bugün
- pandela37
- türklerin uygur türkleri için yapabilecekleri5
- alttaki yazara aşık ol8
- gerdek namazı9
- dikkat dikkat tai lung kız11
- sözlüğün kahve olması12
- anal istanbul4
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması16
- ahıska türkleri sürgünü3
- çırılçıplak uyumak3
- kızılderililerin türk olduğu gerçeği3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
- kacak elektrik kullanmayan bey2
- kemalistlerdeki devran dönünce takıntısı2
- kadın bir yazarın entry girmesi5
- üstteki yazar kimle evlensin2
- 17 dosyam var diye hava atan tip7
- erkek yazar entrysi4
- kıraç ı sevme nedenleri4
- intihar eden adama ne denir2
- büyük aşklar kavgayla başlar saçmalığı3
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi16
- qazi muhammed2
- diamond bosphorus5
- diz çökerek evlilik teklifi eden erkek5
- profili şikayet et butonu3
- pandispanya2
- mtv nakit ödeniyor mu4
- barış manço3
- karadenizlilerin akp aşkı4
- sevgilisi olan bir kızdan hoşlanmak5
- kezodan kurtulma yolları4
- banyo havalandırmasından guguuk guk sesi gelmesi3
- aşk hayatı2
- uludağ sözlükte moderasyonun babadan oğula geçmesi2
- zincir çeken kezo5
- suca suruklenen cocuk2
- seks yapmayı zevkli sanmak10
- iqos2
- bu devirde araba almak3
- çocukların ağlama sesi3
- sevgiliye 5 liralık açık parfüm almak3
- sözlükteki ahlaki ve etik değerler2
- çok sıcak2
- 7 nesilden sonrasının ziyan olması2
- filistin2
- nato zirvesinde nato türkiye den ne isteyebilir3
- ilk otuzbir8
- ela rumeysa cebeci5
- yaprak yemek2
entry'ler (6)
sinoplu, buharlı lambanın mucidi, eyvah düşüyorum yarışmasının gülü olduğu düşünülen zat-ı şahane (#14767915)
eğer öyleyse kendisine laflar hazırladım: seni çekemiyorum arkadaşım. ben çaylak, sen yazar olduğun için de değil. sırf memelerim olmadığı için, fotojenik olmadığım için *, sorulan soruların hepsini cevapladığım halde mülakattan sonra yarışmaya çağrılmadığım için çekemiyorum. pes yahu bir de üniversite öğrencisisin arkadaş...
(bkz: yorum yok)
eğer öyleyse kendisine laflar hazırladım: seni çekemiyorum arkadaşım. ben çaylak, sen yazar olduğun için de değil. sırf memelerim olmadığı için, fotojenik olmadığım için *, sorulan soruların hepsini cevapladığım halde mülakattan sonra yarışmaya çağrılmadığım için çekemiyorum. pes yahu bir de üniversite öğrencisisin arkadaş...
(bkz: yorum yok)
camel brown varken camel serisinin en ağır sigarası değildir. üstelik camel box' dan içim, nitelik, fiyat olarak zerrece farkı yoktur.
lucky strike'la tanışınca kendisiyle eskisi kadar haşır neşir olamadığım sigaradır aynı zamanda.
lucky strike'la tanışınca kendisiyle eskisi kadar haşır neşir olamadığım sigaradır aynı zamanda.
öncelikle şanssızsınız, bunu bilin. ilk sene yurda çıkmayı düşünüyorsanız, kazandığınız bölüm de beytepe kampüsü'nde ise, kampüsteki yurtları da öğrenci evlerini de tercih etseniz açıkta kalmanız muhtemeldir.
beytepe'de de, sıhhiye'de de öğrenci olmak zordur. kışın kıçınızı soğuktan, yazın da başınızı sıcaktan kaçırmak için delik ararsınız.
hacettepe üniversitesi mezunu iki şeyi adından da iyi bilir: beklemek ve öğrenci numarası. kampüste her daim bir sırada bulursunuz kendinizi: otobüs, kütüphane, fotokopi, market ve öğrenci işleri.
öğrenci işleri yazsa da tabelasında, burası aslında hacettepelinin sabrını sınamak amacıyla kurulmuş informal eğitim veren bir yer, adeta nefsinizden tamamen arınıp, mürşid-i kamil olarak fenafillaha ulaşabileceğiniz bir çilehanedir. menopoz teyzelerle dolu olan bu ortamda işinizin yapılmaması, yapılmaya başlandıysa yavaşlatılması, yavaşlatıldıysa yapılmaması olarak özetleyebileceğimiz bir sirkülasyonun içinde debelenirken bulursunuz kendinizi. kendinizi üzmemek, sinirlerinizi yıpratmamak için işte bu menepoz teyzeler gibi düşünmelisiniz: öğrenci belgelerini stok yapın. takribi 1/1,5 ay öncesinden öğrenci işlerinizdeki ihtiyaçlarınızı planlayın; hazırlığınızı ona göre yapın. nasıl olsa bir öğrenci belgesi için bile 2-3 gün bekleyeceksin. "hem ben mi dedim sana kazan diye burayı, aaaa*"!
beytepe'de de, sıhhiye'de de öğrenci olmak zordur. kışın kıçınızı soğuktan, yazın da başınızı sıcaktan kaçırmak için delik ararsınız.
hacettepe üniversitesi mezunu iki şeyi adından da iyi bilir: beklemek ve öğrenci numarası. kampüste her daim bir sırada bulursunuz kendinizi: otobüs, kütüphane, fotokopi, market ve öğrenci işleri.
öğrenci işleri yazsa da tabelasında, burası aslında hacettepelinin sabrını sınamak amacıyla kurulmuş informal eğitim veren bir yer, adeta nefsinizden tamamen arınıp, mürşid-i kamil olarak fenafillaha ulaşabileceğiniz bir çilehanedir. menopoz teyzelerle dolu olan bu ortamda işinizin yapılmaması, yapılmaya başlandıysa yavaşlatılması, yavaşlatıldıysa yapılmaması olarak özetleyebileceğimiz bir sirkülasyonun içinde debelenirken bulursunuz kendinizi. kendinizi üzmemek, sinirlerinizi yıpratmamak için işte bu menepoz teyzeler gibi düşünmelisiniz: öğrenci belgelerini stok yapın. takribi 1/1,5 ay öncesinden öğrenci işlerinizdeki ihtiyaçlarınızı planlayın; hazırlığınızı ona göre yapın. nasıl olsa bir öğrenci belgesi için bile 2-3 gün bekleyeceksin. "hem ben mi dedim sana kazan diye burayı, aaaa*"!
en asil duygunun insanıdır. muhtaç olduğu kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur. standart türk kızını en iyi biçimde temsil edendir.
"efferim"
flaş flaş flaş: (#14949881)
"efferim"
flaş flaş flaş: (#14949881)