bugün
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- horoz hayası çorbası4
- the merich10
- kadim kültürler4
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak8
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- arkadaşlar beni gammazlayın6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- cabrio mercedes süren kadının arabasına atlamak2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- sözlük kızlarının kombinleri20
- gocusuz sözlük4
- velvet vs nervio19
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip5
- bir üniversitenin kötü olduğunu anlama yolları2
- bira cips6
- sözlük kızlarının burunları3
- age of empire 23
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- kısık sesle hapşıran erkek2
- gammazların sanki biraz şey olması2
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- laptop5
- ömer hayyam3
- binlerce dansöz var3
- kafanızdaki ses4
- sözlük kızlarının aletleri2
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- sudekiray7
- aga be şarkılar5
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- cin çarpma hikayeleri2
- arkadaşlar nasılsınız2
- maden suyu4
- sözlük kızlarının göbek delikleri2
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- şeytan5
- ispanya20
- yazarların çocukken en sevdiği çizgi film3
- zam2
- ismet'in çok hızlı entry girmesi3
- tarot bakabilen sözlük yazarları3
- mezarlıkları sevmek5
--2. sezon spoiler--
ilk sezon gibi kendini izlettirip müptela etti. ikili ilişkilerde işler rayından çıkmış olsa da şarkılar ilk sezona göre daha güzel ve danslar daha etkili olmuş. özellikle;
- 1. bölümde glee elemanlarının toplu halde söyledikleri "empire state of mind" orjinalinden çok daha başarılı olmuş. lady gaga ve beyonce' nin düet şarkısı olan "telephone", rachel ve uzak doğulu kız tarafından çok güzel seslendirilmiş ve şarkı daha tamamlanmadan koç sue s. yaran tepkisi mükemmel oturmuş. işte o şarkı ve şarkının sonunda çıkan sue:
https://www.youtube.com/watch?v=K1-jqPXGTSQ
- 2. bölüm britney spears hayranları için mükemmel desek yine de az olur. her şarkı çok başarılıydı. az da olsa britney' i gördük ve muradımıza erdik.
- 6. bölümde dalton academy tarafından seslendirilen teenage dream gelmiş geçmiş en iyi glee şarkısıdır benim gözümde. gereğinden fazla başarılı olmuş. katy perry bile bu şarkının yorumunu o kadar çok beğenmiş ki, last friday night klibinde şarkıyı seslendiren elemanı oynatmıştır.
- 7. bölüm rihanna' nın umbrella şarkısının dansını tekrar tekrar izledim ve bayıldım.
- 13. bölümde sam' in söylediği baby şarkısı bile gözümde normal bir şarkı gibi göründü. şarkıyı justin bieber' ın söylediğini ve dünyanın en çok izlenen iğrenç bir video klip olduğunu hatırlatmak isterim.
- 14. bölüm kesha tik tok yerinde bir seçim olmuş.
- 16. bölümde pink' in seslendirdiği "raise your glass" şarkısını yarışmada dans gösterisi ile vermeleri çok hoş bir detay olmuş.
- ve 18. bölüm lady gaga' nın born this way parçası ile bende sahip oldukları değere daha fazlasını katmışlardır.
--2. sezon spoiler--
ilk sezon gibi kendini izlettirip müptela etti. ikili ilişkilerde işler rayından çıkmış olsa da şarkılar ilk sezona göre daha güzel ve danslar daha etkili olmuş. özellikle;
- 1. bölümde glee elemanlarının toplu halde söyledikleri "empire state of mind" orjinalinden çok daha başarılı olmuş. lady gaga ve beyonce' nin düet şarkısı olan "telephone", rachel ve uzak doğulu kız tarafından çok güzel seslendirilmiş ve şarkı daha tamamlanmadan koç sue s. yaran tepkisi mükemmel oturmuş. işte o şarkı ve şarkının sonunda çıkan sue:
https://www.youtube.com/watch?v=K1-jqPXGTSQ
- 2. bölüm britney spears hayranları için mükemmel desek yine de az olur. her şarkı çok başarılıydı. az da olsa britney' i gördük ve muradımıza erdik.
- 6. bölümde dalton academy tarafından seslendirilen teenage dream gelmiş geçmiş en iyi glee şarkısıdır benim gözümde. gereğinden fazla başarılı olmuş. katy perry bile bu şarkının yorumunu o kadar çok beğenmiş ki, last friday night klibinde şarkıyı seslendiren elemanı oynatmıştır.
- 7. bölüm rihanna' nın umbrella şarkısının dansını tekrar tekrar izledim ve bayıldım.
- 13. bölümde sam' in söylediği baby şarkısı bile gözümde normal bir şarkı gibi göründü. şarkıyı justin bieber' ın söylediğini ve dünyanın en çok izlenen iğrenç bir video klip olduğunu hatırlatmak isterim.
- 14. bölüm kesha tik tok yerinde bir seçim olmuş.
- 16. bölümde pink' in seslendirdiği "raise your glass" şarkısını yarışmada dans gösterisi ile vermeleri çok hoş bir detay olmuş.
- ve 18. bölüm lady gaga' nın born this way parçası ile bende sahip oldukları değere daha fazlasını katmışlardır.
--2. sezon spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar