bugün
- hikayeyi devam ettir54
- mezoterapi12
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak9
- yeni parti49
- sokakta kavga teknikleri16
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak14
- pilot bir erkekle sevgili olmak12
- çekirge7
- geceleri uyutmayan dertler2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası37
- arkadaşlar bakar mısınız28
- nickten isim tahmini yapmak72
- sözlük yazarlarının saatleri10
- 31 yaş sendromu5
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- enteresan neden kavga yok6
- kavganın kazananı yoktur6
- büyük filmlerden büyük replikler2
- arkadaşlar iyi geceler4
- üç harflilerden korkmak5
- tai lung26
- 32 yaş sendromu3
- geceye bir şarkı bırak14
- kürk giyen erkek6
- pişi olsa da yesek3
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- sigara 1000 tl olsa bile içerim4
- kimse kalmamış lan sözlükte4
- uysaljakoben17
- flörtün ev adresinizi öğrenmesi3
- tekne turu11
- sedef adası4
- çıplak ayakla hamam böceğine basmak3
- zetina dikiş makinası2
- adalarda bisiklet sürmek4
- türklerin islama göre yaşamaması5
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- aradığınız hiçbir şeyi bulamadığınız büyük şehir3
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- evreşe yollarını dar olmaması4
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- şampuan8
- sevgilinin bir vuruşta soğanı ikiye yarması3
- ilk buluşma3
- vakıf üniversiteleri3
- yazarların okuduğu bölümler6
- sapık olduğu için çaylak olan insan9
entry'ler (585)
yaz mevsiminin bitmesiyle birlikte azalmasını umut ettiğimiz kokudur. bu adamlardan özellikle yazın, kekremsi, hayvan leşine benzer bir koku geliyor. gerçekten çok iticisiniz ya. allahtan havalar soğuyor da burnumuzun direkleri yıkılma tehlikesi atlatmayacak.
güzel bir platform. kullananlardan acil yardım talep ediyorum.
varoş cenneti olan uludağ sözlüğün birkaç aykırı sesinden biridir. belki de tektir bilmiyorum. bazen buraya gelip birkaç bir şey yazmamın sizler için büyük bir şeref olması gerektiğini düşünüyorum. tabii siz günlük rutin hayatımda ne tip ortamlarda bulunduğumu, ne tip insanlarla uğraştığımı ve nasıl bir sosyal yaşantının içinde olduğumu bilmediğiniz için buradaki varlığımın sizler için ne kadar büyük bir şans olduğunun farkında değilsiniz. birçok yorumu tebessüm içerisinde okuyorum. minik, tatlı, sevimli böceklersiniz benim için. sizi gidi minik sıpalar.
çıtırcık. ay ne çok severdim ben o çıtırcığı.
türkiyenin en güzel kadınlarından bir tanesidir.
görsel
yeter artık evlenmeyin!!!!! her hafta ayrı bir düğündeyim. şanıma yakışmaz diye de kimseye yarım altından aşağı takmıyorum. ama artık cidden yeteeeeer!
yeter artık evlenmeyin!!!!! her hafta ayrı bir düğündeyim. şanıma yakışmaz diye de kimseye yarım altından aşağı takmıyorum. ama artık cidden yeteeeeer!
baldırları olsa gerek. ahahaha.
görsel
beniii köyümün yağmurlarındaaa yıkasınlarr yıkasınlaaaaaar... hahaha ne köyü be! anadolu halklarının ilkel yaşantısını keşfe çıktık biraz. geziyoooz biz. laylayloom.
beniii köyümün yağmurlarındaaa yıkasınlarr yıkasınlaaaaaar... hahaha ne köyü be! anadolu halklarının ilkel yaşantısını keşfe çıktık biraz. geziyoooz biz. laylayloom.
midesizlikte çığır açmış olan sözlük kızıdır. uludağ sözlüğün şempanzeye benzeyen erkekleriyle değil birlikte olmak sohbet etmek bile mide bulandırıcıdır.
doğru yapan kadındır. çünkü kocası da çarşı izinlerinde üç kuruşluk orospularla kendisini aldatmaktadır. helal olsun o kadına. gelsin beraber aldatalım. ahahahhaa.
gülten akın'ın en güzel en etkileyici şiiridir. bir kadının haykırışları en güzel bu cümlelerle anlatılabilirdi.
şiirlerine ağıtlar yerleştiren güzel yürekli insan. türk şiirinin en önemli isimlerinden bir tanesidir.
türk edebiyatının fabrikası olarak hizmet etmiş olan varlık dergisinin kurucusudur. iz bırakmış birçok şair ve yazar bu dergide eserlerini paylaşmıştı.
ekşi sözlük erkeği, kadın haklarına daha duyarlı daha entelektüel ve genel itibariyle daha iyi maddi duruma sahip erkeklerden oluşuyor. uludağ sözlük erkekleri ise daha alt tabakadan insanlardan oluşuyor ve çoğunun elini tuttuğu tek kadın eli analarının eli. bilmiyorum buranın erkeği daha bir pis geliyor bana.