bugün

göbek

bu arkadaş kolay yapılmıyor. öyle 3-5 günde yapamazsınız yani. bu da ayrı bir emek/süreç ister. hareketsizleşmelisiniz en başta. sonra sporu azaltmalısınız. daha fazla yemeye başlamalısınız. abur cuburu eksik etmemelisiniz. tv karşısında saatlerce hareketsiz otururken elinizin altında hep atıştırmalıklar olmalı. cipsler, çerez çeşitleri. sonra bunlara susatacağı için içecek asitli içecekler de bulundurmalısınız. tuzlu yemekten sıkıldığınız zamanlar için çikolata gofret ve dondurma gibi kilo yapan tatlılar bulundurmalısınız aynı zamanda. bilgisayar karşısında daha fazla vakit geçirmeye başlamalısınız. maksat hareket etmemek. sonra yürümek yerine bir yere giderken hep araç kullanmaya başlamalısınız. daha üşengeç olmayı öğrenmelisiniz artık. artık geceleri 7'den sonra da yemeye başlamalısınız. özellikle yatmadan önce yemek çok yararlı olacaktır. bu durum kabus görmenize neden olursa, kalkın bir şeyler yiyin siz de. sinirinizi yiyeceklerden çıkarmayı öğrenin artık.

seks hayatınızı da büyük ölçüde azaltın, mümkünse hiç seks yapmayın, seksüel faaliyetlerde bulunmayın. işteyken ilk çekmeceniz her zaman abur cuburla tıkabasa dolu olsun, tıpkı mideniz gibi. stresli çalışma anlarında, patron ya da amirinizden fırça yediğinizde, moraliniz bozulduğunda ya da motivasyonunuz düştüğünde hemen çekmeceyi açın ve tıkınmaya başlayın. ha, bu demek değil ki olumlu gelişmeler, sevindirici şeyler olduğunda yemeyin içmeyin! yine yiyin yine için.

bir şeyler yedikten sonra doysanız bile yemeye devam edin. açgözlü olun ki doyduktan sonra yemeye devam ederek midenizi büyütün ve daha çok yiyebilin. cebinizde her zamasn çikolata, fındık fıstık bulundurmaya özen gösterin. amacımız günün olabildiğince çok anında yiyebilmek.

hayat felsefenizi de değiştirmelisiniz artık. daha önce neydi bilmiyorum ama bundan sonra "yemek için yaşamak" düsturunu gütmelisiniz.

gece olur da uykunuzdan falan uyanırsınız, artık daha üşengeç olmanız gerektiğini söylediğimiz için de yataktan kalkmayacağınızı ön görerek yatağınızın yanıbaşındaki komidinde mutlaka atıştıracak bir şeyler bulundurun. mesela 1 kavanoz nutella ve içinde bir tatlı kaşığı bulunsun. uyandıkça birkaç tatlı kaşığı nutella çok iyi gelecektir.

ayrıca sigara kullanıyorsanız hemen bırakın. bir kere çok zararlı sağlığınıza. ayrıca iştah kesiyor. ama bırakırsanız sigarayı iştahınızın bir anda açıldığını hissedecek ve daha çok yiyebileceksiniz. içki kullanıyorsanız da mayalı içkiler içmeye özen gösterin. bira favori içkiniz olabilir mesela. ve ayrıca içerken yanında illa ki patates kızartması, çerez falanatıştırmalık yemeyi ihmal etmeyin. dışarda içiyorsanız da mekandan kalkınca mutlaka 25-30 midye yiyin, en az bi yarım kokoreç yemeyi de ihmal etmeyin.

afiyet olsun.
güncel Önemli Başlıklar