bugün
- şişman olmak istemeyenlere tavsiyeler6
- düğünde yemek yiyen davetliden para isteyen damat5
- backrooms3
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması9
- çok kitap okuyanı eleştirmek4
- kitap okuma alışkanlığı4
- bir kadın tarafından hükmedilmeyi istemek4
- yarından sonraki güne ne denir3
- bir güneşe bir de sana bakamam3
- barda yanınıza oturan aslında seri katil olan adam2
- g i l d e d l i l y10
- çerçeve yasa31
- sözlük yazarlarının goodreads sayfaları2
- birazdan yer yerinden oynayacak10
- casperlar daltonlar redkitler şirinler6
- don giymemek2
- mutlu olmak2
- türbede dua etmenin şirk olması13
- ölümlülük iksiri2
- fazladan ölümsüzlük iksiri olan var mı4
- anın görüntüsü14
- kadınların bakir erkek istemesi2
- azrail gelse ona ne derdiniz13
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması9
- flört algoritması3
- yalnız ölmek2
- nasıl bir kadın3
- sokakta öpüşmek7
- dağ evi4
- yurt dışı çıkış harcı8
- özgür özel15
- engelleyen insan kibri6
- akp'li vekilin abdullah öcalan'a teşekkür etmesi2
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- ben bir ceviz agacıyım6
- geldimgittim6
- sürekli kendini öven insan6
- beyazconverse6
- sözlükte kavga edilen kızın true çıkması7
- stingy2
- monica bellucci'ye aşık olmak3
- akıl verme vereceksen huzur ver6
- gençler çalışmadan para kazanmak istiyor6
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
- apocular2
- hayattan keyif almak2
- mashle3
- dilan4
- mezarlıkta ağlayan kızın asıl amacı5
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı10
entry'ler (585)
yaz mevsiminin bitmesiyle birlikte azalmasını umut ettiğimiz kokudur. bu adamlardan özellikle yazın, kekremsi, hayvan leşine benzer bir koku geliyor. gerçekten çok iticisiniz ya. allahtan havalar soğuyor da burnumuzun direkleri yıkılma tehlikesi atlatmayacak.
güzel bir platform. kullananlardan acil yardım talep ediyorum.
varoş cenneti olan uludağ sözlüğün birkaç aykırı sesinden biridir. belki de tektir bilmiyorum. bazen buraya gelip birkaç bir şey yazmamın sizler için büyük bir şeref olması gerektiğini düşünüyorum. tabii siz günlük rutin hayatımda ne tip ortamlarda bulunduğumu, ne tip insanlarla uğraştığımı ve nasıl bir sosyal yaşantının içinde olduğumu bilmediğiniz için buradaki varlığımın sizler için ne kadar büyük bir şans olduğunun farkında değilsiniz. birçok yorumu tebessüm içerisinde okuyorum. minik, tatlı, sevimli böceklersiniz benim için. sizi gidi minik sıpalar.
çıtırcık. ay ne çok severdim ben o çıtırcığı.
türkiyenin en güzel kadınlarından bir tanesidir.
görsel
yeter artık evlenmeyin!!!!! her hafta ayrı bir düğündeyim. şanıma yakışmaz diye de kimseye yarım altından aşağı takmıyorum. ama artık cidden yeteeeeer!
yeter artık evlenmeyin!!!!! her hafta ayrı bir düğündeyim. şanıma yakışmaz diye de kimseye yarım altından aşağı takmıyorum. ama artık cidden yeteeeeer!
baldırları olsa gerek. ahahaha.
görsel
beniii köyümün yağmurlarındaaa yıkasınlarr yıkasınlaaaaaar... hahaha ne köyü be! anadolu halklarının ilkel yaşantısını keşfe çıktık biraz. geziyoooz biz. laylayloom.
beniii köyümün yağmurlarındaaa yıkasınlarr yıkasınlaaaaaar... hahaha ne köyü be! anadolu halklarının ilkel yaşantısını keşfe çıktık biraz. geziyoooz biz. laylayloom.
midesizlikte çığır açmış olan sözlük kızıdır. uludağ sözlüğün şempanzeye benzeyen erkekleriyle değil birlikte olmak sohbet etmek bile mide bulandırıcıdır.
doğru yapan kadındır. çünkü kocası da çarşı izinlerinde üç kuruşluk orospularla kendisini aldatmaktadır. helal olsun o kadına. gelsin beraber aldatalım. ahahahhaa.
gülten akın'ın en güzel en etkileyici şiiridir. bir kadının haykırışları en güzel bu cümlelerle anlatılabilirdi.
şiirlerine ağıtlar yerleştiren güzel yürekli insan. türk şiirinin en önemli isimlerinden bir tanesidir.
türk edebiyatının fabrikası olarak hizmet etmiş olan varlık dergisinin kurucusudur. iz bırakmış birçok şair ve yazar bu dergide eserlerini paylaşmıştı.
ekşi sözlük erkeği, kadın haklarına daha duyarlı daha entelektüel ve genel itibariyle daha iyi maddi duruma sahip erkeklerden oluşuyor. uludağ sözlük erkekleri ise daha alt tabakadan insanlardan oluşuyor ve çoğunun elini tuttuğu tek kadın eli analarının eli. bilmiyorum buranın erkeği daha bir pis geliyor bana.