bugün
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- and the oscar goes to5
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi13
- affetmenin gücü6
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- akrostişli şiir6
- silver ile evlenecek erkek52
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- en sevdiğiniz sayı3
- ilişki yapmaya üşenmek6
- mauro icardi12
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- de niro vs pacino3
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- 30 yaşına girmek4
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- hristiyanlık7
- sarapci koala58
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- kadın nefreti4
- dün gece ne oldu13
- sözler köşkü6
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- sözlükteki satranç taşları4
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- açtığı parantezi kapatmayan insan2
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- 50 bin liraya sabah 10'a kadar uyumadan durmak3
- euro 20162
- her cümlesinin sonuna açıkçası koyan insan2
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- şikeci amedspor5
- arabada son ses dinlenecek şarkılar3
- sözlüğü annesi gibi gören insan3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- nazilerin haklı olan yanı2
- tutmayan başlık açma rehberi7
- sıpsıkıcı olmanız4
entry'ler (34)
kızların kendine güvenen erkeklerden hoşlandığının bir kanıtı da olabilir. kenardan yıllarca "yok o bana bakmaz hem" diyerek sümsük sümsük kızı izleyip ah çeken ibneye az bile. bir an önce hatasından ders çıkarmalı, başka bir güzelin yanındaki çirkin olmalıdır.
sürekli aynı ortamda bulunmaktan ötürü kurtulamayan sanrıdır. üstelik okulun bitmesine daha çok varsa içten içe insanı yiyip tüketen sanrıdır.*
düzensiz bünyelerde açlıkla birleşince baygınlığa sebep vermektedir.
birbirlerinin saçlarıyla oynamak sureti ile arkada oturan düz insanların dikkatini dağıtırlar.
146'lı günlerden bugünlere dek gelen yazardır. fatura korkusunun olduğu, heyecanla chat odalarında kız taklitinin yapıldığı günlerden forum falan derken sözlük günlerine erişmiştir. şimdi de kendine ait bir blog, hatta websitesi bile vardır.
içinizde hala bir kıpırtı varsa, elin adamı gelip elini tutacak diye korktuğunuzdur. hele ki günün büyük bir kısmını aynı ortamda geçiriyorsanız gizliden gizliye bakıp yutkunduğunuzdur. kısacası hala umut ettiğinizdir.
mecbur kalmış insan evladıdır. yaptığı da ne ayıptır ne de ahlaksızlıktır. asıl ayıp o lavaboda yer işgal eden adama hastanenin 2-3 m2'lik yer ayarlamasına ses etmeyip bu adamcağıza saldıranın yaptığıdır.
sokaktan gelen olur olmadık seslere istemeyerekten de olsa kulak kabartmanızdır. daha kötüsü için;
(bkz: kapı otomatiği çalışmayan apartmanda oturmak)
(bkz: kapı otomatiği çalışmayan apartmanda oturmak)
doğru olmayan bir tespittir. ne ki bu islam; diğer dinlerle ya da sistemlerle bi yarış içinde mi sanki? gerçi kabahat tespiti yapanda değil islam'ı yansıtan insanlarda.
an itibariyle bir kaç lüzumsuz dışında bomboş bir listeyle bana merhaba demiştr.
can sıkıntısından ötürü çocukluk dönemlerinde yapılan eylemdir. hatta olaya aksiyon gelsin diye ilk gülene tokat falan da atılırdı.
interneti kullanmayı biliyorum diyenlerin yüzde bilmem kaçıdır. amcını bilmeden, ne işe yaradığını bilmeden günlerini facebook vb.. sitelerle dolduran insanlardır. köydeki sarı çizmeli mehmet ağadan farkları "ben her boku bilirim" diyen samimiyetsiz insan olmalarıdır.
samimiyetsiz insanların yine kendileri gibi samimiyetsiz olan "canım benim, bebişim vb..." cümlelerinden tiksinmiş insandır.
yıllar sonra bile pili bitmek bilmeyen bir zamanların efsane saati.
i-pod killer olarak bilinen mosaic serisi ile kaliteli müzik isteyenlere tam manasıyla istediğini veren marka.
eski arkadaş isimli yeni albümünün müjdesi ile hayranlarını mutlu etmişlerdir.
bir ikinci öğretim öğrencisinin en önemli sorunudur. yıllarca sabahlamaya alışmış bünye normal yaşam şartlarına alışmakta da epey bi güçlük çeker.
harçlar haricinde en güzel sistemdir. 4 yıl boyunca çalar saatten bağımsız olarak uyanmak da en güzel nimetidir.