bugün
- sözlükteki gizli düşmanım4
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar6
- çok güzel ama manyak kadın7
- gizem3
- kitabı yazarın mezarına bırakıp gitmek6
- içinden canavar çıkan insan3
- mustafa kemal atatürk7
- üniversitelerin gereksiz olması16
- mason2
- sağlam kafa sağlam vücutta bulunur3
- kemalist dünya24
- hırt4
- her insanın bir cini olması2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet14
- hurdadan çıkan flash diskler2
- true'nun çaylak olması17
- kezodan öpücük istemek2
- trump ara seçimleri kaybederse soruşturma geçirir3
- kadir inanır17
- ibrahim hacıosmanoğlu8
- türk soyu ve arap soyu birdir9
- 4 temmuz 2026 arjantin yeşil burun adaları maçı2
- aşk4
- 7 aydır berlinde yaşıyorum soruları alayım2
- şevval şahin2
- antalyada üşümek3
- velvet28
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı29
- hapşırmak2
- dinci insanlar efkarlandığında ne içiyor sorunsalı10
- aile evinde yaşamak13
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- hiçbir şey yapmadığınız halde aşık olan erkekler3
- 2026 dünya kupası27
- sedat pekmez21
- israil6
- yazarların iyi olduğu konular9
- ispanya'nın uruguay'ı elemesi2
- sözlüğü bırakmak istemek8
- fatsalı kadir'in yeşilçam'a uzanan hikayesi2
- salak erkek neden bu kadar çok8
- kemalistlerin sanki biraz şey olması10
- arkadaşlar uyudunuz mu5
- futbol21
- ona bir şey söyle9
- galatasaray lobisi11
- evagreen2
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi11
- seri gizli artı oy veren melek7
- birader yazar olmak12
entry'ler (21)
galatasarayın eze eze kazanamayacağı maç.
Türkiye' nin en büyük kulubüdür. 2010 2011 futbol sezonu sampiyonudur. ve son nefesime kadar tutacağım takımdır.
Dedem babama Lefter' i anlatmış. Babam bana Rıdvan' ı anlattı. ben oğluma Alex' i anlatacam.
Dedem babama Lefter' i anlatmış. Babam bana Rıdvan' ı anlattı. ben oğluma Alex' i anlatacam.
yetişkinliğe ilk adımı atmış ama hala çocukluktan da kurtulamamış yani arada kalınmış mod.
biyoloji: sınıfta kaç kız var. güzellermi ?
kıyamet ambarı ' nın ilk örneklerinden biri Türkiye ' de 1964 ' ten beri izmir Menemen ' de hizmet veriyor.
henüz net bilgi yok ama eğer olacaksa galatasaraydan yüklü miktarda para kaldıracak kariyerinin son demlerinde ki drogba türk futboluna kazanç sağlatmaz.
fem ' e zorla gönderilmiş herkesin izlemek zorunda olduğu görseldir.
erkek dediğin biraz göbekli kıllı olur tadında , yalan olan söz.
fenerbahçeizin yeni tarsferidir. iyide olmuş tam yerinde trasfer.
finalden önce yakılır stres sigarası çıktıktan sonra yakılır ama o iki türlüdür:
iyi eçmişse keyif sigarası; kötüyse sıçtık yaz okulunda açılıyormu la sigarası.
finalden önce yakılır stres sigarası çıktıktan sonra yakılır ama o iki türlüdür:
şuan ki belçika açında kenarda tavla attığını düşündüğüm teknik adam. bişi yap arkadaş oyuna bi müdahale et.
'' türkiye' nin gerrard' ı benim'' tarzı bir açıklama yapmış , ve bi tarafımla gülmeme sebep olmuş kişidir.
tamam güzel uzun pasları ve şutları var , ona eyvallah... ama gerrard gibi durmak ve güven saçmak etrafa her babayiğidin harcı değildir.
tamam güzel uzun pasları ve şutları var , ona eyvallah... ama gerrard gibi durmak ve güven saçmak etrafa her babayiğidin harcı değildir.
milli takım formasını da giymiş denizlispor kaptanıdır. daha doğrusu kaptanıydı. uğruna galatasarayın bütün genç yeteneklerinin harcandığı vasat sol bek.
tv reklamında teyzeler amcalar efeler davulcular kömürlerini almışlar birbirleriyle şakalaşıyorlar oynaşıyorlar bilinçsizce akp ye oy veriyorlar sonrada bizde niye yok neden sıkıntı çekiyoruz neden işsiziz diyorlar..
son günlerdeki potlarına bakıyorum da prompterdan okumayı bıraktı herhalde erdoğan. yok eğer danışmanlar tarafından düşünülüp yazılıp önüne gönderiliyorsa bu ifadeler durum gerçekten çok vahim.
kendini xavi zannetmediği sürece, iyi bir selçuk müthiş kesicidir ve oynar. kimsede bir şey diyemez. uzun boyu da cabası.
ama gözünüzü seveyim top kullandırtmayın bu adama. yalvarıyorum bak. hoş yanında emre ve selçuk inan oynayacak, bir zahmet oyun kurmasın.
ama gözünüzü seveyim top kullandırtmayın bu adama. yalvarıyorum bak. hoş yanında emre ve selçuk inan oynayacak, bir zahmet oyun kurmasın.
bazı bölümlerde 3 yıldızı almak için nokta vuruşu yapmak zorunda olmanız dışında feci eğlenceli ve bağımlılık yapan oyun... öle kuşçuklar uçuyor, bağırıyor falan, sonra domuzcukları vuruyoruz havasında... fazla şirin ve sevimli benim bünyeme lakin kalkamıyorum başından...
yüzüklerin efendisinden önce okunması gereken, şahane eser...
sağ bekte sabri oynar, üstüne belçika'nın sol kanadında hazard oynarsa, bu maça yürek dayanmaz.