bugün
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı15
- g i l d e d l i l y19
- yaşamak istenilen şeyler10
- bir yazar entry ni beğenmedi4
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey12
- penisi seks objesi olarak görmek6
- askerde 200 metre atışı yapmak15
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması10
- kadın olmanın avantajları16
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler15
- geceye bir şarkı bırak9
- hayatın kuralları6
- nervio23
- türkiye'ye geldim11
- gençlerbirliği4
- alkolsüz sosyalleşmede zorlanmak4
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler10
- temkinli insan2
- kürtsüz türkiye2
- her şeyi açıklayan en kısa cümle8
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- sevgiliyle sabaha kadar çığlık serisini izlemek3
- galatasaray'ın fenerbahçe'yi yine altına alması2
- sözlükteki fanatik fenerlilere giren kazık2
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- ismail kartal3
- pkklı mezarları tahrip edildi diyen mv3
- arkadaşlar ben drama queen miyim4
- kurtar bizi müsavat16
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin4
- nervio hamferdi6
- trans kadın çekiciliği5
- monica bellucci bakışı5
- uyanıp giyinip gece sokaklarda turlamak3
- sevişirken mastürbasyon yaptığını hayal etmek4
- anka 32
- kadıköy solcusu4
- la taverne des yeux4
- kadınları anlamak4
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- anın görüntüsü30
- tanrı vs şeytan4
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- alevi kızların alev alev yanması13
- kedi sidiği kokmak5
- cin soda2
- fenerbahçe5
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- aleksey batrakov5
entry'ler (585)
yaz mevsiminin bitmesiyle birlikte azalmasını umut ettiğimiz kokudur. bu adamlardan özellikle yazın, kekremsi, hayvan leşine benzer bir koku geliyor. gerçekten çok iticisiniz ya. allahtan havalar soğuyor da burnumuzun direkleri yıkılma tehlikesi atlatmayacak.
güzel bir platform. kullananlardan acil yardım talep ediyorum.
varoş cenneti olan uludağ sözlüğün birkaç aykırı sesinden biridir. belki de tektir bilmiyorum. bazen buraya gelip birkaç bir şey yazmamın sizler için büyük bir şeref olması gerektiğini düşünüyorum. tabii siz günlük rutin hayatımda ne tip ortamlarda bulunduğumu, ne tip insanlarla uğraştığımı ve nasıl bir sosyal yaşantının içinde olduğumu bilmediğiniz için buradaki varlığımın sizler için ne kadar büyük bir şans olduğunun farkında değilsiniz. birçok yorumu tebessüm içerisinde okuyorum. minik, tatlı, sevimli böceklersiniz benim için. sizi gidi minik sıpalar.
çıtırcık. ay ne çok severdim ben o çıtırcığı.
türkiyenin en güzel kadınlarından bir tanesidir.
görsel
yeter artık evlenmeyin!!!!! her hafta ayrı bir düğündeyim. şanıma yakışmaz diye de kimseye yarım altından aşağı takmıyorum. ama artık cidden yeteeeeer!
yeter artık evlenmeyin!!!!! her hafta ayrı bir düğündeyim. şanıma yakışmaz diye de kimseye yarım altından aşağı takmıyorum. ama artık cidden yeteeeeer!
baldırları olsa gerek. ahahaha.
görsel
beniii köyümün yağmurlarındaaa yıkasınlarr yıkasınlaaaaaar... hahaha ne köyü be! anadolu halklarının ilkel yaşantısını keşfe çıktık biraz. geziyoooz biz. laylayloom.
beniii köyümün yağmurlarındaaa yıkasınlarr yıkasınlaaaaaar... hahaha ne köyü be! anadolu halklarının ilkel yaşantısını keşfe çıktık biraz. geziyoooz biz. laylayloom.
midesizlikte çığır açmış olan sözlük kızıdır. uludağ sözlüğün şempanzeye benzeyen erkekleriyle değil birlikte olmak sohbet etmek bile mide bulandırıcıdır.
doğru yapan kadındır. çünkü kocası da çarşı izinlerinde üç kuruşluk orospularla kendisini aldatmaktadır. helal olsun o kadına. gelsin beraber aldatalım. ahahahhaa.
gülten akın'ın en güzel en etkileyici şiiridir. bir kadının haykırışları en güzel bu cümlelerle anlatılabilirdi.
şiirlerine ağıtlar yerleştiren güzel yürekli insan. türk şiirinin en önemli isimlerinden bir tanesidir.
türk edebiyatının fabrikası olarak hizmet etmiş olan varlık dergisinin kurucusudur. iz bırakmış birçok şair ve yazar bu dergide eserlerini paylaşmıştı.
ekşi sözlük erkeği, kadın haklarına daha duyarlı daha entelektüel ve genel itibariyle daha iyi maddi duruma sahip erkeklerden oluşuyor. uludağ sözlük erkekleri ise daha alt tabakadan insanlardan oluşuyor ve çoğunun elini tuttuğu tek kadın eli analarının eli. bilmiyorum buranın erkeği daha bir pis geliyor bana.