bugün
- ctrlx22
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket8
- türk düşmanları3
- gürcistan22
- sevilen kızın zort diye ossurması4
- asansörde kalmak7
- öyle bir şey yaz ki okuyan şaşırsın2
- içim yanıyor be sözlük2
- cendere calarken entry girmek4
- togg'un tekerleğini öpen çomar2
- zall'ın sözlükten kaldırması gereken şeyler3
- ilgi isteyen kız16
- yaşar nuri öztürk4
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili5
- hewal ebo17
- kuran da namaz yok21
- erkek eti gurmesi4
- lambayı söndürdükten sonra karşıda figür olmasi2
- tanrı türkü korusun2
- sözlükte kavga etmek6
- lahmacunu elle yiyen kız13
- klozeti patlatmak2
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- yukarı kattan gelen ahh sesi10
- arkeoloji bölümü5
- biyolojik antropoloji5
- seksi bırakmak5
- abdullah öcalan7
- en iyi simit hangi şehirdedir12
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası41
- yaprak dökümü ali rıza bey6
- insan olmak5
- arkadaşlar ben sanırım erkeğim3
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- felak nas ayetel kursiyi bilen cin3
- 49 kilo olmak3
- cinin aslında alkol olması3
- casio2
- cinli birine bulaşmak3
- çanakkale4
- türkiye nin en güzel şehrinin istanbul olması6
- amerika birleşik devletleri4
- kadın eti gurmesi vs erkek eti gurmesi2
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- aç karnına açlık grevi yapmak2
- ben ıspartada yaşıyorum7
- kahveye değil mekana para veriyorsunuz7
- malay erkek2
entry'ler (585)
yaz mevsiminin bitmesiyle birlikte azalmasını umut ettiğimiz kokudur. bu adamlardan özellikle yazın, kekremsi, hayvan leşine benzer bir koku geliyor. gerçekten çok iticisiniz ya. allahtan havalar soğuyor da burnumuzun direkleri yıkılma tehlikesi atlatmayacak.
güzel bir platform. kullananlardan acil yardım talep ediyorum.
varoş cenneti olan uludağ sözlüğün birkaç aykırı sesinden biridir. belki de tektir bilmiyorum. bazen buraya gelip birkaç bir şey yazmamın sizler için büyük bir şeref olması gerektiğini düşünüyorum. tabii siz günlük rutin hayatımda ne tip ortamlarda bulunduğumu, ne tip insanlarla uğraştığımı ve nasıl bir sosyal yaşantının içinde olduğumu bilmediğiniz için buradaki varlığımın sizler için ne kadar büyük bir şans olduğunun farkında değilsiniz. birçok yorumu tebessüm içerisinde okuyorum. minik, tatlı, sevimli böceklersiniz benim için. sizi gidi minik sıpalar.
çıtırcık. ay ne çok severdim ben o çıtırcığı.
türkiyenin en güzel kadınlarından bir tanesidir.
görsel
yeter artık evlenmeyin!!!!! her hafta ayrı bir düğündeyim. şanıma yakışmaz diye de kimseye yarım altından aşağı takmıyorum. ama artık cidden yeteeeeer!
yeter artık evlenmeyin!!!!! her hafta ayrı bir düğündeyim. şanıma yakışmaz diye de kimseye yarım altından aşağı takmıyorum. ama artık cidden yeteeeeer!
baldırları olsa gerek. ahahaha.
görsel
beniii köyümün yağmurlarındaaa yıkasınlarr yıkasınlaaaaaar... hahaha ne köyü be! anadolu halklarının ilkel yaşantısını keşfe çıktık biraz. geziyoooz biz. laylayloom.
beniii köyümün yağmurlarındaaa yıkasınlarr yıkasınlaaaaaar... hahaha ne köyü be! anadolu halklarının ilkel yaşantısını keşfe çıktık biraz. geziyoooz biz. laylayloom.
midesizlikte çığır açmış olan sözlük kızıdır. uludağ sözlüğün şempanzeye benzeyen erkekleriyle değil birlikte olmak sohbet etmek bile mide bulandırıcıdır.
doğru yapan kadındır. çünkü kocası da çarşı izinlerinde üç kuruşluk orospularla kendisini aldatmaktadır. helal olsun o kadına. gelsin beraber aldatalım. ahahahhaa.
gülten akın'ın en güzel en etkileyici şiiridir. bir kadının haykırışları en güzel bu cümlelerle anlatılabilirdi.
şiirlerine ağıtlar yerleştiren güzel yürekli insan. türk şiirinin en önemli isimlerinden bir tanesidir.
türk edebiyatının fabrikası olarak hizmet etmiş olan varlık dergisinin kurucusudur. iz bırakmış birçok şair ve yazar bu dergide eserlerini paylaşmıştı.
ekşi sözlük erkeği, kadın haklarına daha duyarlı daha entelektüel ve genel itibariyle daha iyi maddi duruma sahip erkeklerden oluşuyor. uludağ sözlük erkekleri ise daha alt tabakadan insanlardan oluşuyor ve çoğunun elini tuttuğu tek kadın eli analarının eli. bilmiyorum buranın erkeği daha bir pis geliyor bana.