bugün

gizem suyolcu

bir twitter kullanıcısı. 11.660 tweets, 1.499 takip ettikleri, 2.562 takipçileri ile kendini facebook'a vermiş bir kadın.

bu gece melih gökçek ile yaptıkları tartışmada melih gökçek kendisine ''sen çok kürtaj mı yaptırdın'' diye soru sormuş.. melih gökçek böyle bir soru sorduğuna göre bu hanım kızımız kürtaj muhabbetiyle ilgili durmadan melih gökçek'e sorular sormuştur herhalde.

sorulan soruya baya bir alınmış kendisi, doğrusu soruya bakınca pek bir şey görmüyorum. belki bir şeyler denilebilir ama hiçbir şekilde hukuksuz bir şeyi yok. ne yani birisine kürtaj yaptırdın mı diye soru sormak ne zamandan beri hukuksuzluk olmuş ki lan?

melih gökçek ile yaptıkları twitleşmede, melih gökçek kendisine bir twitinde, 'sen herkese saldır ipe sapa gelmez sualler sor' diye bir şey demiş.

bu kişinin bu şekilde insanlara ipe sapa gelmez şeylerle saldırdığını daha önce de görmüştüm twitter'da. mecliste ayakta alkışlanan türbanlı öğrencifotoğrafını paylaşmıştı twitter'da. bu şekilde sosyal medyayı çok farklı bir mecraya çekmişti. bu kızın okulda başörtüsü takmayıp da dışarıda takmasını içerlenmişti bu kız. alakasız bir şekilde, hiçbir suçu olmamasına rağmen kızı insanlara hedef gösterip laf ettiriyordu twitter'da.attığı twiti silmiş herhalde ulaşamıyorum fakat resim duruyor twitter hesabında.

kimse gelip de bana bu kişinin suçsuz olduğunu falan söylemesin. ortamı kızıştırmak için alakasız kişilere alakasız şeyler söylüyor.fazıl say denen kişi de esra elönü'ye 'bu esra elönü güzel kadın. mini etek filan giyse star olur' demişti arkasından esra elönü de kendisine ''fazıl say da adam olsaymış star olabilirmiş'' demişti.

kemalistler, son genel seçimlerde %50'lik kesime koyun diyip duruyordu entry'lerinde, twitlerinde, köşe yazılarında ve bilumum yerlerde.

sonra bu %50'lik kesim koyun dediler biz de koyduk sözüne alındılar. alınmanın mantığı yok, sen o adama koyun dersen o da koyduk mu der.

alınmasın bence. soru da bir şey yok.

bakın bir resim daha elime ulaştı. kendisi melih gökçek'e neler sormuş.

görsel
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar