bugün
- aslında hayatta yapayalnız olmamız7
- ağlamamak için kendini tutmak11
- asla yapmam denilen şeyler4
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar4
- sözlüğü yakınlarının okuması hırsızlık mıdır3
- kendinize yaptığınız en büyük yatırım3
- en iyi simit hangi şehirdedir18
- ctrlx22
- zenci isyanı2
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması6
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması8
- e'e f e6
- gelibolu da yaşamak vs çanakkale merkez de yaşamak5
- yalnız yaşamak5
- intihar4
- gece gece 3 tane kurabiye yemek2
- sigortalı bir iş bul çalış4
- gürcistan22
- güneş gözlüğü3
- tuvalete gitmenin zaman kaybı olması2
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- chatgpt ile dertleşmek3
- hewal ebo18
- içim yanıyor be sözlük7
- neden namaz kılmıyorsun3
- bütün hiçlerle toplanıp beyin fırtınası yapmak2
- velvet hanım iyi geceler2
- lahmacunu elle yiyen kız14
- beleş sigarayı öksürtüyor diyerek reddeden keriz4
- pamuk şeker pembesi oje2
- kuran da namaz yok21
- toksik insanlar2
- parcalandim toparlanamiyorum5
- alman atasözleri2
- ilgi isteyen kız16
- mutfağına konuk olunan yazarın işine karışmak3
- öldürme arzusu2
- geçmişe özlemle bakmak3
- öyle bir şey yaz ki okuyan şaşırsın5
- memelerini okşarken kız nasıl inler4
- usualsuspectss3
- paranın üstüne instagram adresini yazan sığır2
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket7
- şimdi arkadaşlar3
- cem gürdap2
- türk düşmanları4
- hiç tadın tuzun olmaması3
- asansörde kalmak7
- güneş4
- sözlükte kesme işareti olmaması3
entry'ler (585)
yaz mevsiminin bitmesiyle birlikte azalmasını umut ettiğimiz kokudur. bu adamlardan özellikle yazın, kekremsi, hayvan leşine benzer bir koku geliyor. gerçekten çok iticisiniz ya. allahtan havalar soğuyor da burnumuzun direkleri yıkılma tehlikesi atlatmayacak.
güzel bir platform. kullananlardan acil yardım talep ediyorum.
varoş cenneti olan uludağ sözlüğün birkaç aykırı sesinden biridir. belki de tektir bilmiyorum. bazen buraya gelip birkaç bir şey yazmamın sizler için büyük bir şeref olması gerektiğini düşünüyorum. tabii siz günlük rutin hayatımda ne tip ortamlarda bulunduğumu, ne tip insanlarla uğraştığımı ve nasıl bir sosyal yaşantının içinde olduğumu bilmediğiniz için buradaki varlığımın sizler için ne kadar büyük bir şans olduğunun farkında değilsiniz. birçok yorumu tebessüm içerisinde okuyorum. minik, tatlı, sevimli böceklersiniz benim için. sizi gidi minik sıpalar.
çıtırcık. ay ne çok severdim ben o çıtırcığı.
türkiyenin en güzel kadınlarından bir tanesidir.
görsel
yeter artık evlenmeyin!!!!! her hafta ayrı bir düğündeyim. şanıma yakışmaz diye de kimseye yarım altından aşağı takmıyorum. ama artık cidden yeteeeeer!
yeter artık evlenmeyin!!!!! her hafta ayrı bir düğündeyim. şanıma yakışmaz diye de kimseye yarım altından aşağı takmıyorum. ama artık cidden yeteeeeer!
baldırları olsa gerek. ahahaha.
görsel
beniii köyümün yağmurlarındaaa yıkasınlarr yıkasınlaaaaaar... hahaha ne köyü be! anadolu halklarının ilkel yaşantısını keşfe çıktık biraz. geziyoooz biz. laylayloom.
beniii köyümün yağmurlarındaaa yıkasınlarr yıkasınlaaaaaar... hahaha ne köyü be! anadolu halklarının ilkel yaşantısını keşfe çıktık biraz. geziyoooz biz. laylayloom.
midesizlikte çığır açmış olan sözlük kızıdır. uludağ sözlüğün şempanzeye benzeyen erkekleriyle değil birlikte olmak sohbet etmek bile mide bulandırıcıdır.
doğru yapan kadındır. çünkü kocası da çarşı izinlerinde üç kuruşluk orospularla kendisini aldatmaktadır. helal olsun o kadına. gelsin beraber aldatalım. ahahahhaa.
gülten akın'ın en güzel en etkileyici şiiridir. bir kadının haykırışları en güzel bu cümlelerle anlatılabilirdi.
şiirlerine ağıtlar yerleştiren güzel yürekli insan. türk şiirinin en önemli isimlerinden bir tanesidir.
türk edebiyatının fabrikası olarak hizmet etmiş olan varlık dergisinin kurucusudur. iz bırakmış birçok şair ve yazar bu dergide eserlerini paylaşmıştı.
ekşi sözlük erkeği, kadın haklarına daha duyarlı daha entelektüel ve genel itibariyle daha iyi maddi duruma sahip erkeklerden oluşuyor. uludağ sözlük erkekleri ise daha alt tabakadan insanlardan oluşuyor ve çoğunun elini tuttuğu tek kadın eli analarının eli. bilmiyorum buranın erkeği daha bir pis geliyor bana.