bugün

entry'ler (34)

ölüm zamanı dizisi

sözlük 2.bölüm 4:20'dakikada sorgu sahnesinde Ayhan karakteri ne diyor ya? anlamadıgım için yüz kere falan izledim. Bir dizi yapıyorlar ancak replikler anlaşılmıyor. Anlayabilen kişi yeşillendir ise sevinirim.

türk lirasını dövize yatırmak ahlaksızlıktır

Çikolataya yatırım yapmak , yağa , peçeteye yatırım yapmak da ahlaksızlık sayılıyor mu?
görsel

instagram da birden takipten çıkarılmak

son zamanlarda sık karşılaştıgım olay. önce takip istegi yolluyorlar , ayıp olmasın diye bende takip ediyorum. Artık aylar sonra ne düşünüyorsa takipten çıkarıyor. Böyle yapanlar hakkında akıl saglıklarının iyi oldugunu düşünmüyorum altı üstü bir fotoğraf similasyonunda ne düşündünde insanları kendi sayfandan çıkarıyorsun yani belirli özgüvensizlik belirtisi.

regl kanını paylaşan kadın

allahım inşallah vişne suyudur :(

üstteki yazar ne kadar maaş alıyor

karın tokluguna çalışıyor bence.

ambalajdaki fiyattan pahalıya satan esnaf

Bugünkü yaşadıgım durumdur. Öglen tavuk döner yiyeyim dedim , garson arkadaşla içeceklerin oldugu dolaba yönlendik. Ne içersiniz dedi , kola ne kadar dedim 3TL dedi. Verdigi kola 200ML cococola idi. Ve kolanın üzerinde
1,75TL yazıyordu. E burada 1,75 tl yazıyor arkadaşım dedim. Garson biraz düşündü 3 TL efendim dedi..
-Akşam yine cips almak için tekel bayiye çıktım. Gecenin geç saati oldugu için sadece tekeller açık. 3 Tane cips aldım. Aldıgım bölgede karanlık ışıksız bir yer. Aldıgım cips standının altında 3TL yazıyor. 3 Tane cipsi aldıktan ve 9TL ödedikten sonra eve geliyorum. Ve Küçük lays'ın üzerinde 2 TL yazdıgını görüyorum.. inanınırmısınız bu olayları aynı günde yaşadım.

20 yaşındaki bir kızı baştan aşağı komple yalamak

iç dış parazit aşısı yapıldıysa yalanır.

meriç senin annendir

bir aralar mertcan vardı sonra berk oldu şimdide meriç ismine mi taktılar.

karpuzcu adamın kestiği karpuzun kelek çıkması

burayı terket!

erdoğan adı anılınca nöbet geçiren kemanist

Kemal Atatürk ismini duyunca kalpkrizi geçiren rabialara ne demeli.

tek seferde damar yolu bulabilen hemşire

tek çırpıda bulan değil damarı belli olan insandır. 50 yıllık hemşire damarı olmaya adamı 5 dakika ugraşsa zor bulur.

11 mayıs 2020 avm lere 1 milyon kişinin gitmesi

bizim burdaki avmyede gitmişler insanlar. ulan kıyafet deneyemiyorsun , yemek yemek tehlikeli e neden gittin sen şimdi?

bisikleti çalınmış uludağ sözlük yazarları

Şuan yol bisikleti kullanıcısıyım. Bisikletim 4000 TL değerinde ve odamda kalıyor kendileri. (bkz: meridam)

yalaka insanların özellikleri

Tek amacı bu hayatta yiyip içip ölüp gitmektir. Sürekli insanların bir yerlerini yalayak biryerlere gelirler. Karşısındaki adamın parası olsun yeterki.

kafayı buzlu su dolu kovada bekletmek

adanadaysan mecbur.

60 senedir banyo yapmayan adam

iskender abi değilmi ya bu .

aracına çıplak kadın afişi asan sürücü

oruç ayında yapılırmı lan bu (bkz: konya)

obezitenin tedavisi

Spor yapacak abi sporu sakınmayacak deli gibi terliyecek kalp nabız hızını arttıracak. Sabahları aç karnına spor yapacak bak bakalım nasıl kilo veriyor (bkz: Bisiklet)

şimdi olsa iyi olurdu denilen şeyler

(bkz: Bisiklet)

beni korona öldürmedi çaresizlik öldürdü

istanbul'da ekonomik sıkıntı çeken yurttaş kendini üst geçide astı.

görsel
kendini üst geçide asan vatandaş beni corona öldürmedi çaresizlik , tükenmişlik , sahipsizlik öldürdü diye ekledi intihar notuna.
© copyright 2005 - 2026