bugün

entry'ler (180)

beverly hills teens

Zorbalığı da bu çizgi diziden öğrendik.

seri artı oy isteyen var mı

Varsa da başka kapıya, ben haybeden artılamam.

çirkin ördek yavrusu

Belki kuğusunuz, ama ördekler yargılıyorsa boktan standartlarına çekerler. Yok mu şöyle 20-24 yaş arası helal süt emmiş bi’ kuğu ya?

beni affettiğini söylesin gideyim

Gocu abimi aradım, affetmeyecekmiş. Öyle dedi.

bana onu sormayin

Gocu abimin bio’sunu çalmış yazar. Yandı!

gocu

Arkadaşlar gocu abimden aldığım bilgiye göre o’na gammazlar bir şey yapamazmış. Özel mesajda küfürden gitmiş. Çok da gaza gelmeyin yani. Yarın 12:00’da yine sevenleriyle buluşacakmış!

sözlük yazarlarının yaşları

cevabı merak edilen sorudur. misal ben 24 yaşındayım, kendi işimin sahibiyim ve istanbul'da yaşıyorum. 20-24 yaş arası genç kız var mı sözlükte merak ediyorum.

gocu

aslan abim yazar! telefonda konuştuk, yarın buradaymış, bazıları gibi iki ay çaylak yememiş. çaylağına sevinenlerin burnunu nonnikleyecekmiş!

silvermist

Arkadaşlar bu normal dilden anlamıyor, boşa anlatıyorsunuz. Ana bacı empatisi yaptırmanız lazım. Habire götten zartonun annesi şehvetli gibi şeyler söylemeniz lazım.

habire12 adamdır

Birama meze lazımdı. Dansöz oynattım gibi düşün. Kfkskdkskdkks

izmi r damari

23 cm damarlı, ikiye bölünürsünüz, dikkat edin.

izmirli kızların verici olması

Nasreddin çık aradan kaynayacaksın, sen git eşeğe ters bin.

arkadaşlar naber ya

Ooo gocu abi, mermi abla nabersiniz ya? Var mı bana göre bir evlenmelik yiğeniniz falan? Şöyle 20-24 arası?

ayağını çikolata sosuna daldırıp yalatan hatun

görsel

sözlük yazarlarının kahveleri

Oh, içim bi’ hoş oldu.

her bildirim geldiğinde heycanlanmak

bir bekleme halinde olma durumu. acaba bu sefer o mu diye telefona atlanır, o olmadığı, olmayacağı anlaşılana kadar ruha eziyet edilir.

hep kendini suçlamak

adalet terazinizi doğru konumlandıramadığınızı gösterir. bazen de başkaları suçludur. bunu ben yapmamalıydım, bu bana yakışmadı vs şeklinde kendini eleştirebilir olmak güzel bir şeydir. ancak olaylarda kendinizi öldürecek kadar suçlamayın. azıcık şartlara, nedenlere falan bakmak bir aydınlanma yaşatabilir.

iyi bakalım

muhabbetin bittiği yer. ulan cilgincapkin2, sen ki 24 yaşında, kendi işinin sahibi, istanbul'da yaşayan bir beysin, "iyi bakalım" lafına bu kadar burulmaman lazım.

evde kırlentle top oynamak

kırlent koltuk yastıklarına deniyor. bir çocukluk aktivitesi gibi görünse de yetişkinlikte de gayet eğlenceli. sadece kimseye yakalanmamak lazım.

pizzanın kenarını yememek

dayaklık eylem. bütün vitamini kenarında pizzanın!
© copyright 2005 - 2026