bugün

twitter da melih gökçek rezaleti

bu kafa umarım daha net algılanmıştır.

melih gökçek kafasından bahsetmiyorum. o zaten kendini defalarca ifade etti ve her seferinde ne kadar seviye düşürdüyse o kadar çok ödüllendirildi. bahsettiğim kafa "karı da kaşınmış" kafası.

zannetmeyin taraftarlıklarından yapıyorlar.

bunu yapan adamların dünya görüşü, kadın algısı, demokrasi anlayışı bu. hayatımın 6 senesinin geçtiği bir yer ve açık konuşmak gerekirse ankara bu adamlar ve bu adamlar kadar berbat kafada kadınlarla dolu. o semtte, bu ilçede değil, her yerdeler. her mahallede, her sokakta, her apartmanda bir dolu böyle insan var. i.melih gökçek de bu adamların temsilcisi. ankara'da bu adam allah gibi seviliyor nedeni de şehri pek güzel yönetmesi, kalkındırması, hizmet götürmesi değil seçmenini tam da bu konularda çok iyi temsil etmesi.

bu twitter belki gökçek efendinin değildir ama emin olun i. melih gökçek'i kendinden çok seven bir dallamanındır. kadın, hazreti i.melih hakkında ileri geri konuştuysa ana bacı, namus bırakmazlar çünkü kadın olarak değil, birey olarak haddini aşmıştır bunlara göre. hele ki kadın haliyle o islamla ilgisiz paçavrayı başına örtmediyse, hayatı kocasnın ardına saklanıp yaşamıyorsa, fikrini savunuyorsa bunlara göre orospu...

orada yaşayan 3-5 insan evladı lütfen üstüne alınmasın ama solcusundan sağcısına, demokratından feministine ankara halkı bu adam ve bu düzenle çok mutlu ve barışık. bu olayla ilgili bir sürü hanımefendi internet geyiği yapacak, her boka feministçilik yapan bir alay "sanal bora" ötecek ama ankarada sokağa çıkıp "çüş lan!" diyecek 100 kişi çıkmayacak. öğrenci kantinlerinde, çoğu ankaralı olmayan üçbeş elemanın atacağı sloganla da gelmeyin bana.

şehir bu adam ve bu hayat düzeninden çok memnun. kimse kendini yorup da "ama ben!" diye mesaj atmasın. istisnalar kaideyi bozmuyor üstelik istisna diye istatistik bir dilim oluşturacak kadar bile de adam yok.

ankara'yı bilen biri olarak tekrar ediyorum kimse şaşırdım ya da bu olay ankara'yı temsil etmiyor demesin.

bazı zor anlayanlar için ön not: bu yazının konusu doğrudan i. melih gökçek değildir. eleştiri kent halkınadır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar