bugün
- gocunun nerede olması14
- nickten isim tahmini yapmak69
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- biber dolması olsa da yesek5
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- hikayeyi devam ettir30
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler10
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- yeşilçam filmi izlemek6
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- cinsel hikaye yazıyoruz3
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi2
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- aylık 100 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- aziz nikola3
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- pizzada ince hamur tercih eden erkek11
- sen true yu savundun2
- penisi en uzun yazar hangisi sorunsalı2
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan3
- aylık 497 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- finike2
- uysaljakoben16
- bal porsuğu3
- hayattan zevk alamamak10
- dizel araç devrinin bitmesi3
- cem küçük5
- sözlüğün kızlık zarı ile imtihanı4
- 11 kişilik kılıçdaroğlu destek yürüyüşü4
- aylık 498 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- nick vermeden bir yazara seslen16
- sözlükçülerin zeka seviyeleri4
- yeni parti50
- takip edilesi instagram sayfaları2
- kobra dürüm2
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- yarrağı boka bulayıp kızartmak5
- yılmaz özdil5
- sünnet olmak3
- yazarların zeka seviyeleri7
- arkadaşım uysaljakobeni kürsüye davet ediyorum3
- mala vurarak çoluğunu çocuğunu geçindiren baba5
- karga vs papağan3
- sözlüğün hayvandan geçilmemesi2
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı7
- türkiyedeki bölümlerin açıldığı ilk üniversiteler4
entry'ler (19)
genel itibariyle kiminle karşılaştırdığına bakarak haklı veya haksız denilebilecek tiptir. amerika'yla, almanya'yla karşılaştırırsan güçsüz diyebilirsin ama birçok avrupa ülkesinden üstündür.
ayrıca yıl olmuş 2016, artık güç dediğin şey ordu değil.
ayrıca yıl olmuş 2016, artık güç dediğin şey ordu değil.
kişisel olarak beğenmesem de, hizmeti şubeden şubeye değişen fast food zinciridir.
eğer bir şube eleştirilecekse "burger king" başlığında eleştiri yapmak yerine o şubenin başlığını açıp eleştirmek daha yerindedir. ha ama ürünlerini beğenmiyorsan, fiyatlarını pahalı buluyorsan burada göm, orası ayrı.
eğer bir şube eleştirilecekse "burger king" başlığında eleştiri yapmak yerine o şubenin başlığını açıp eleştirmek daha yerindedir. ha ama ürünlerini beğenmiyorsan, fiyatlarını pahalı buluyorsan burada göm, orası ayrı.
yeni sezonu kapılarda pencerelerde bekleten dizi.
doğru söyleyen ama hiçbir zaman hesapları tutmayan lider.
7 haziran seçiminden sonra aynı gün yine aynı şeyi söylemişti. 1 kasımda milletvekili sayısı yarı yarıya azaldı, az kalsın baraj altında kalıyordu.
şimdi bir genel seçim olsa şu haliyle barajı geçebilmesi olası değil.
bundan sonra yapabileceği şey mhp'de öyle veya böyle bir şekilde koltuğunu bıraktığında süleyman soylu gibi akp'den tarafa geçmek olabilir. ama o da olmaz.
7 haziran seçiminden sonra aynı gün yine aynı şeyi söylemişti. 1 kasımda milletvekili sayısı yarı yarıya azaldı, az kalsın baraj altında kalıyordu.
şimdi bir genel seçim olsa şu haliyle barajı geçebilmesi olası değil.
bundan sonra yapabileceği şey mhp'de öyle veya böyle bir şekilde koltuğunu bıraktığında süleyman soylu gibi akp'den tarafa geçmek olabilir. ama o da olmaz.
hayatımda ilk defa betası çıktığı gün başlamadığım oyun. bu sene almamaya karar verdim ama dur bakalım, ne kadar dayanabilirim.
bu maçta da kendisini göstermiştir. fark olmaması bunun işaretidir. net.
saçma oyuncu değişiklikleri dışında Türkiye ile ilgili söylenebilecek bir şey yok. maç böyle bittiyse hırvatların atamaması sebebiyle.
eskisi kadar havası kalmadı artık. nerede o her söylediği ertesi gün çıkan fuat avni. bence karizmasını kasım seçimlerinde kaybetti. gidiyorlar gidiyorlar dedi, %49 aldı akp.
eğlenceli bi site. herhangi bir güncel konudaki testlere katılıp puan kazanıyorsun, sonra o puanlarla görevler yapıp puanları kullanarak diğer kullanıcıları keşfediyorsun.
eksiklerini giderirse daha güzel olabilir. linki de http://www.madbin.com
eksiklerini giderirse daha güzel olabilir. linki de http://www.madbin.com
gayet normal bir durumdur. her sene bir takım şampiyon olduğunda o takımın formasını giyen insanlar artar. ne olacağıdı, bu sene herkes galatasaray forması giyip mi dolaşacağıdı?
son bölümüyle ilgili spoiler verdiğini söylemeden hunharca yardıranları linç ettirebilecek dizi.
güzel, hoş bir jest. eminim aslı enver de mutlu olmuştur.
ama, arkadaş türkiye'de bu konu nasıl günün en popüler birkaç konusundan biri olabiliyor? yok mu daha ciddi sorunlarımız bizim?
(bkz: çok hojtur ama bana na)
ama, arkadaş türkiye'de bu konu nasıl günün en popüler birkaç konusundan biri olabiliyor? yok mu daha ciddi sorunlarımız bizim?
(bkz: çok hojtur ama bana na)
çok sağlam bir basketbolcu. hatta yeni nesil süperstarlardan biri. ama nedense bi şey eksik gibi geliyor bana hep curry ile ilgili.
öyle aman aman bir güzelliği olmayan kadın oyuncu. hatta iddia ediyorum hollywood starları arasındaki en çirkinlerinden biri bile olabilir.
romanlarını çok güzel kurgulayan yazar. fakat çok üretken değil. kaç yıl oldu hala tık yok.
yemek yiyen ve onun yanında yemek yiyenler rahatsız olmadığı sürece gayet güzel bir eylem.
türkçesi çıktıktan sonra tepe noktasını görmüş ve şu an yavaş yavaş popülaritesi düşmeye başlamış uygulama.
yeni kasası gayet karizmatik ve "al beni" diyor.
genellikle tıkabasa dolu cadde. öğrencilerin uğrak mekanlarının ortak noktası.