bugün

entry'ler (27)

ac dc dinleyen kızın dişleri

standar homosapien dişlerine benzemekte olan dişlerdir. Öyle hayal ettiğim gibi vampir dişi felan yoktur. Ben 26 felan saydım sanırım eksik olanlar var.

görsel

çocukken yanlış bilinen bilgiler

ulan kimsemi, gök kuşağının sonundaki, içi altın dolu sandığı bulmak için uğraşmamış.
fıtratımda varmış kapitalistlik napim,

aşkta gurur olur mu

yeterince aptal davranabildiğin sürece, her türlü duygu olur.

lev nikolayeviç tolstoy

(bkz: yapıcağın işi seviyim)
(bkz: itinayla format sikilir)

en etkilendiğim eseri itiraflarım olan, rus edebiyatının eşsiz kalemidir.
itiraflarım da der ki, " hayatın anlamını anlayamazsın, o yüzden düşünme, sadece yaşamaya bak! "

johnny bravo gibi erkek

adamdır net.

sözlük yazarlarının film tavsiyeleri

(bkz: format nasıl sikilir)
(bkz: benim önerim formatı sikme)

sözlükte yalnızlık çekmek

standartdır.

sözlük yalnızlar ve yalnız olmadığını sananlardan ibaret.

yazarların ilerideki eşlerine mesajları

benden önce uyanma, olur mu ?

uzaylı ile alternatif diyaloglar

kaç para versem zall ile sevişirdin ?

bir kadına en çok yakışan aksesuar

bizzat benim, her kıyafetle her ortamda giderim. Alsın kolunda gezdirsin beni.

sevişirken dinlenebilecek şarkılar

sevişmeden sevişmeye değişebilen şarkılardır.

Şuanda tercihim Breezeblocks olurdu.
https://www.youtube.com/watch?v=rVeMiVU77wo

benimle aynı fikirde olanları beklerim.

kaç renk görüyorsun testi

daha önce yerli bir platformunda yayınlamış olduğu testtir.

çizgiler çok dar olduğundan tam sayamamış olabilirim, üç aşağı beş yukarı 60 renk görüyorum.

gerçek hikayeye dayanan filmler

gerçeklerin hep daha üzücü olduğunu bize kanıtlayan filmlerdir.

(bkz: Schindler s List)
(bkz: Oskar Schindler)

Bütün sahneleri siyah beyaz olan filimi, askerlerin arasında kırmızı paltosu ile savrulan minik kız, kadraja girerek renklendirir.
Lakin çıkışı pek renkli hissetirmez insana.

http://galeri4.uludagsozl...ltolu-k%C4%B1z_183320.jpg

pembeojelihatun

beni çok kızdırımış ve aynı zamanda yakında bana çok kızabilmesi muhtemel yazardır.

not : o kadar değil dahada çok

derin yazar

ifşa konusunda hassas yazarların olduğunu gördüğü için sevinen yazardır. ama en azından pempeojeli kızları yalayıp yalayıp, onların götünü kollayan bir yazar değildir. Heleki kimi yazarlar gibi fakesi ile milleti kurcalayabileceğini sanan tek hücreli bir yazar hiç değildir.

not : pembeojeliyi ifşa etmek istesem ederdim,zira çok daha güzel resimleri mevcut, kendiside bilir dere kenarındaki foto çok şahane, ifşa etmemem ona bir lütuf da değildi yapılması gerekendi. Bir süper kahramanın beni durdurmasına gerek yok, duyurulur.

(bkz: süper amip)

edit : göğüsten altı gözüken süslü bir kız resmi paylaştım diye başıma gelmiyen kalmadı, taraflı olan tüm modların canını seviyim, bir karar veririken biraz objektif olun.

derin yazar

elinde sopayla gelecek arkadaşlarını, aklı selime davet eden yazardır.

(bkz: RTE)

Zira topu,tüfeği olabilir.

derin yazar

eski mit ajanı olma ihtimalı yüksek yazardır. anancı felan değildir, görmeyip sadece bakan yazarlardan hiç değilidir.

heleki antifascist action gibi bazı arkadaşları, arkasından gay dediği söylneriken, anancı arayan hiç mi hiç değildir. (bkz: busexlem)

orospu olan kız vurduruyordur

bir kesinlik değildir, teknik olarak bakarsak annede babana vurduruyodur, fakat orospu değildir herhalde. yanlış bir tespitdir.

ac dc dinleyen kiz

cep numarasının son dört rakamının 5193 olduğunu düşündüğüm yazardır. Devamı için kendisi ile irtibata geçilebilir.
(bkz: i want to play a game) ac dc dinleyen kiz.

asli35

Sesa Ambalaj ile alakası olan " uysal " bir yazardır, muhtemelen benim gibi 24 yaşında.
(bkz: hatalıysam ara)

edit : oynamak istediğim yazar.
© copyright 2005 - 2026