bugün

indragandi

üyelerinin sapıtıp birbirine sardığı site. yorumlardan örnek:

- Sen seviyeni -kaşınıyorsun- ile belli ediyorsun zaten. Senin için bu kelimeler küfür sayılmıyordur bile. Muhatabım değilsin sadece rahatsız ediyorsun onu belirttim.

- Ama hep bir suçlama hep bir agresiflik. Nereye kadar. Belki terbiyesizlik yapmamış olabilirisn ama saygısızlığın dikalasını yapıyorsun. Hemde kendinle çelişiyorsun. Bazı yorumlarında bırakın herkes istediği yorumu yazsın diyorsun öte yandan iyi yorum yapanlara şakşakcı diyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

- muhabbetin içine etmeyi" demişsin editlemeye senden başlayalım istersen. Hergün dönen "ehehezeze zehehezezeze 3 saniyede yazdım" içerikli teknik ve aydınlatıcı muhabbetinizi "3 kuruşluk" olarak nitelendirmeniz büyük isabet. Yukarıda doğru düzgün mesaj yazdım abuk subuk cevap aldım bende cevap verdim. insanlar yazdığım mesaja puan vererek! tepki veriyor olmalı. Rahatsız oluyorsanız rahat ettiğiniz mesajları puan vererek yukarıya taşıyın. insanlar genelde bu yolu tercih ediyor.

- Hayır sen o ürünleri alanları şabalak olarak nitelendirip istisnasız her ürünü karalıyorsun,bu sitede bulunma amacın çok açık,her yazdığında dahada amacının ne olduğu ortaya çıkıyor,rastgele...

falan filan işte. kimin kime sardığıda belli değil. üye olup stres atmak lazım kanımca.