan aşığı tip15
- dinci ahlaksızlığı20
- korkulan ölüm şekli4
- arjantinli erkekler5
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak15
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak15
- yunan adalarına gitmek20
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi7
- rüyada nervio yu görmek6
- ucu nereye giderse gitsin5
- ruj sürmüş kadının dudaklarını yiyip bitirmek3
- filozofların yunanların delileri olması3
- zengin kadın bulup evinin erkeği olmak5
- bekir2
- kalbin cız ettiği anlar3
- elisa2
- sözlük erkeklerini cimere şikayet etmek2
- haram yerken besmele çekenler2
- ingiliz erkekleri2
- panda2
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler14
- karton toplarken köpek çetesine yem olmak2
- rujlu erkekle öpüşmek14
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi24
- zamanın gerçekliği meselesi2
- yeraltı dizisi2
- fon vurgunu sonrası akepeye desteği sürdürmek7
- zencefil2
- sağlıklı yaşama katkı payı3
- akın gürlek'in fon soruşturması açıklaması4
- çinli erkek2
- kaliteli entryler girip eksi oy almak6
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması17
- günün recep tayyip erdoğan repliği8
- hobi olarak açlık grevi yapan tuzu kuru solcu2
- evlenmeyip zina mı yapalım4
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- centaur sırtına binip topraklar fethetmek3
- mustafa sabri efendi2
- gurbette yaşayıp milliyetçilik yapan insan4
- 3 ayda bir duş almak5
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- fiziği güzel sözlük kızları47
- mini sosis2
- mevlana celaleddin rumi'nin yunan olması2
- 1 ekim 2026 benzin zammı7
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
- my name is buck2
- çok düşünmek neyin belirtisidir5
Sevgili olsa da olmasa da, senin olmadığını sevgilin olmadığını bildiğin bir mektuptur bu.. Yazmaya başlayacağım sözlük, bunca zamandır içimde tuttuklarımı bir entrye sığdıramasam da içimi dökeceğim sözlük. Dinleyin beni olur mu? Hiç kimsenin benim olmasını istemediği sevdiceğime yazmak istediğim mektubu bir siz bilin..
Sevgili Sevdiğim *
Üst kısma attığım gülücüğe aldırma, yazarken mutlu değilim bilesin. Kim mutlu olur böyle bir durumda? Aramızda onca engel varken, bağırsam sesimi duymayacağını bile bile nedir bu sevda bitanem? Ya beni öldürür bu aşk, ya seni. Bunları sana yazdığıma inanmassın mesela, gelip okusan bunları yazacağı son kişi benimdir der geçersin elbette, seni umursamadığımı düşünüyorsun ya. Umursamıyor muyum sence? herkese her şeye senin gözünle bakıyorum. sen olsan napardın diyerek karar veriyorum. seviyorum hem de cok. kavuşamayız, gerçek. bu kadar mesafe bu kadar engel varken mi? bizim birlikte olmamızı istemeyen onca insan varken mi? şimdi bıraksam her şeyi gelsem yanına, ayaklarına kapansam seni seviyorum desem, yine de inanmazsın sevdiğime değil mi? haklısın canım,kim bana bunca şey yapsa, ben sadece düşman olabiliriz diye düşünürdüm, o benden vazgeçmez sever demek aklımın ucundan bile geçmezdi. Senden dilediğim özrü hatırlıyor musun sevgilim? suçum yoktu ama gözünde suçluydum.. birbirimize bakmıştık uzun uzun, hiç bir kelime geçmeden. mutsuzduk, kavuşamazdık. sonra özür dilemiştim, umutlanmıştın, elifim bu sefer benim olacak demiştin ve gülümsemiştin, ilk defa ben giderken gidene kadar uzun uzun arkamdan bakmıştın. ne oldu peki? yine hiç bir şey değişmedi, biz yine kavuşamadık. tekrardan özür diliyorum hem seni üzdüğüm için hem de seni bu kadar sevdiğim için. unutacağımı düşündün değil mi? yerine başkalarını koymayı denedimi, olmadı yapamadım. seni severken başkasının olamadım, ağır geldi birtanem. zamana bıraktım, sadece yarama tuz bastı. her geçen gün daha çok yaktı canımı, sensiz aldıgım her nefes sadece yaraladı beni sevdiğim..
uzun oldu galiba, seni severek geçen bir gün sadece içimdekileri döktüm ben. sevmekten vazgeçemedim. inanmayacaksın ama söylüyorum seni seviyorum..
elbet bir gün sen de...
Sevgili Sevdiğim *
Üst kısma attığım gülücüğe aldırma, yazarken mutlu değilim bilesin. Kim mutlu olur böyle bir durumda? Aramızda onca engel varken, bağırsam sesimi duymayacağını bile bile nedir bu sevda bitanem? Ya beni öldürür bu aşk, ya seni. Bunları sana yazdığıma inanmassın mesela, gelip okusan bunları yazacağı son kişi benimdir der geçersin elbette, seni umursamadığımı düşünüyorsun ya. Umursamıyor muyum sence? herkese her şeye senin gözünle bakıyorum. sen olsan napardın diyerek karar veriyorum. seviyorum hem de cok. kavuşamayız, gerçek. bu kadar mesafe bu kadar engel varken mi? bizim birlikte olmamızı istemeyen onca insan varken mi? şimdi bıraksam her şeyi gelsem yanına, ayaklarına kapansam seni seviyorum desem, yine de inanmazsın sevdiğime değil mi? haklısın canım,kim bana bunca şey yapsa, ben sadece düşman olabiliriz diye düşünürdüm, o benden vazgeçmez sever demek aklımın ucundan bile geçmezdi. Senden dilediğim özrü hatırlıyor musun sevgilim? suçum yoktu ama gözünde suçluydum.. birbirimize bakmıştık uzun uzun, hiç bir kelime geçmeden. mutsuzduk, kavuşamazdık. sonra özür dilemiştim, umutlanmıştın, elifim bu sefer benim olacak demiştin ve gülümsemiştin, ilk defa ben giderken gidene kadar uzun uzun arkamdan bakmıştın. ne oldu peki? yine hiç bir şey değişmedi, biz yine kavuşamadık. tekrardan özür diliyorum hem seni üzdüğüm için hem de seni bu kadar sevdiğim için. unutacağımı düşündün değil mi? yerine başkalarını koymayı denedimi, olmadı yapamadım. seni severken başkasının olamadım, ağır geldi birtanem. zamana bıraktım, sadece yarama tuz bastı. her geçen gün daha çok yaktı canımı, sensiz aldıgım her nefes sadece yaraladı beni sevdiğim..
uzun oldu galiba, seni severek geçen bir gün sadece içimdekileri döktüm ben. sevmekten vazgeçemedim. inanmayacaksın ama söylüyorum seni seviyorum..
elbet bir gün sen de...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar