bugün
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet20
- bir kadını keko gösteren detaylar16
- ucan tekme atan hipopotam28
- bacılar çabuk bakın15
- çığlık filmindeki çığlık ın kovaladığı kızın adı2
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası28
- babuş diyen kız10
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl13
- bu sözlük çok kötüymüş ben de pembe götlüyüm9
- netanyahu7
- nervio'nun erkek olması31
- iltica41
- beraber kavgaya gidilecek yazarlar7
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor9
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- arkadaşlar güldük eğlendik7
- kızlar bi bakın bişe göstercem9
- queen feristah10
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- sözlükte kim kimle aşk yaşıyor veritabanı4
- her gün blazer ceket giyen kadın7
- from gold from dust29
- bacılar koşun yanıyorum6
- kızınız sözlükte yazabilir mi10
- sözlük kızlarının kekleri5
- dişil enerji yağı4
- kızlar bakın başlıkları birleştirilsin6
- arkadaşlar sözlükten ayrılıyorum6
- yaprak döken adam2
- yahudi kızları3
- çok uykum geldi4
- kavaklıdere5
- aslında en iyi joker heath ledger değildir5
- dişil enerji3
- izmir'in akp'ye geçmesi23
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- beyler acilen koşun3
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması7
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- adnan oktar'ın kedicikleri4
- maroon 5'ın bir dönem gerçekten müzik grubu olması6
- rüyamda örümcek maymun gördüm6
- fatma betül sayan kaya36
- havuçlu tarçınlı kek4
- sabah akşam nervio yu konuşan sözlük6
- neden yahudi intihar bombacısı yok5
- artık hayatta olmayan birine özlem duymak5
- yazarların severek okuduğu yazarlar9
entry'ler (29)
yazar eğer sapıtıp da sevgi pıtırcığı moduna girmezse normal insanların* aşık olmasından bir farkı olmayacak eylemdir..
en ufak suçlama getirince suçlamaları sıralayan bir de üstüne saydıran kişiymiş, buradan tüm yazarları uyarıyorum, onu bir şeyle suçlayan bir mesaj falan atmaya kalkarsanız sonuçlarına katlanırsınız, bir de üste çıkmaya çalışıyor. ama yine de bu saatten sonra atsan atılmaz, satsan satılmaz bir kişidir benim gözümde, ne yaparsa yapsın 15 dakikadan fazla küsemeyeceğimdir..
insanın dinledikçe bırakamadığı, bağımlısı olduğu bir sese sahip sanatçı. zamanında sesini ve yorumunu beğenmeyen bir arkadaşla uğrunda kavga etmişliğim vardır..
çöp döken eşeklerin yaşamasının bile yasak olduğunu anlatmaya çalışan yurdum insanı cümlesi. yalnız nasıl bir sinir ve heyecansa, çok birbirine sokmuş cümleleri hiç bir şey anlaşılmıyor...
bu kadar güzel bir kızı gerçekten insan olarak mı yarattın, yoksa bir meleğini falan mı yolladın?
yanlış anlaşılma olmasın: (bkz: draft lottery)
efendim, bu kişinin başlığım altına yazdığı "baldır, börektir" tadında entryden (bkz: #879826) sonra bir entry daha yazmak farz oldu:
öncelikle, çekingenliğini atarsa coşar, coşturur demedi demeyin. gördüğüm kadarıyla kasmadan yazıyor, normalde neyse o.
aynı dili konuştuğumuz doğrudur ama aynı psikolojik rahatsızlıklardan muzdarip olmamız biraz fazla sanki.ben düştüm bu dertlere, o kendini kurtarabilse keşke..ayrıca benden 1,5 yaş büyük olmasına rağmen abla olarak değil, normal bir dost olarak kabul ettiğim insandır, sağolsun hiç ablalık taslamaya kalkmadı şu ana kadar..
entrylerinde ise tek bir şey göze çarpıyor, çok fazla odtü ile ilgili yazıyor sanki ama olsun, o kadar kusur kadı kızında da olur diyoruz, zaten kendisi de kadı kızı gibi bir şey oluyor..*
öncelikle, çekingenliğini atarsa coşar, coşturur demedi demeyin. gördüğüm kadarıyla kasmadan yazıyor, normalde neyse o.
aynı dili konuştuğumuz doğrudur ama aynı psikolojik rahatsızlıklardan muzdarip olmamız biraz fazla sanki.ben düştüm bu dertlere, o kendini kurtarabilse keşke..ayrıca benden 1,5 yaş büyük olmasına rağmen abla olarak değil, normal bir dost olarak kabul ettiğim insandır, sağolsun hiç ablalık taslamaya kalkmadı şu ana kadar..
entrylerinde ise tek bir şey göze çarpıyor, çok fazla odtü ile ilgili yazıyor sanki ama olsun, o kadar kusur kadı kızında da olur diyoruz, zaten kendisi de kadı kızı gibi bir şey oluyor..*
yalancıların da zaman zaman doğru söylediği düşünülürse ancak ve ancak "giritlilerin tamamının tüm söyledikleri yalandır ve ben bir giritliyim" şeklinde paradoks haline gelebilen paradoksumsu..
eğer ders müfredatı foolish casanova tadında olacaksa petek dinçöz ile ingilizce öğrenememe seti'ne dönüşmesi kaçınılmaz olan set..
şüphesiz ki, gitarı öğrenme aşamasındaki insanlar da bu gruba dahildir..
jackie chan filmini izlediğinde gördüklerine inanamayan insan repliği. türk halkının beğenisini küfürle anlatması sorunsalına bir örnek olabilir pekala..
başlığın yeterince ilgi görmemesidir, başlığı açan yazara komik veya ilginç gelen bir olayın diğer yazarlara öyle gelmemesi sonucu ortaya çıkar. eğer başlığı açan bu durumu görürse "acaba bende mi bir bozukluk var" psikolojisine kapılabilir..
bunu yapan kişiler karşı taraftan cevap gelmeyince genelde türkçe küfürler sıralamaya başlarlar...
moonspell grubunun 1989'da kurulduğundaki adı.3 sene sonra moonspell halini almışlardır.
13 şarkılık bir albümdür.şarkı listesi şöyledir:
1- iki keklik
2- mor dağlar
3- hey onbeşli
4- giz
5- mamoş
6- homecomings
7- neden geldim istanbula
8- çayın öte yüzünde
9- ağırlama
10- çayda
11-bir ömürlük misafir
12- sis
13- davullar çalar
1- iki keklik
2- mor dağlar
3- hey onbeşli
4- giz
5- mamoş
6- homecomings
7- neden geldim istanbula
8- çayın öte yüzünde
9- ağırlama
10- çayda
11-bir ömürlük misafir
12- sis
13- davullar çalar
bir dönem yayınlanan fındık reklamındaki aganigi naganigi şeklinde devam etmesiyle insanların dilinden düşmemiş kelime.
hiçbir öğrenciye bir şey kazandırdığını görmediğim,derse giren hocaların asker olması nedeniyle zaman zaman öğrenciler için çekilmez olabilen ders.