bugün

galatasaray

bu kadar ipsiz sapsız bi şekilde bok atılmasını asla anlayamadığım takımım. böyle bok atmayı, ya da körü körüne bağnazca savunmayı bir de siyaset konusunda gördüm. zaten türk milletinin, hepimizin ordinaryüs lakabını hak ettiği iki ana konudur bunlar da. siyaset ve futbol. ölümüne savunuruz, ölümüne bok atarız.

şimdi şöyle okudum biraz sözlüklerde galatasarayı. maçlarını falan da takip ettik işte internetten. özetleri falan izledik. yenmişler baya baya çok şükür. mutlu olduk. açtık yorumları okuyucaz hep beraber. sinirlendik. bu ne lan?

yok işte bilmem kaç senedir kupa alamıyomuş da galatasaray ondan taraftarları bu kadar konuşuyomuş, alt tarafı iki maç almışlar bu ne gazmışmış, yok işte bi amrabat varmış onu ayartmışmış, yok 6 tane yemiş fenerden ne çabuk unutmuşmuş onları. bu ne lan bu ne? neler oluyor amına koyduğumun yerinde? ben o haftanın maçı hakkında yazılanları okumak için giriyorum başlığa. gördüğüm manzara bu. bunu gören galatasaraylılar da başlıyor tabi. yok uefa, yok süper kupa,yok şike ohooo. gene aynı muhabbet.

hayır sanırsın tutup eskişehirspor şampiyonluğa oynasa eskişehirsporlular konuşmayacak asla. coşa coşa yazamayacak sevinçlerini. "hııı ay ne güzel yendik heyooo" dieycekler sadece. keza eskişehirspor yerine hangi takımı koyarsan koy. beşiktaşı, feneri, trabzonu. o zaman herkes girsin sözlüğe o haftanın maçının altına "kazandığımız maç", "berabere kaldığımız maç" falan yazsın.

sana ne oluyor lan başka takımın taraftarı? git forumlarda istediğin türlü belirt nefretini. ya da sabriyle mi dalga geçicen geç. benim için de geç anasını satayım. ama burada yapma. ha yapamıyorum diyosan al bak;

(bkz: uludağ sözlük kuralları)

hadi bakayım. hayır sonra başlıkla entry alakasız diye benim entrylerim siliniyor bunlar kalıyor ya ben ona yanıyorum.

tamam sakinim. final dönemindeyim, kardelenim, ünzileyim ben.
© copyright 2005 - 2026