bugün
- namus takıntısı olan erkek17
- yazarlar birbirlerine laf atmaktan tanım yapamıyor4
- karton toplayan cocuk evlenirse karısına bakar mı5
- regl dönemi çirkinliği5
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi15
- true'ya arkadan sahip olmak3
- emek hırsızı patronları ifşa etme akımı5
- namus4
- aya gidilmedi dünya düz aşı karşıtıyım3
- kadınlar sözlük5
- talkan ve curcan katliamları4
- güzel kızların isimleri9
- pernado bey birader3
- diamond bosphorusss2
- istanbul'da ortalama kiranın 42 bin tl olması4
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- 14 haziran 2026 avustralyalının türk çocuğu x i3
- hayatın planladığımız gibi gitmemesi3
- diyete başlama pazartesisi5
- sari renkli seker ibnesi2
- yazarların şu sıralar streslendikleri konular3
- evde boş boş çerez yiyip bira içmek4
- müzisyen yazarlar3
- yem borusu çalmak3
- halkım yok sayılıyor işte kürt sorunu benim5
- 86 yıl sonra bile atatürk'e minnet duyulma sebebi3
- bir şeyi ararken başka bir kayıp şeyi bulmak2
- ibni tekerlek el keşiş dağı2
- sözlük yazarlarının suları3
- suni arabistan2
- yarı seküler yarı muhafazakar birisi olmak2
- bilgi için mi like için mi yazılır7
- yeni arabalarda tuş yerine ekran olması3
- evlenmeyi başaramamış kadın17
- alarm ertelemek2
- karton toplayan piç2
- ismet bin komsomol el tavariş ül raskolnikov4
- aniden gelen boşluk hissi3
- ona bir şey söyle14
- buddy dude23
- abd iran anlaşması3
- kızına eşine bikini giydiren aile reisi7
- deli1i6
- 61 yaşındaki anne oğlunun bebeğini doğurdu2
- botların ekşiden başlık araklaması4
- yeşil burun adaları4
- deliliğin tedavisi10
- menzil terör örgütü metö4
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı5
- barış alper yılmaz6
entry'ler (34)
sözlük 2.bölüm 4:20'dakikada sorgu sahnesinde Ayhan karakteri ne diyor ya? anlamadıgım için yüz kere falan izledim. Bir dizi yapıyorlar ancak replikler anlaşılmıyor. Anlayabilen kişi yeşillendir ise sevinirim.
Çikolataya yatırım yapmak , yağa , peçeteye yatırım yapmak da ahlaksızlık sayılıyor mu?
görsel
görsel
son zamanlarda sık karşılaştıgım olay. önce takip istegi yolluyorlar , ayıp olmasın diye bende takip ediyorum. Artık aylar sonra ne düşünüyorsa takipten çıkarıyor. Böyle yapanlar hakkında akıl saglıklarının iyi oldugunu düşünmüyorum altı üstü bir fotoğraf similasyonunda ne düşündünde insanları kendi sayfandan çıkarıyorsun yani belirli özgüvensizlik belirtisi.
allahım inşallah vişne suyudur :(
karın tokluguna çalışıyor bence.
Bugünkü yaşadıgım durumdur. Öglen tavuk döner yiyeyim dedim , garson arkadaşla içeceklerin oldugu dolaba yönlendik. Ne içersiniz dedi , kola ne kadar dedim 3TL dedi. Verdigi kola 200ML cococola idi. Ve kolanın üzerinde
1,75TL yazıyordu. E burada 1,75 tl yazıyor arkadaşım dedim. Garson biraz düşündü 3 TL efendim dedi..
-Akşam yine cips almak için tekel bayiye çıktım. Gecenin geç saati oldugu için sadece tekeller açık. 3 Tane cips aldım. Aldıgım bölgede karanlık ışıksız bir yer. Aldıgım cips standının altında 3TL yazıyor. 3 Tane cipsi aldıktan ve 9TL ödedikten sonra eve geliyorum. Ve Küçük lays'ın üzerinde 2 TL yazdıgını görüyorum.. inanınırmısınız bu olayları aynı günde yaşadım.
1,75TL yazıyordu. E burada 1,75 tl yazıyor arkadaşım dedim. Garson biraz düşündü 3 TL efendim dedi..
-Akşam yine cips almak için tekel bayiye çıktım. Gecenin geç saati oldugu için sadece tekeller açık. 3 Tane cips aldım. Aldıgım bölgede karanlık ışıksız bir yer. Aldıgım cips standının altında 3TL yazıyor. 3 Tane cipsi aldıktan ve 9TL ödedikten sonra eve geliyorum. Ve Küçük lays'ın üzerinde 2 TL yazdıgını görüyorum.. inanınırmısınız bu olayları aynı günde yaşadım.
iç dış parazit aşısı yapıldıysa yalanır.
bir aralar mertcan vardı sonra berk oldu şimdide meriç ismine mi taktılar.
burayı terket!
Kemal Atatürk ismini duyunca kalpkrizi geçiren rabialara ne demeli.
tek çırpıda bulan değil damarı belli olan insandır. 50 yıllık hemşire damarı olmaya adamı 5 dakika ugraşsa zor bulur.
bizim burdaki avmyede gitmişler insanlar. ulan kıyafet deneyemiyorsun , yemek yemek tehlikeli e neden gittin sen şimdi?
Şuan yol bisikleti kullanıcısıyım. Bisikletim 4000 TL değerinde ve odamda kalıyor kendileri. (bkz: meridam)
Tek amacı bu hayatta yiyip içip ölüp gitmektir. Sürekli insanların bir yerlerini yalayak biryerlere gelirler. Karşısındaki adamın parası olsun yeterki.
adanadaysan mecbur.
iskender abi değilmi ya bu .
oruç ayında yapılırmı lan bu (bkz: konya)
Spor yapacak abi sporu sakınmayacak deli gibi terliyecek kalp nabız hızını arttıracak. Sabahları aç karnına spor yapacak bak bakalım nasıl kilo veriyor (bkz: Bisiklet)
istanbul'da ekonomik sıkıntı çeken yurttaş kendini üst geçide astı.
görsel
kendini üst geçide asan vatandaş beni corona öldürmedi çaresizlik , tükenmişlik , sahipsizlik öldürdü diye ekledi intihar notuna.
görsel
kendini üst geçide asan vatandaş beni corona öldürmedi çaresizlik , tükenmişlik , sahipsizlik öldürdü diye ekledi intihar notuna.