bugün

sevdiği entry'ler

mustafa kemal zengin

Makam odasında savcıyı tehdit ederek etkiliyebileceğini düşünen zır cahil boş insan.

buus

hoş gelmiş. *

sözlük yazarlarının itirafları

Hayatımın bir evresinde kendimi aptal hissedeceğim aklıma gelmezdi. Ama ilk defa başımı öne eğdim ve ben aptalım sanırım dedim.

yüksek lisanstan atılmak

1-Tezli yüksek lisans programını bilimsel hazırlıkta geçen süre hariç, her dönem için kayıt yaptırıp yaptırılmadığına bakılmaksızın dört yarıyılda ders dönemini, en çok altı yarıyılda ise tezi tamamlayamayanların,

2-Tezsiz yüksek lisans programını bilimsel hazırlıkta geçen süre hariç, her dönem için kayıt yaptırıp yaptırmadığına bakılmaksızın en çok üç yarıyılda tamamlayamayanların,

3-Doktora programlarına tezli yüksek lisans derecesi ile kabul edilenlerden dört yarıyılda ders dönemini, lisans derecesi ile kabul edilenlerden ise altı yarıyılda ders dönemini, ayrıca bilimsel hazırlıkta geçen süre hariç olmak üzere tezli yüksek lisans derecesi ile kabul edilenlerden her dönem için kayıt yaptırıp yaptırmadığına bakılmaksızın iki yarıyılda; lisans derecesi ile kabul edilenlerden de on dört yarıyıldabitiremeyenlerin,

iLiŞiKLERi KESiLECEKTiR.

ilgili yönetmelik gereği 4 Yarıyıl döneminde derslerini tamamlayamayan öğrencilerin başına gelecek olan atılma olayıdır .

mimist

bugün ölüm yıldönümü . ruhu şad olsun ..

mokita

Silik yazAr . Nerelederde acaba şimdi çok merak etmekteyim kendisini .

sevgilinin yanında dayak yiyen erkek

bundan basima gelmisti benim. caresiz, yalniz, endiseli bir halde gelen darbelerin olabildigince yuz bolgesine gelmesini engellemeye calisiyorsun. kizin korku dolu bakislari ve elinden bir sey gelmemesi.. yasayan bilir.

gecenin sözü

Kırdıysa;
sessiz kal.
Sessizliğinden kırıldığını anlamıyorsa;
onsuz kal.”

1999 yılından akılda kalanlar

Dün ne yemek yediğini hatırlamayan benim için silik bir zaman.

yüksek lisans

Çok değerli sözlük yazarlarının yardımına ihtiyacım var . hazırlamış olduğum çalışmamın atıflarında ve kaynakça kısmında bazı hatalarımın olduğunu düzeltip göndermem gerektiğini söyledi hoca . Ancak ben bu işi beceremiyorum yardımcı olabilecek gönüllü bir sözlük yazarı varsa çok memnun olurum .

Tanım : eğitim şeysidir .

sözlük yazarlarının itirafları

Bir bayram tatili ne kadar boş geçirilebilecekse ondan daha boş bir bayram tatili geçirdim .

akit gazetesi

(bkz: çöp) .

hakan çalhanoğlu

Efsane milan’ın nasıl çöktüğünün en net göstergesi bu adamın 10 numaraları olmasıdır .

günün sözü

“Evet, kendini beğenen belâyı bulur, zahmete düşer; kendini beğenmeyen safâyı bulur, rahmete gider.”

hastası olunan sözler

"seven sevdigine kıyamaz. geriye kalan hicbir sey aşk degil."

buus

Kardeşim gibi olan yazar. Bana çok büyük iyiliği dokunmuştur.

gecenin film sahnesi

görsel

sözlük yazarlarının ilişki durumu

görsel
© copyright 2005 - 2026