bugün

sevdiği entry'ler

iyi geceler sözlük

iyi geceler sözlük. Ben giderim nickim kalır, Dostlar beni hatırlasın.

nasılsın sorusuna alternatif cevap

+Nasılsın?
-şimdi şöyle ki: "bu tarlaya bir şinik, kekere mekere ekmişler.
bu tarlaya da bir şinik kekere mekere ekmişler.
bu tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye boz ala boz başlı pis porsuk dadanmış,
bu tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye de boz ala boz başlı pis porsuk dadanmış,
o tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuk,...
diğer tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuk'a demiş ki,
sen ne zamandan beri bu tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuksun?
o da ona cevaben!
sen ne zaman o tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuk san,
bende o zamandan beri bu tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye dadanan boz ala boz başlı pis porsuğum demiş.

+ vereceğin cevabı sikeyim.

Gördüğünüz gibi sorun çözüldü arkadaşlar Dağılın.

gelecekteki sana bir not bırak

bırakırdım ama sonra gelecekte not bıraktığım girdiyi bulamıyorum.

ilkokul hocasına çişim geldi deyip tecavüz etmek

yazar bu parçada ne anlatmak istemiştir?
a:gizli kalmış duygularını açığa vurmak
b:hikaye tam tersi olarak yaşanmış (bkz: öğrenciyi taciz eden öğretmen)utancından yazar ters anlatım kullanmış
c:yazar tamamen saçmalamış
d:yazar çok içmiş
e:hepsi

(bkz: ya bi sittir git)

kardeşle girilen diyaloglar

Aile meclisinde oturulmaktadır, kardeş gelir;

-abi internette garip balık isimleri diye bir şey okudum

+söyle bakalım neymiş

- yrrk

+hahahaha oğlum öyle deme sus tamam

-ama napiiimm balık adı.

Kahkaha atılır.

nesli tükenen şeyler

Saygı ve sevgi.

içinden geçeni yaz

Bugün dışarda yürürken acayip güzel bir kedi gördüm. Tertemizdi zaten, sokak kedisi olmadığı belliydi. Açık gri tüyleri ve yeşil gözleri vardı. Önce bi baktım, neyse dedim yoluma devam ettim. Sonra dayanamadım geri döndüm biraz sevdim. O kadar içine kapanık duruyordu ki, bir derdi varmış da onu düşünüyormuş gibi asmıştı suratını hahahah. Sonra sahibi geldi istersen sana vereyim dedi. Gülümseyip yok dedim beyefendi, annem izin vermez ki hihihi diyip ağlayarak uzaklaştım.

yazarların sözlükte bulunma sebepleri

buradan güzel bilgiler edinmek ve siz değerli yazarlara güzel bilgiler sunmaktadır. kesinlikle başka bir sebebi olamaz.

öğrenci milletinin hep mağduru oynaması

hiç şüphesiz katıldığım görüştür..

yaa arkadaş adamlar her yerde magduriyet.

*ağbi öğrenciyiz ucuz olsun
*ağbi öğrenciyiz para yok
*ogrenciyiz paramiz yok
*öğrenciyiz bizide anlayin hocam

falan filan.

cebinde 2 bin liralık telefon varken mağdur değilsiniz ama donerciye gittiğinde ağbi öğrenciyiz..

ziktir gidin..
© copyright 2005 - 2026