bugün
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz8
- bu dünyaya çocuk getirmek12
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir7
- hurma4
- parcalandim toparlanamiyorum5
- online listesi4
- anın görüntüsü24
- ai ai diyen yazar3
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- bir şeyler söyle9
- yapay zeka moderatörü8
- pitbull sami3
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- 42600 entry girmek2
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- yabancilara 20 yillik vergi muafiyeti7
- uyku öncesi ritüelleri3
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- coco star6
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle6
- ctrlx abla11
- insan nüfusu azaltma çalışmaları4
- weight loss plateau2
- tecavüze ceza önerisi7
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum28
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam6
- anne baba özlemi4
- sözlük kızlarının ayak falları7
- gocu31
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- sözlük kızlarının kombileri7
- ben aslında kızım7
- antipanik8
- kitap okuyan erkek9
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır6
- kemal kılıçdaroğlu36
- erkek olmanın çok zor olması5
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- gökten am yağsın diye duaya çıkmak5
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- oytunkaran'ı özlemek6
- cilgincapkin7
- silvermist8
- reha muhtar25
- ktç'nin hala hayatta olması10
- her şeye rağmen yaşamaya karar vermek4
- özgür özel7
- vexillarius the slayer'in ırkı6
entry'ler (37)
inci sözlük'ün terörist modu, elbet ona da gereken yapılacaktır. ayrıca uludağ sözlükteki garfield aynı zamanda inci sözlükteki okatidir.
gayet mutlu olan yazarlardır. hız, adik kullanım kotası gibi problemler yaşamazlar. müşteri temsilcisine bağlanmak için yarım saat telefonun başında da beklemezler. yoksa siz hala superonline'a geçmediniz mi?
bağlantı hızı daha çok dialup bağlantı hızını andıran, türk telekomun fiber internetidir. öyle bir fiberdir ki, online oyun dahi oynayamazsınız. bağlantıyla ilgili bir problem olursa da, sorunun çözülmesi için ellerinizi açıp dua edin, müşteri temsilcilerini aramak yerine. eminim daha etkili olur.
son olarak, turkcell superonline'ın fiber internetinni yanından bile geçemeyecek internettir.
son olarak, turkcell superonline'ın fiber internetinni yanından bile geçemeyecek internettir.
alt yapısı diğer tüm fiberlere göre en gelişmiş olandır. online oyun oynamak için birebir. herhangi bir problemle karşılaşmadım henüz. çok basit konuda yardım almak için müşteri temsilcilerini aradım, o konuda bile anında yardımcı oldular.
şiddet yanlısı sonuna kadar. Seçimlerden sonra gerçek yüzünü göreceğiz. Hava boşluğu kadar boş kendisi
Ak Parti hükumetinin borcu ödemesinden rahatsız olan insanlar görüyoruz. Acınası durumda olan bu kişi ülkenin çektiği sıkıntıları bilmiyor sanırım.. Ak Parti hükumetinden önce gelen hükumetler imf'ye borcu ödeme vaadiyle geldiler fakat tek yaptıkları kemer sıkın oldu..
proje proje proje. Muhalefet partileri zam yapacağım demekten kendini alamıyor. aldıkları maaşı hak etmediklerini düşünüyorum. Kendi belediyelerinde ki düzeni sağlayamayan muhalefet iktidara geleceğini zannetmekte... Ak Parti halka hizmet ederken, halk ak partiden memnun iken sen neden iktidara gelesin
Kesinlikle zamandan ve paradan tasarruf ettirecek köprüdür. Ak Parti hükumeti bu köprü ile birlikte devam eden yeni otoyolla birlikte istanbul ve izmir arası mesafeyi 3.5 saate düşürecektir. Ben o kadar saate fırında pide alamıyorum ya adamlar neler yapıyor vallaha
maçtan sonra buraya geleceğim kim kime döşemiş...
Bunun şehri varoşluktan kurtarmakla alakası yoktur dikkat çekerim. Ak Parti halkın partisidir ve bu projeleri çarpık kentleşmeden kurtarmak, depreme dayanıklı evler ve daha temiz yaşanabilir alan için yapıyor. Olası bir felakette hasar görmüş evler mi halkımızı kurtaracak ? Deprem olduğunda hükumet önlemini almadı diye kızacaksınız fakat bu olması gereken asıl olay. Ak Parti hükumeti geç kalmadan bunu başlattığı için mutluyum. istanbul Ak Parti sayesinde yaşanabilir hale geldi.
Muhalefetin en iyi bildiği şey para dağıtmak... Muhalefet ne zaman iktidar olsa ülkemiz krizle karşı karşıya geliyor. Ak Parti hükumetinde Türkiye en ufak bir kriz bile yaşamadı. Sarsılmaz ekonomimizi muhalefet sarsma amacında ama halk asla muhalefeti iktidara getirmez. Ak Parti başımızdan eksik olmasın
kesinlikle ttnet'inkine bin basan müşteri hizmetleri. en azından işi bilen kişiler var telefonun ucunda.
2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası. 24 takım içerisinde 2. olmuştuk. Finalde amerika ile karşılaştık. Bunlar Ak Parti döneminde oldu
Muhalefetin yapacak bir şeyi olmadığı için sloganı bile eleştirdiği entry demek istiyorum. Ah güzel kardeşim Ak Parti neler yaptı sayamıyoruz... Güzel bir şey yapında eleştirelim. Tek eleştirdiğimiz çene çalmaları yada Ak Parti projelerine yaptıkları kötü yorumlar. Sizden muhalefet bile olmaz başka muhalefet lazım aslında bizlere
Ak Parti iktidarının en küçük bir ihtiyacı bile karşıladığının kanıtıdır. Halk bilgili olsun kapı kapı dolaşmasın diye sgk tv kuruldu resmen. Genel müdür kıskanmıştır
Temiz bir Türkiye için 1.5 milyar liralık yatırım yapmıştır ve başarılı olmuşlardır. Ak Parti bütün bakanlıklarımızı en iyi düzeyde idare ediyor ve çok iyi çalışmalar yapıyorlar gerçekten
Konu vize'den açılmışken evet şöyle bir gerçek var bir çok ülkeye Ak Parti sayesinde vizesiz gidebiliyoruz. En basit gereksinimleri bile yok sayan önceki hükumetler gitti vatandaşın her ihtiyacını karşılayan bir devlet anlayışı geldi adı Ak Parti
En çok çalışan yardım kuruluşlarımızdan. Dünyanın her yerinde 961 tane istasyonları var. Ve her yardım gereken her yere yardım ulaştırabiliyorlar hızlıca. Ak Parti sayesinde yardımımızın uzanmadığı yer yok artık
Marmaray'ın selefi olacaktır. Ak Parti projesi olduğu için kıskananlar olabilir fakat ak parti trafiği bitirmek için adımlar atıyor alternatif yollar üretiyor
istanbul'u kurtaracak projedir. Trafik sorununun bitmemesini isteyen muhalefet buna karşı çıkmaktadır. Onlar helikopterle gezdiği için trafik göremiyorlar istanbulda tabi.. AK Parti sayesinde 3.köprü ile birlikte trafik sorunumuz ortadan kalkacak