bugün

assassin s creed 2

gözümde oyun değil sanat eseridir. evet, oyunda bir takım eksiklikler var. Örneğin çocuk. Ayrıca oyunda sadece bir şehre at ile girebiliyorsunuz, o da çocuklarını kurtardığınız kadının yaşadığı şehir ya da kale artık her neyse. Daha az önce çocuk yok dedik ama, buna da neyse. *

Oyun tam olarak bir sanat eseri niteliğinde. Kapıların üzerindeki oymalardan tutun da, balkonlardaki sarmaşıklara kadar her şey düşünülmüş. leonardo Da Vinci'nin oyuna dahil edilmesi hoş olmuş tek kelimeyle. Hele onun yaptığı kanatlarla tur atmak daha bir hoş. Oyunda asıl görevlerin yanında pek çok yan görev ve toplanması gereken codex sayfaları, tarihi eserler var.
Ayrıca sahip olduğunuz şehre yaptığınız yatırımlarla şehrin değerini arttırıp hiç bir şey yapmadan buradan para kazanabiliyor, farklı eşyalar alabiliyorsunuz. Aynı zamanda oyunda yeni karakter olan Ezio'ya çok büyük dedesi Altair'in elbisesini de giydirebiliyorsunuz.

Kısacası oyun bence ubisoft ve oyun severler açısından bir devrim. * devil may cry 5 ya da brotherhood pc'ye çıkana kadar sadece spor oyunları oynama kararı aldım.
güncel Önemli Başlıklar