bugün
- vermio11
- true çaylak olsun kampanyası8
- bu koyden olsam ne olacak18
- nervio35
- beni kim artılıyor amk5
- tememda kenka nalaka15
- sözlükte kavga6
- gammazlar çetesi6
- 15 21 itibariyle duygu durumunuz6
- velvet53
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı8
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse6
- velvet geceleri napıyor sorunsalı12
- true'yi eskorta emanet etmek10
- arkadaşlar hoşçakalın galiba silik yiyeceğim2
- bir kilo patatesin 50 lira olması6
- yeni parti31
- gammazlık9
- sinsice kavga izleyen yazarlar6
- kavga eden yazarların öpüşüp barışması3
- kasiyer kıza nasıl açılırım21
- ışıktan daha hızlı olan şey2
- true çaycı olsun kampanyası2
- toros dağlarının düzüne inmek2
- gammazlar göreve3
- imamların maaşı çok diyen öğretmen9
- başbiraderin profili neden gizli sorusu3
- son gammaz bukucu goku3
- herkesin bir şeye inanma zorunluluğu5
- türkiye chp ile dünya devi ülke olacak4
- hastane randevusu6
- insan olmaya ceyrek kala18
- benzetildiğiniz ünlü10
- reis olmasaydı ismimiz gocutakis uğurtakis olurdu4
- tai lung6
- pompacı kıza nasıl açılınır8
- ideal erkek boyunun 1 84 olması14
- sözlük yazarlarından aforizmalar3
- sarhoş olunan gecenin sabahında hissedilenler6
- fake hesabı bile açılmamış yazar2
- sevgiliye yapılacak en acımasızca şey2
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- adnan oktar9
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz6
- true denen hadsiz namussuz karaktersiz4
- true'nin üzerine şişme kadın atmak3
- nasıl gidiyor hayat6
- cumhuriyet halk partisi16
- futbol15
- evli kadın ahlaksızlığı2
şimdi öncelikle bir parantez açalım;
laf sokmak için demiyorum, azıcık duyarlılık ve sanatsal iştah gerektiren film. aksiyon, süper kahraman, canafar filmi hastasıysanız, tempo düşünce bunalıyorsanız hiç bulaşmayın... yanlış numara ayakkabı almak gibi; sıkar.
mesela ingiliz hasta'dan hoşlanmadıysanız yanaşmayın...
şimdi inadım inat ben bunu seyrederim (mecnun çınar mode:on) diyorsanız. şiddetle tavsiye ederim.
woody harelson bu adama çok büyük oyuncuydu her zaman ama cheers dizisindeki o gerizekalı rolü adama yapıştı kaldı senelerce. koskoca bir kariyer bir komedi dizisinin gölgesinde kaldı gitti. biraz da orta-batılı yarma fiziğinin de etkisi var tabi. bu filmde ders niteliğinde bir oyunculuğu var. tek kelimeyle muhteşem.
will smith sidney poitier ve morgan freeman'ın overrated oyunculuğundan ağızları sulanarak bahseden sinema eleştirmenleri bakalım ne zaman gelmiş geçmiş en büyük siyahi oyuncu olduğuna ikna olacaklar. bu gidişle kendisinden bir marlon brando çıkacak gibi duruyor bu filmdeki oyunculuğunu tarif etmek çok zor mükemmele yakın diyebiliriz.
tekrar uyaralım film şimdiki zamanlara dair bir film değil. yönetmen tempoyu bilerek ağır tutmuş. son dönem filmlerde bitime yakın temponun coştuğu ama gerçekliğin ve mantığın yerle yeksan olduğu filmlerden olmasın istemiş belli ki. bu yüzden ağır ağır, ilmek ilmek işlemiş bu da ortalama izleyiciyi çok sıkıyor. fakat filmin iyi olduğu gerçekliğinide gözardı etmemeliyiz. sadece müşteriler farklı. hollywood filminden çok kuzey avrupa filmlerinin temposunda ama onalrın donukluğundan eser yok.
laf sokmak için demiyorum, azıcık duyarlılık ve sanatsal iştah gerektiren film. aksiyon, süper kahraman, canafar filmi hastasıysanız, tempo düşünce bunalıyorsanız hiç bulaşmayın... yanlış numara ayakkabı almak gibi; sıkar.
mesela ingiliz hasta'dan hoşlanmadıysanız yanaşmayın...
şimdi inadım inat ben bunu seyrederim (mecnun çınar mode:on) diyorsanız. şiddetle tavsiye ederim.
woody harelson bu adama çok büyük oyuncuydu her zaman ama cheers dizisindeki o gerizekalı rolü adama yapıştı kaldı senelerce. koskoca bir kariyer bir komedi dizisinin gölgesinde kaldı gitti. biraz da orta-batılı yarma fiziğinin de etkisi var tabi. bu filmde ders niteliğinde bir oyunculuğu var. tek kelimeyle muhteşem.
will smith sidney poitier ve morgan freeman'ın overrated oyunculuğundan ağızları sulanarak bahseden sinema eleştirmenleri bakalım ne zaman gelmiş geçmiş en büyük siyahi oyuncu olduğuna ikna olacaklar. bu gidişle kendisinden bir marlon brando çıkacak gibi duruyor bu filmdeki oyunculuğunu tarif etmek çok zor mükemmele yakın diyebiliriz.
tekrar uyaralım film şimdiki zamanlara dair bir film değil. yönetmen tempoyu bilerek ağır tutmuş. son dönem filmlerde bitime yakın temponun coştuğu ama gerçekliğin ve mantığın yerle yeksan olduğu filmlerden olmasın istemiş belli ki. bu yüzden ağır ağır, ilmek ilmek işlemiş bu da ortalama izleyiciyi çok sıkıyor. fakat filmin iyi olduğu gerçekliğinide gözardı etmemeliyiz. sadece müşteriler farklı. hollywood filminden çok kuzey avrupa filmlerinin temposunda ama onalrın donukluğundan eser yok.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar