bugün
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- odanın içine baykuş girmesi9
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite8
- sözlük kezoları7
- meyveli soda içen erkek7
- arkadaşlar biraz eğlenceye ne dersiniz9
- göbeği açık bırakıp göbek piercingi takmak3
- gece mutfakta pasta yapan yorgun mermi görmek5
- gece mutfaktan gelen kahkaha sesleri6
- yorgun mermi9
- erkeklerin biraz şey olması7
- arkadaşlar ben uyumaya gidiyorum5
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor8
- sözlükteki mendebur suratlılar6
- hiç ufak tefek mükremin olmaması4
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum8
- parmak patates vs elma dilim patates7
- sen debenim hat alarım'dan bir isiiiin6
- gece yatağın altından uzanan el5
- yeni parti39
- cinleri olan sözlük kızı5
- hogwarts cadılık büyücülük okuluna davet mektubu4
- mutlu olunca her şeyin komik gelmesi5
- havanın buz gibi olması4
- soğan salatası6
- gece yatağın altından sözlük yazarı çıkması4
- sürekli güler yüzle dolaşan tip7
- gece mezarda erkekle sevişen travesti görmek4
- cin mısır kabilesi5
- hoşlanılan kızın yeni partili çıkması2
- devlet bahçeli'nin aslında iyi adam olması8
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- iştahın kapanması7
- gece duyulan kahkaha sesleri fobisi3
- bir sözlük kızı için 400 km yol gitmek4
- muhalefete muhaliflik yapmayın2
- mercimek çorbası4
- denizden çıkarken penisin şorttan belli olması7
- türkler barbar ve köpektir7
- yeni tanışılan biriyle cinsel seks yapmak2
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- korku romanı yazmak3
- bacağım ağrıyor yağmur yağacak5
- ölümlü bir erkekle evlenmek6
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- nervio'nun aşkıma yanıt vermemesi5
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- korkmuş bir sözlük kızını teselli etmek3
- ağlamak erkeğe yakışır mı9
- en güzel sevişme13
(#122973) no'lu entrysi ile 3. nesil yazarlarin hepsine ayar vermeye calişmiş sozluk yazari. kendisi kişisel birikimleri, kişinin sahip oldugu kültürü, yazi yazma becerisini sozluge kayit oldugu tarih ile bagdaştirabilen tek insandir.*
ayni zamanda kendisi uludag sozluk oluşumunu dünyada ilk olan sozluk oluşumu zannetmektedir. bu konuda sahip oldugu bilgi; "sozluk oluşumunu ilk biz bulduk, e ben de 1. nesil yazar olduguma gore diger kişilerden daha cok deneyim sahibiyim."
bu tamamen yanliş bir düşüncedir. burasi ekşi sozluk olsa bile, herkes farkli bilgi birikimine sahiptir, kişinin daha cok entry girmiş olmasi veya rakip olarak gordugu kişilerden daha once sozlukte kaydinin bulunmasi onun daha iyi bir yazar oldugunu gostermez.
(#122973) nolu entryden bir kesit;
--spoiler--
ilave: başlığı ben açmadım ve hattı zatında bu beyan karga ile ilgili bir başlığa ait belli. ayrıca gaza gelen 3. nesil arkadaşlara buradan saygılarımı gönderiyorum.önce büyüyün sonra bana laf edersiniz.
son bir şey:moderasyon nedir bu olay kardeşim. geçen günde buna benzer bir şey oldu. kıçı kırık bebelerin ağzına sakız etmeyin beni. boğazlarına kaçarım maazallah...
--spoiler--
kendisi ayni zamanda yonetim ile yaşadigi sorunlari ozel mesaj yolu ile halletmekten ziyade tüm sozluk ahalisine çemkirerek çözmeye çalışmıştır.
ayrica kıçı kırık bebe şeklinde hitap ederek tüm 3. nesil yazarlara hakarette bulunmuştur. bu tarz bir entry giren kişinin saygi anlayişi ne kadardir orasini da çözmüş degilim. hoş gerci cözülecek bir tarafi yok, olmayan bir sayginin neresini çözeceksin ki? lol.
sozluk icerisinde yeni olmamdan dolayi, 1 senelik bir sozluk gecmişimin olmasindan dolayi işlerin ne şekilde yurudugu konusunda çok iyi derecede bilgi sahibi degilim. fakat yazilan entry goz onunde bulunduruldugunda aslinda 1. nesil yazarlar arasinda da hatali davranışlar sergileyebilecek kişilerin olabilecegini de ispatlamış bulunduk.
bak, gördün mü? 3. nesil bir yazar ayar verdi..
ayni zamanda kendisi uludag sozluk oluşumunu dünyada ilk olan sozluk oluşumu zannetmektedir. bu konuda sahip oldugu bilgi; "sozluk oluşumunu ilk biz bulduk, e ben de 1. nesil yazar olduguma gore diger kişilerden daha cok deneyim sahibiyim."
bu tamamen yanliş bir düşüncedir. burasi ekşi sozluk olsa bile, herkes farkli bilgi birikimine sahiptir, kişinin daha cok entry girmiş olmasi veya rakip olarak gordugu kişilerden daha once sozlukte kaydinin bulunmasi onun daha iyi bir yazar oldugunu gostermez.
(#122973) nolu entryden bir kesit;
--spoiler--
ilave: başlığı ben açmadım ve hattı zatında bu beyan karga ile ilgili bir başlığa ait belli. ayrıca gaza gelen 3. nesil arkadaşlara buradan saygılarımı gönderiyorum.önce büyüyün sonra bana laf edersiniz.
son bir şey:moderasyon nedir bu olay kardeşim. geçen günde buna benzer bir şey oldu. kıçı kırık bebelerin ağzına sakız etmeyin beni. boğazlarına kaçarım maazallah...
--spoiler--
kendisi ayni zamanda yonetim ile yaşadigi sorunlari ozel mesaj yolu ile halletmekten ziyade tüm sozluk ahalisine çemkirerek çözmeye çalışmıştır.
ayrica kıçı kırık bebe şeklinde hitap ederek tüm 3. nesil yazarlara hakarette bulunmuştur. bu tarz bir entry giren kişinin saygi anlayişi ne kadardir orasini da çözmüş degilim. hoş gerci cözülecek bir tarafi yok, olmayan bir sayginin neresini çözeceksin ki? lol.
sozluk icerisinde yeni olmamdan dolayi, 1 senelik bir sozluk gecmişimin olmasindan dolayi işlerin ne şekilde yurudugu konusunda çok iyi derecede bilgi sahibi degilim. fakat yazilan entry goz onunde bulunduruldugunda aslinda 1. nesil yazarlar arasinda da hatali davranışlar sergileyebilecek kişilerin olabilecegini de ispatlamış bulunduk.
bak, gördün mü? 3. nesil bir yazar ayar verdi..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar