bugün
- ben geldim kerkenezler10
- velvet geceleri napıyor sorunsalı9
- bilgi içerikli başlık açmamanın sebepleri9
- velvet36
- çekirgeleri kim gönderdi9
- nasreddinhoca4
- g'i l d'e d l'i l y9
- insanların hakkında en çok yanıldığı 5 burç11
- habire1233
- insan sevmeyen insan5
- bilgi içerikli başlığa gerek yok4
- yazarların özledikleri şeyler7
- ben geldim karılarım3
- ülkücü müsünüz türkçü müsünüz ulusalcı mısınız8
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak2
- anneni mi babanı mı seviyorsun diyen akrabalar2
- insanın kendini çok değerli zannetmesi2
- kadınla erkek arkadaş olabilir mi2
- kürdüm5
- hoşlanılan kızla karşılıklı santranç oynamak2
- fatma soydaş4
- dem parti'nin ana muhalefet partisi olması7
- rtx 50702
- yeni parti9
- şu aiye konumu versem tezimi yazar mı lan2
- sevgiliyle karşılıklı osurarak sevişmek3
- kemalistlerle solcuların ayrılması gerekliliği13
- sözlükte kavga olmayacak mı sorusu2
- ağzına verilmek istenen kızın ağzına almaması2
- bütün kutsal kitapları okudum yalanı3
- radar vuruldu diye türkiye'ye yağmur yağması2
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj8
- basit bir hayat istemek4
- kabataş olayı görüntüleri27
- olm niye böyle olduk lan herkes yarrak gibi3
- ismail kartal2
- erkeklerden kadınlara sorular2
- ne kadar salak olduğunuzu biliyor musunuz7
- dem parti5
- istanbul un çok pahalı olması27
- sözlük yazarlarının benzetildikleri ünlüler7
- torunlarını düşünen işe bisikletle gider3
- özgür özel'in chp de veda konuşması10
- katatespizartmasi2
- anın görüntüsü12
- uludağ sözlüğe sürekli kondom reklamı verilmesi7
- kadınsızlık6
- galatasaray ne zaman transfer yapacak11
- bot beğeni6
- okumak yerine erken yaşta çalışmanın faydası10
entry'ler (18)
son derece üzünülesi durumdur, çocukluk çağı tam anlamıyla doyasıya geçirilememekle beraber çocuklarda gelişim bozukluğu, asosyallik ve psikolojik sorunlar ortaya çıktığıda bir gerçektir. ağaçtan düşen, kavga eden, bisiklete binen, hatta hatta imkanlara göre bilyeli araba yapan,düşe kalka büyüyen çocukla apartman dairesinde büyüyen çocuk bir olu mu hiç?..
maydanozun yutulduğu durumdur, tecrübe edilmiş olup aşık olunması durumunda ilişkinin devamının getirilmemesi tavsiye edilen durumdur ayrıca.
çelik- kızımız olacaktı
çelik- kızımız olacaktı
karşısında; kendini kaybetmeyen kadın yok denecek kadar az olan madde, maddi değeri yüksek, birçok değerli şeyde olduğu gibi uğrunda her türlü çirkefliğin yapıldığı maden.
mesele sadece yerli yabancı meselesi değildir. bu kadar sık telefon değiştiren, bütün modelleri takip eden başka bir ülke var mıdır ki?
bazı kesimlerde uzun zamandır süregelen hastalık. yabancı hayranlığı.
doğruluğu ve yanlışlığı bir yana günümüzde bir çok insanın içinde bulunduğu durumdur, toplum olarak öyle bir hale geldik ki güvensizlik had safhada, sebepleride aşikar'dır efendim; insanların işlerini doğru düzgün yapmaması, birbirimize attığımız kazıklar...vb. kısacası toplumsal sorunumuzdur efendim.
yaa kardeşim yüce kitabımız olan Kur-an'ı Kerim'e gökten indirildiği sanılan kitap ifadesini kullanan ve şapka takmadı diye 100 lerce islan alim'ini astıran bir ingiliz uşağının müslüman olduğunumu söylüyosunuz?:O Bu müşrik adam arapları sevmedığınden arap alfabesini kaldırttı ölurken son nefesını arapça aleykesselam mı dedi yani buna inanmamımı bekliyosunuz * sadece gülerim..
ülkemizde kültürsüzlük seviyesinde bulunan kültürdür.
fizik, güzellik gibi özellikler göz ardı edilemez muhakkak ama asalet başkadır başka, huyu güzele kırk yıl doyulmaz abi.
buram buram tarih kokusu, boğaz köprüsü.
aşağı yukarı her mahallede bulunan; top oynayan çocukları kovalayan karakter, balkondan yeter artık ulan gece yarısı oldu sizin eviniz yok mu piçler diye bağıran beyaz atletli amca karakteri, bakkaldan alınacak ıvır zıvır zerzevat türü şeyler için çocukları kullanan teyze karakteri...
insanın sinir, stres ve negatif enerjisini alan keyifli faaliyettir efendim.
kapitalizm, sömürge imparatorluğu. ahlaki-insani değerlerden gittikçe uzaklaşan, tüketim canavarı haline gelmiş vatandaşlarının egolarını tatmin amacıyla insan hak ve hukukunu hiçe sayan, bütün dünyaya kafa tutan, köhne devlet.
kendi evindeki gibi rahat yapılamayacak eylem.
bizim kültür, örf, anane ve toplumumuzla uzaktan yakından alakası olmayan, acayip ötesi bir tür zımbırtı.
kurulması için geç bile kalınmış denilesi, kurulma olasılığı yüksek olan, nüfus, üretim gücü, ekonomi ve daha bir çok alanda avrupa birliğini geride bırakması muhtemel birliktir...