bugün
- 4 mayıs özgür özele saldırı27
- sırrı süreyya önder35
- eski bir anı hatırlamak17
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası13
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması14
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- iyi geceler12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye13
- mokv nerede13
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- 3 mayıs türkçüler günü15
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi11
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri29
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- anın görüntüsü12
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler23
- ekrem imamoğlu8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- müge anlı mı esra erol mu9
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- ölüm10
- mühendis erkekler16
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü8
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12

entry'ler (21)
galatasarayın eze eze kazanamayacağı maç.
Türkiye' nin en büyük kulubüdür. 2010 2011 futbol sezonu sampiyonudur. ve son nefesime kadar tutacağım takımdır.
Dedem babama Lefter' i anlatmış. Babam bana Rıdvan' ı anlattı. ben oğluma Alex' i anlatacam.
Dedem babama Lefter' i anlatmış. Babam bana Rıdvan' ı anlattı. ben oğluma Alex' i anlatacam.
yetişkinliğe ilk adımı atmış ama hala çocukluktan da kurtulamamış yani arada kalınmış mod.
biyoloji: sınıfta kaç kız var. güzellermi ?
kıyamet ambarı ' nın ilk örneklerinden biri Türkiye ' de 1964 ' ten beri izmir Menemen ' de hizmet veriyor.
henüz net bilgi yok ama eğer olacaksa galatasaraydan yüklü miktarda para kaldıracak kariyerinin son demlerinde ki drogba türk futboluna kazanç sağlatmaz.
fem ' e zorla gönderilmiş herkesin izlemek zorunda olduğu görseldir.
erkek dediğin biraz göbekli kıllı olur tadında , yalan olan söz.
fenerbahçeizin yeni tarsferidir. iyide olmuş tam yerinde trasfer.
finalden önce yakılır stres sigarası çıktıktan sonra yakılır ama o iki türlüdür:
iyi eçmişse keyif sigarası; kötüyse sıçtık yaz okulunda açılıyormu la sigarası.
finalden önce yakılır stres sigarası çıktıktan sonra yakılır ama o iki türlüdür:
şuan ki belçika açında kenarda tavla attığını düşündüğüm teknik adam. bişi yap arkadaş oyuna bi müdahale et.
'' türkiye' nin gerrard' ı benim'' tarzı bir açıklama yapmış , ve bi tarafımla gülmeme sebep olmuş kişidir.
tamam güzel uzun pasları ve şutları var , ona eyvallah... ama gerrard gibi durmak ve güven saçmak etrafa her babayiğidin harcı değildir.
tamam güzel uzun pasları ve şutları var , ona eyvallah... ama gerrard gibi durmak ve güven saçmak etrafa her babayiğidin harcı değildir.
milli takım formasını da giymiş denizlispor kaptanıdır. daha doğrusu kaptanıydı. uğruna galatasarayın bütün genç yeteneklerinin harcandığı vasat sol bek.
tv reklamında teyzeler amcalar efeler davulcular kömürlerini almışlar birbirleriyle şakalaşıyorlar oynaşıyorlar bilinçsizce akp ye oy veriyorlar sonrada bizde niye yok neden sıkıntı çekiyoruz neden işsiziz diyorlar..
son günlerdeki potlarına bakıyorum da prompterdan okumayı bıraktı herhalde erdoğan. yok eğer danışmanlar tarafından düşünülüp yazılıp önüne gönderiliyorsa bu ifadeler durum gerçekten çok vahim.
kendini xavi zannetmediği sürece, iyi bir selçuk müthiş kesicidir ve oynar. kimsede bir şey diyemez. uzun boyu da cabası.
ama gözünüzü seveyim top kullandırtmayın bu adama. yalvarıyorum bak. hoş yanında emre ve selçuk inan oynayacak, bir zahmet oyun kurmasın.
ama gözünüzü seveyim top kullandırtmayın bu adama. yalvarıyorum bak. hoş yanında emre ve selçuk inan oynayacak, bir zahmet oyun kurmasın.
bazı bölümlerde 3 yıldızı almak için nokta vuruşu yapmak zorunda olmanız dışında feci eğlenceli ve bağımlılık yapan oyun... öle kuşçuklar uçuyor, bağırıyor falan, sonra domuzcukları vuruyoruz havasında... fazla şirin ve sevimli benim bünyeme lakin kalkamıyorum başından...
yüzüklerin efendisinden önce okunması gereken, şahane eser...
sağ bekte sabri oynar, üstüne belçika'nın sol kanadında hazard oynarsa, bu maça yürek dayanmaz.