bugün

behzat ç.

--spoiler--

narkotikçi suna kesik parmak cinayetlerinin asıl faili değil. kesik parmak mevzusunda cinayetlerin devam etmesine rağmen, katilin yakalanamaması suna'yı harekete geçirdi. kardeşinin intikamını alıp, olayı kesik parmak cinayetlerinin failinin üstüne bırakıyor. yani kopya cinayetler işliyor. kardeşi emel, çiçek olarak bahsedilen kız olamaz bence. çiçek'in kim olduğu konusunda hala net bir fikir oluşmadı kafamda. ama suna ya da kardeşi emel değildir diye düşünüyorum. yalnız yurt müdürü sabiha'yı ve çiçek'in babasını öldüren de suna. o cinayetleri işlemiş olması da çiçek'le bir alakası olduğunu gösteriyor aslında.

aziz başkomiser, suna'yı yaraladığında neden arkasından koşup yakalamadı onu da anlamadım. arkasından koşup yakalasa, iş bitmişti. her bölümde daha da kafa karıştırıcı bir hâl almaya başladı kesik parmak mevzusu. tamam ahmet uğurlu gibi müthiş bir oyuncuyu diziye kazandırdı bu hikaye ama bu kadar uzaması iyi olmadı bence. takip etmek, isimleri, olayları akılda tutmak çok ciddi dikkat gerektiriyor. her bölümü 2 defa izliyorum en az, ona rağmen işin içinden çıkamıyorum. sağlam bir ters köşe gelse hikayenin sonunda da, bu kadar uzatıldığına değse bari.

ılgın'ın isminin geçmesi bile heyecan yarattı. bir de hayalet'le tekrar karşılaştıklarını görsek güzel olur. yalnız ılgın'ın arkadaşı gazeteci kız çok itici. argo ağzında çok eğreti duruyor, olmamış.

aziz başkomiser'le torununun diyalogları yine yardı. aziz başkomiser çocuğa siktir çektiği zaman müthiş haz duyuyorum.

--spoiler--
© copyright 2005 - 2026