bugün
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı24
- salih mirzabeyoğlu6
- sarapci koala73
- radyo mavi2
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- rafael leao31
- ben geldim naneler8
- sözlük yazarlarının nahları9
- menzil cemaati ne üretiyor7
- cem yılmaz'ın kalp krizi geçirmesi3
- antipanik12
- alevilerin atatürk sevgisinin abartılması4
- aleksey batrakov9
- tüm varoluş sancılarının sonunun islam'a çıkması2
- arkadaşlar hesabı silicem14
- insanların kötü olması3
- birader bay beyler3
- para harcamayı sever misiniz6
- futbol9
- hayatı dar eden aile4
- bir şey soracağım5
- melih gökçek6
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- tai lung36
- fenerbahçe23
- galatasaray8
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- kendin hakkında bir gerçek bırak3
- günün sözü24
- kıza aşık oldum ne yapacağım3
- ahlakçılık3
- gece gece incir yemek3
- velvet23
- s'i l v'e r m'i s t4
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- victor osimhen3
- uyumayın konuşalım3
- mesih gelse kimsenin inanmayacak olması6
- anna faris2
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak7
- osuruk kokusu3
- bundesliga2
- almanya3
- türkiye18
- gerçek cin musallatı belirtileri3
- ak partililerin anayasayı değiştirmeye çalışması5
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı7
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
geçtiğimiz yıl 8 ayımı feda ettiğim, lakin işe yaradığından sebep beni mutlu eden ilaçtır,
yan etkilerinin biraz abartıldığını veya kişiden kişiye değiştiğini düşünüyorum ben. bende ne depresyon, ne intihara ne suça meyillendim. abartılı saç dökülmesi yaşadığım da söylenemez pek. böbrek ağrıları vesaireler de çıkmadım. bunda benim öküz gibi bir bünyemin olması etken midir bilemem ama, şu anda kız kardeşim tamamen abuk şeyler yaşıyor ilacı kullanarak. benim tedavim ortalama 5 ayda sonuç verip, akne olayını bıçak gibi kesmişti ama o 3 ay oldu, çok düşük bir dozda kullanmasına rağmen kızkardeşim bel ağrısı, sırt ağrısı gibi yan etkiler gösteriyor. ilk başladığında yerinden kalkamıyordu.
güneş lekeler yapar, cildi hassaslaştırır denmesine rağmen ben çok da dikkat etmesem de güneşe çıkarken, bir halt olmadı. ne lekelerim var, ne de bir şey.
bir tek, eskiden akne olan yerlerde hafif göçükler var, o da benden kaynaklı, yolarsan böyle olur diye zaten atasözü bile var.
özetle, az biraz da abartılan ilaçtır sanırım. ya da beni pek sevdi ki sonuç aldık. 8 aylık tedavinin sonucunda da adeta kaymak gibi cildim oldu, malum zamanlarda bile ne sivilce çıkartır oldum ne de bir şey.
sevdim ben kendisini.
ayrıyeten, o bepantene plus denilen ilacın, "tanrı" olduğuna inandırır sizi bir müddet için.
yan etkilerinin biraz abartıldığını veya kişiden kişiye değiştiğini düşünüyorum ben. bende ne depresyon, ne intihara ne suça meyillendim. abartılı saç dökülmesi yaşadığım da söylenemez pek. böbrek ağrıları vesaireler de çıkmadım. bunda benim öküz gibi bir bünyemin olması etken midir bilemem ama, şu anda kız kardeşim tamamen abuk şeyler yaşıyor ilacı kullanarak. benim tedavim ortalama 5 ayda sonuç verip, akne olayını bıçak gibi kesmişti ama o 3 ay oldu, çok düşük bir dozda kullanmasına rağmen kızkardeşim bel ağrısı, sırt ağrısı gibi yan etkiler gösteriyor. ilk başladığında yerinden kalkamıyordu.
güneş lekeler yapar, cildi hassaslaştırır denmesine rağmen ben çok da dikkat etmesem de güneşe çıkarken, bir halt olmadı. ne lekelerim var, ne de bir şey.
bir tek, eskiden akne olan yerlerde hafif göçükler var, o da benden kaynaklı, yolarsan böyle olur diye zaten atasözü bile var.
özetle, az biraz da abartılan ilaçtır sanırım. ya da beni pek sevdi ki sonuç aldık. 8 aylık tedavinin sonucunda da adeta kaymak gibi cildim oldu, malum zamanlarda bile ne sivilce çıkartır oldum ne de bir şey.
sevdim ben kendisini.
ayrıyeten, o bepantene plus denilen ilacın, "tanrı" olduğuna inandırır sizi bir müddet için.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar