entry'ler (12)

ahmet necdet sezer

döneminin cumhurbaşkanı iken devletin hazinesine büyük yatırımlar yapıp, para biriktirmiştir.

100 kontör

vodafone da aylık 100 kontör aldığın takdirde seçtiğin 10 numarayla 5 dakikası 1 kontöre konuşabilirsin.

sabah evden çıkarken uyuyanları kıskanmak

sabah 8 de evden çıkıyorsun ve apartmanda bir sessizlik hakim çıt yok kimsede. sanki herkes uyuyorda bi tek sen sabahın köründe kalkıp işe gidiyormuşsun gibi. ve her sabah yaşıyorsun bunu. kıskanmamak elde değil.

90 larda çocuk olmak

o zamanlar en büyük yatırımım cipslerden çıkan taso'lardı. o taso zamanları ne güzeldi kız erkek farketmez deli gibi taso oynardık *

yağmur sonrası toprak kokusu

bir ohh çeker insan içine. tertemiz havanın ve toprağın kokusudur,mest eder seni.

unutulmayacak film sahneleri

senin annen bir melekti yavrum...
her çocuğa aynı yalan söylenir.

yaran pazarcı lafları

Gel abla geelll domatese geelll... Ajda pekkan da burdan aldıı.
Sen de geell!

iki dizelik şiirler

Sen şimdi yoksun ya düşümde göremem ki
sana olan duygularımı kimseye diyemem ki

yemekteyiz

bu programı izlerken afrikada ki çocuklar geliyo aklıma. yahuuu herif tabağı silip süpürüyo sonra da "açıkcası damak tadıma uygun değil o yüzden 3 puan veriyorum". böyle insanlara "KÖK" ye diceksin.

ameliyat sonrası söylenen ilk sözler

kişinin ayılma sırasındaki bilimum sayıklamalarıdır...
çıplak olduğu için üşümeler... sonrasında "acıyooo!!" diye inlemeler. en kötüsüde aç kalmalardır.

zekirdek

Çekirdek değil tatlım Zekirdek. beni uykusuz bırakan herifin söylediklerini hâlâ daha hatırlarım...

gelecekteki sevgiliye mektup

Doğmamış çocuğa don biçmek derim ben buna.
© copyright 2005 - 2026