bugün
- geldimgittim5
- mesajlara hızlı cevap vermek8
- sözlüğü anı defteri gibi kullanmak6
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor10
- kadın yazar çekme başlıkları4
- kafaya kuş sıçması5
- kiraz vs vişne3
- trafikte hanımının yanında artistlik yapsalar6
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları2
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron3
- yeşil nohut3
- çarşının orta yerine sıçmak2
- sporcu motorcu müzisyen ve uzun boylu olmak3
- semih saygıner'in yaşlanması2
- her sabah mutlu uyanan insan2
- üniversitede kızlara para yedirmek6
- hiçbir erkek için çabalamayan erkek2
- ışın kılıcı ile döner kesmek2
- sınıfın en uzun boylusu olmak2
- hiçbir kız için çabalamayan erkek2
- kulaklarından tavana çivilemek2
- sabah kahvesi2
- esnerken çene altındaki damarların üstüste binmesi2
- işerken hapşırmak2
- velvet'in elleri nimettir3
- dokuzuncu nesil olmak bir gururdur2
- saçını sarıya boyatan kadınlar2
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- bisiklete binmek2
- manifest dinleyen erkek11
- ai analiz2
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı18
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması5
- karıya kıza yalakalık yapan tip2
- eskorta para verecek kadar mal olmak2
- aslan gibi adam3
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- herkes yatmış görünüyor4
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- ona bir şey söyle8
- gulmekicinyaratilmis11
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- mohamed salah ghaly13
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
Manowar hakkında anlatılacak o kadar çok şey var ki, hangisinden başlayacağımı düşünemiyorum bile. 2 defa Türkiye'ye geldiler, ikisinde de kaçırmadan izledim efsaneleri. Hadda bir ara arkadaşlarla Bulgaristan kavarna konserlerine de gitmeye niyetlenmiştik ama vize işlemlerinde çok sıkıntı çıktığı için arkadaşlarımın hevesleri kaçtı.
Onun haricinde kısa malumatlar anlatmak gerekirse beni Heavy Metal'e alıştıran gruptur. ilk göz ağrımdır. o sebeple bendeki meskeni ayrıdır. grup, sounduyla, tarzıyla ve birçok şeyiyle ayrı bir vakadır, kıyaslanamaz bir ekoldür. bu farklılıkta en büyük paya haiz olan grup üyesi ise bila istisna grubun kurucusu, basisti ve frontman'i joey demaio'dur... aynı zamanda usta bir bas teknisyeni olan joey, kendi yarattığı distortion bass sounduyla taklit edilmesi mümkin olmayan bir sound ortaya koymuş ve konserlerde ritim gitarın yerini rahatça dolduracak tarza bir ses meydana getirmiştir.
Eric adams'ın vokallerine zaten söylenecek söz tanımam ben... Maşallah bu ilerleyen yaşına rağmen o çığlıkları hala atabiliyor adam. ve (biz sadece heavy metal vokalleriyle tanıyoruz ama) aynı zamanda opera vokali de çok kuvvetli bir şahıstır kendisi.
Bateristi rahmetli Scott columbus'un da gruba bu şekilde veda etmesi beni çok üzdü... grubun en mütevazi, en sessiz sedasız ve en bahtsız elemanıydı kendisi. bilindiği üzere bundan evvel de 1990'ların başında yanılmıyorsam bir defa daha ayrılmak zorunda kalmıştı hasta olan çocuğuna bakmak için. kendisini çok severdim, ve artık aramızda yok. nur içinde yatsın. inşallah yeni gelen eleman donnie hamzik onun yerini doldurur.
Grubun gitaristi Karl logan tip olarak biraz moronumsu biri olsa da yine de riffleri ve soloları fena olmayan bir ağabeyimizdir...
Uzun lafın kısası Manowar manowar'dır işte... ben 7 yaşımdan beri öyle yada böyle bir şekilde dinlerim bu adamları ve o ilk günki heyecanım hala daha dinlerken vakidir içimde... dinlemeyen varsa acilen dinlemeye başlasın. keza ilk olarak hangi parçaları dinleyeyim hususunda tereddüt eden varsa da benimle irtibata geçebilirler.
Onun haricinde kısa malumatlar anlatmak gerekirse beni Heavy Metal'e alıştıran gruptur. ilk göz ağrımdır. o sebeple bendeki meskeni ayrıdır. grup, sounduyla, tarzıyla ve birçok şeyiyle ayrı bir vakadır, kıyaslanamaz bir ekoldür. bu farklılıkta en büyük paya haiz olan grup üyesi ise bila istisna grubun kurucusu, basisti ve frontman'i joey demaio'dur... aynı zamanda usta bir bas teknisyeni olan joey, kendi yarattığı distortion bass sounduyla taklit edilmesi mümkin olmayan bir sound ortaya koymuş ve konserlerde ritim gitarın yerini rahatça dolduracak tarza bir ses meydana getirmiştir.
Eric adams'ın vokallerine zaten söylenecek söz tanımam ben... Maşallah bu ilerleyen yaşına rağmen o çığlıkları hala atabiliyor adam. ve (biz sadece heavy metal vokalleriyle tanıyoruz ama) aynı zamanda opera vokali de çok kuvvetli bir şahıstır kendisi.
Bateristi rahmetli Scott columbus'un da gruba bu şekilde veda etmesi beni çok üzdü... grubun en mütevazi, en sessiz sedasız ve en bahtsız elemanıydı kendisi. bilindiği üzere bundan evvel de 1990'ların başında yanılmıyorsam bir defa daha ayrılmak zorunda kalmıştı hasta olan çocuğuna bakmak için. kendisini çok severdim, ve artık aramızda yok. nur içinde yatsın. inşallah yeni gelen eleman donnie hamzik onun yerini doldurur.
Grubun gitaristi Karl logan tip olarak biraz moronumsu biri olsa da yine de riffleri ve soloları fena olmayan bir ağabeyimizdir...
Uzun lafın kısası Manowar manowar'dır işte... ben 7 yaşımdan beri öyle yada böyle bir şekilde dinlerim bu adamları ve o ilk günki heyecanım hala daha dinlerken vakidir içimde... dinlemeyen varsa acilen dinlemeye başlasın. keza ilk olarak hangi parçaları dinleyeyim hususunda tereddüt eden varsa da benimle irtibata geçebilirler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar