bugün

galatasaray

Maçı izledim. Mevki ve isimlere biraz değinelim bakalım. Oynayan - oynamayan bir göz atalım.

Sabri, bildiğimiz sabri. Bilindik bir el bombası kendisi. El bombası olduğunu biliyoruz ama her an süprizlerle dolu. Rakibede patlayabiliyor, götümüzede patlayabiliyor. Eğer sabri satılsa ve eboue sağ bek oynasa pek problem olmazdı. Kaldıki orada ujfalusi de oynayabilir, bir sol bek ve stoper alınabilirdi. * Kaleci muslera iyi. Lakin böyle bir savunmaya getir barcelona kalecisi valdesi koy, olmaz. valdes zaten ortalama bir kaleci, bakmayın barcelonada oynadığına falan, o savunma ufukta olsa ufukta o kadar oynardı. Savunma iyi olacak. Melo yine iyi, yatmaya gelmemiş. Selçuk genel sezona yayarsak iyi olacak bundan eminim. Sol tarafta psikopat engin iş yapar. Fatih gazlar, engin oynar. Sağ tarafta kazım-keita olayını görebiliriz. Keitanın %50 si ile türkiye ve avrupa' da koparamayacağı maç sayısının çok az olduğunu düşünüyorum. Bu tip oyuncuların yaş sıkıntısı olmaz. Lukaku, keita, drogba, essien tarzı oyuncular 40 yaşına kadar üst düzey forma giyebilirler. Zenci oldukları için söylemiyorum, beyazlardanda farklı bir örnek olarak beckham verilebilir. 40 yaşındada dünyanın en iyi pasörü o olacaktır.

Baros iyi, elmander iyi. Stancu satılır/kiralanırsa milyon eurolara gerek yok, bizim işimizi 9-10 gol arasını atabilecek bir yerli forvet görür. Hatta mehmet batdal belki üzerinde durulsa iyi bir yedek olurdu. Yedeklerden ceyhuna çok güveniyorum. Aykut iyi bir görüntü çizmişti, ufukta fena gözükmüyordu, kaleci sorunu çekmeyeceğiz gibi ama bu savunmayla beyaz bize siyah görünecek, yine sallamaya başlayacağız. Sol bek transferi, ujfalusi, servet, eboue gibi bir savunma hattı bizi götürürdü. Bana hakan balta' da demeyin. Güvenemiyorum.

Eline verdiğimiz formata gelince, sarı kırmızılı renklere sahip takımdır.
© copyright 2005 - 2026