bugün

eyvah düşüyorum

an itibariyle, sabah saat 8:30 sularında mülakatına iştirak edeceğim programdır.
heyecanlandım olum lan adsfghj.
bir gece önce doldurduğum ve hemen akabinde, sabah saatlerinde aranarak çağırıldığım, eserciğimin icra ettiği, muhtemelen elim s*kimde, beş parasız geri döneceğimi öngördüğüm bu yarışma için 6:00 da uyanacak olmam ne kadar sendromsu, nasıl da karın ağrıtıyor, gel bir de bana sor.
özet geç piç* diyenler için muhtemelen ne kadar armut, kafası kıyak herif varsa benimle aynı saatte orada olacaklarını, topluca saçmalandıktan sonra açılan kapaktan rezil bir biçimde düşmek suretiyle varolmanın dayanılmaz hafifliğine* erişileceğini söylemek mümkün. es geçtikleri detay ise, düşmek için öyle kapağımsı bir düzeneğe falan ihtiyaç duymayacak kadar sakar olduğum. takılıp düşecek yer bulmam sonucunda ki pek zorlanacağımı sanmıyorum, değil kendimi, benimle birlikte tüm ekip arkadaşları ve kameramanlar olsun, hatta reji vesaire de kendini yerin derinliklerinde bulabilir mesela adsfghj. yazarken çok güldüm lan*
beni niye aramıyollaaa* sorunsalı ile boğuşanlara da bir iki tavsiye vermeden geçemeyceğim. başvuru formundaki sorulara verebileceğiniz en sikko cevapları vermeye çalışın. zor değil lan, aynı buraya yazdığınız gibi işte asdfghj.
hadi göreyim sizi aslanlarım.
uludağ neferi olarak bayrağı sallaya sallaya en önde yürüyeceğime and içerim!
selam olsun.