bugün
- velvet55
- yazarların favori giyim markası14
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak9
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- friedrich hegel la bi cay icek14
- seninle sevişirken ölmek istiyorum7
- ölmedeyiz uludağ sözlük6
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- sözlük yazarlarının 2027 kararları6
- sözlüğün en harbi kızı8
- okul zorunluluğu2
- sözlüğün en harbi erkeği7
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar9
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- israile atom bombası atmak8
- migros'a sorulacak tek soru24
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar9
- osuruktan şiirler61
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- geceye bir şarkı bırak12
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler4
- 2026 ekonomik krizi17
- michel foucault3
- insan olmaya ceyrek kala15
- kendi klanına laf edilince hoplamak6
- tadej pogacar2
- hayattaki en değerli şeyler8
- spor ayakkabı5
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- kova burcunun su grubu yerine hava grubunda olması5
- manyak olmaya karar verdim3
- persac2
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- aleksey batrakov28
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- kadın2
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı4
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- evde soğuk kahve yapımı7
- victor osimhen20
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- mutlu ama uzak olsun12
- sözlükte tek kalsanız yazmaya devam eder misiniz3
- kadınları aşağılamanın moda olması7
- veriye güvenmeyen yazılımcı2
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- üstteki yazar bir şarkı olsa2
- alparslan kuytul15
sevdiği entry'ler
Makam odasında savcıyı tehdit ederek etkiliyebileceğini düşünen zır cahil boş insan.
Hayatımın bir evresinde kendimi aptal hissedeceğim aklıma gelmezdi. Ama ilk defa başımı öne eğdim ve ben aptalım sanırım dedim.
1-Tezli yüksek lisans programını bilimsel hazırlıkta geçen süre hariç, her dönem için kayıt yaptırıp yaptırılmadığına bakılmaksızın dört yarıyılda ders dönemini, en çok altı yarıyılda ise tezi tamamlayamayanların,
2-Tezsiz yüksek lisans programını bilimsel hazırlıkta geçen süre hariç, her dönem için kayıt yaptırıp yaptırmadığına bakılmaksızın en çok üç yarıyılda tamamlayamayanların,
3-Doktora programlarına tezli yüksek lisans derecesi ile kabul edilenlerden dört yarıyılda ders dönemini, lisans derecesi ile kabul edilenlerden ise altı yarıyılda ders dönemini, ayrıca bilimsel hazırlıkta geçen süre hariç olmak üzere tezli yüksek lisans derecesi ile kabul edilenlerden her dönem için kayıt yaptırıp yaptırmadığına bakılmaksızın iki yarıyılda; lisans derecesi ile kabul edilenlerden de on dört yarıyıldabitiremeyenlerin,
iLiŞiKLERi KESiLECEKTiR.
ilgili yönetmelik gereği 4 Yarıyıl döneminde derslerini tamamlayamayan öğrencilerin başına gelecek olan atılma olayıdır .
2-Tezsiz yüksek lisans programını bilimsel hazırlıkta geçen süre hariç, her dönem için kayıt yaptırıp yaptırmadığına bakılmaksızın en çok üç yarıyılda tamamlayamayanların,
3-Doktora programlarına tezli yüksek lisans derecesi ile kabul edilenlerden dört yarıyılda ders dönemini, lisans derecesi ile kabul edilenlerden ise altı yarıyılda ders dönemini, ayrıca bilimsel hazırlıkta geçen süre hariç olmak üzere tezli yüksek lisans derecesi ile kabul edilenlerden her dönem için kayıt yaptırıp yaptırmadığına bakılmaksızın iki yarıyılda; lisans derecesi ile kabul edilenlerden de on dört yarıyıldabitiremeyenlerin,
iLiŞiKLERi KESiLECEKTiR.
ilgili yönetmelik gereği 4 Yarıyıl döneminde derslerini tamamlayamayan öğrencilerin başına gelecek olan atılma olayıdır .
bugün ölüm yıldönümü . ruhu şad olsun ..
Silik yazAr . Nerelederde acaba şimdi çok merak etmekteyim kendisini .
bundan basima gelmisti benim. caresiz, yalniz, endiseli bir halde gelen darbelerin olabildigince yuz bolgesine gelmesini engellemeye calisiyorsun. kizin korku dolu bakislari ve elinden bir sey gelmemesi.. yasayan bilir.
Kırdıysa;
sessiz kal.
Sessizliğinden kırıldığını anlamıyorsa;
onsuz kal.”
sessiz kal.
Sessizliğinden kırıldığını anlamıyorsa;
onsuz kal.”
Dün ne yemek yediğini hatırlamayan benim için silik bir zaman.
Çok değerli sözlük yazarlarının yardımına ihtiyacım var . hazırlamış olduğum çalışmamın atıflarında ve kaynakça kısmında bazı hatalarımın olduğunu düzeltip göndermem gerektiğini söyledi hoca . Ancak ben bu işi beceremiyorum yardımcı olabilecek gönüllü bir sözlük yazarı varsa çok memnun olurum .
Tanım : eğitim şeysidir .
Tanım : eğitim şeysidir .
Bir bayram tatili ne kadar boş geçirilebilecekse ondan daha boş bir bayram tatili geçirdim .
(bkz: çöp) .
Efsane milan’ın nasıl çöktüğünün en net göstergesi bu adamın 10 numaraları olmasıdır .
“Evet, kendini beğenen belâyı bulur, zahmete düşer; kendini beğenmeyen safâyı bulur, rahmete gider.”
"seven sevdigine kıyamaz. geriye kalan hicbir sey aşk degil."
Kardeşim gibi olan yazar. Bana çok büyük iyiliği dokunmuştur.