bugün
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular13
- sırrı süreyya önder17
- fotokopici bi erkek36
- aykolik yetkili olsun kampanyası29
- erdoğan ikinci atatürk tür13
- 4 hak mezhep12
- yolda namaz kılan davarlar29
- allah ı niçin göremiyoruz15
- papa francis'in serveti10
- kanal istanbul9
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı24
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an17
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye18
- kabataş yalanı12
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek9
- bik bik'in mutfağına konuk olmak22
- ekrem imamoğlu45
- zina çoğalınca deprem olur21
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- anın görüntüsü16
- kisinin 17 yasina verecegi ogut8
- v a m p i r o v8
- imansız japonya da derpremde kimseinin ölmemesi13
- anamızın rahmine düşmeden önce neredeydik21
- allah'ın fazla acımasız olması33
- akp düşerse filistin düşer kudüs düşer17
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır28
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz33
- mesajlaşma adabı9
- tombik kadın mutluluğu15
- true nun çaylak olması8
- ali koç8
- aykolikin sözlüğe kattığı şeyler13
- ibb de 50 iski çalışanının adliyeye sevk edilmesi13
- uludağ sözlük soruşturması8
- sözlüğün en güzel kızını seçiyoruz18
- düğünde ne giyeceğim derdi12
- rock müzik geri gelsin kampanyası10
- 26 yıldır yürüyen adam8
- sözlükte sizi en çok etkileyen yazarlar8
- claudia s cloud8
- meriçinizi banyoda yıkar mısınız8
- arkadaşlar sözlük kasıyor pkklılar çıkabilir mi18
- akp liyim sorularınızı alayım8
- sözlüğe nude atmak9

entry'ler (894)
Afganı unutma.
Cheddar mı alsam eski kaşar mı gravyer mi diye arada kalmıştır..
Lafı uzattıkça uzatanlara müstehak diyorum ama iki kelimelik lafını kesip telefonu kapatmaya çalışan be amın evladı çok meşgul isen açma telefonu açıyorsan adam gibi iki saniye dinlemeyi öğren bit yavrusu..
an itibarıyla Tarım Kredi Kooperatifleri Market fiyatıdır.
Rakının eğlenceli bir alkol olduğunu söylerler bu eğlence viski votka birada olmuyor mu acaba cidden bu bilgiye ihtiyacım var arkadaşlar yeşillik verin.
Yağmurda sizinle beraber ıslanıyorsa dermişim.
Az önce ikili sohbet eden çocuklardan kulağıma çalınan cümle.
Anlamını bilen yeşil ışık yakarsa bizde cahil kalmayız..
Anlamını bilen yeşil ışık yakarsa bizde cahil kalmayız..
samimiyetsizlikten başka bir şey değildir Bu soruyu soran%99 ihtimalle paraya ihtiyacın olduğunu biliyordur ancak %100 ihtimalle O parayı sana vermek istemiyordur Eğer yüzünü karartıp var dersen de parayla ne yaptın diye 1000 türlü hesap sorar.
bu başlık nasıl açılmamış amına koyayım.
Bu amına koyduğumun sorusu Sorulur Ondan sonra sizden Allah razı olsun Param var deyip karşı tarafı beş kuruş masrafa sokmadan tatmin etmeniz beklenir. Halbuki bu soruyu soran pezevenk iyi bilir ki Bu memlekette bir tane orospu çocuğu yoktur ki paraya ihtiyacı olmasın buna rağmen parayı doğrudan size göndermek yerine Bu siktiğimin sorusunu sorarak sizi götünüzden sikmeyi tercih eder.
Bu amına koyduğumun sorusu Sorulur Ondan sonra sizden Allah razı olsun Param var deyip karşı tarafı beş kuruş masrafa sokmadan tatmin etmeniz beklenir. Halbuki bu soruyu soran pezevenk iyi bilir ki Bu memlekette bir tane orospu çocuğu yoktur ki paraya ihtiyacı olmasın buna rağmen parayı doğrudan size göndermek yerine Bu siktiğimin sorusunu sorarak sizi götünüzden sikmeyi tercih eder.
Zor iştir efendim. Başında dikilir durur pahalı söyler almazsın surat yapar.. Sonra neden müşteri yok diye ağlar.
Sebebini çözemediğim konudur.
Adamın teki bir hediye attı baktım 5 bin liraya tekabül ediyor. Ulan düşünüp duruyorum neden attın ki bu parayı hiç tanımadığın elin kızına..
Bazıları sürekli destek destek destek hiç dilinden düşürmüyor para yağmuru falan istiyor gönderen olmazsa sinirlenip sayıp saydırıyor. Nedir yani Hangi sebeple para yollayacakmışım ki..
Adamın teki bir hediye attı baktım 5 bin liraya tekabül ediyor. Ulan düşünüp duruyorum neden attın ki bu parayı hiç tanımadığın elin kızına..
Bazıları sürekli destek destek destek hiç dilinden düşürmüyor para yağmuru falan istiyor gönderen olmazsa sinirlenip sayıp saydırıyor. Nedir yani Hangi sebeple para yollayacakmışım ki..
900 binin uygun bir rakam olabilmesi için o arabayı en azından orta gelirlinin alabilmesi lazım..
Bir çay kaşığı Toz zencefil ile aynı dozda kimyonu bir bardak suyla karıştırıp içiniz..
günden güne batırıyor mu ne dediğim dizi. O son bölüm neydi öyle? Dexter fiyaskosunda bir katliam var diziye biri el atmalı..
Tespit başlığıdır efendim.
şuanda tarım kedi marketteyim tüm raflar hınca hınç dolu hiç eksik yok...
şuanda tarım kedi marketteyim tüm raflar hınca hınç dolu hiç eksik yok...
Para hangisinde? Sorusunun cevabına bağlı olan soru başlığı..
Başlık açılıp açıklama yazarlara bırakılır...
Bu ve buna benzer şeyler ne anlama geliyor ne ifade ediyor bunların Türkçemiz deki yeri nedir, kim icat etmiştir, nasıl açıklarız, nereye koyarız?
Bir soru başlığı..
Kajskskskdlslka
Alalskflffkslldldl
Dmdoftkkfnfkkd
Ldırndjddpfkfkdl
VS vs..
Bu ve buna benzer şeyler ne anlama geliyor ne ifade ediyor bunların Türkçemiz deki yeri nedir, kim icat etmiştir, nasıl açıklarız, nereye koyarız?
Bir soru başlığı..
Kajskskskdlslka
Alalskflffkslldldl
Dmdoftkkfnfkkd
Ldırndjddpfkfkdl
VS vs..
Getir uygulamasına yapılan bir isyan.
Sözlük yazarlarının Yalansa yalan deyin dediğim başlığı...
Çok çok ama çok abartılı fiyatları olan pizzacı. Yenilebilir bir büyük boy pizza 170 TL. insan bir kilo kuşbaşı et alıp namuslu bir sote yapıp geberene kadar et yer onun yerine. Tasvip etmiyorum.