bugün
- gammaz çetesi6
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- g'i l d'e d l'i l y27
- yazarların sözlükte bulunma amaçları7
- nickten isim tahmini yapmak72
- sabah kahvaltısında menemen yiyen erkek3
- biber dolması olsa da yesek6
- anok yai2
- hikayeyi devam ettir30
- alkollü sürücüye 602 bin lira ceza2
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- deliğim ben götü kara deliğim2
- marmarayın 74 27 çekmesi3
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- kalabalıklar içinde yalnız olmak10
- makine mühendisliği4
- hayattan zevk alamamak15
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- gocunun nerede olması12
- hazret ktc4
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi8
- metalcilerin ihtiyar olması2
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- rüyamda kadın olmuştum6
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- uysaljakoben16
- habire12 adamdır37
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor6
- uyumayın konuşalım5
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- yeni parti50
- bir ay çaylak olmak5
- habire1259
- yeşilçam filmi izlemek6
- yazarlara gelen son mesaj2
- temiz nevresimler içinde uyumak4
- yazarların öldükten sonraki planları4
- türk kızlarına bir öğüt bırak4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- yazarların zeka seviyeleri7
- diamond bosphorus23
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı7
sevdiği entry'ler
Arkadaşlar..!!!
iNGiLiZLER ve YARDIMCILARI Milletimizin bağımsızlığını imhaya karar vermişlerdir.
Milletler bağımsızlıklarını hiç kimsenin lütuf ve atıfetin e borçlu değildir.
Hiç kimse kimseye, hiçbir millet diğer millete hürriyet ve bağımsızlık vermez.
Milletlerde tabiaten ve yaratılıştan mevcut olan bu hak, milletlerce kuvvetle, mücadele ile mahfuz bulundururlar.
Kuvveti olmayan, dolayısıyla mücadele edemeyen bir millet, mahkûm ve esir vaziyettedir.
Böyle bir milletin bağımsızlığı gasp olunur.
Dünyada hayat için, insanca yaşamak için bağımsızlık lâzımdır.
Bağımsızlık sahibi olmak için kuvvet sahibi olmak ve bunun için mevcudiyetini ispat etmek icap eder.
Kuvvet ordudur.
Ordunun hayat ve saadet kaynağı, bağımsızlığı takdir eden milletin, kuvvetin lüzumuna olan vicdani imanıdır.
ingilizler, milletimizi bağımsızlıktan mahrum etmek için, pek tabii olarak evvela onu ordudan mahkûm etmek çarelerine giriştiler.
Mütareke şartlarının tatbikatı ile silahlarımızı, cephanelerimizi, bütün müdafaa vasıtalarımızı elimizden almaya çalıştılar.
Sonra kumandalarımıza ve subaylarımıza tecavüz ve taarruza başladılar.
Askerlik izzetinefsini yok etmeye gayret ettiler.
Ordumuzu tamamen lağvederek, milleti bağımsızlığını muhafaza için muhtaç olduğu dayanak noktasından mahrum etmeye teşebbüs ettiler.
Bir taraftan da müdaafasız, ordusuz bıraktıklarını zannettikleri milletin de izzetinefsine, her türlü haklarına ve mukaddesatına taarruzla milleti alçaklığa, boyun eğmeye alıştırmak planını takip ettiler ve ediyorlar.
Herhalde ordu, düşmanlarımızın birinci taarruz hedefi oldu.
Orduyu imha etmek için mutlaka subayını mahvetmek, aşağılamak lazımdır.
Buna da teşebbüs ettiler.
Bundan sonra milleti koyun sürüsü gibi boğazlamakta engeller ve müşkülat kalmaz.
iNGiLiZLER ve YARDIMCILARI Milletimizin bağımsızlığını imhaya karar vermişlerdir.
Milletler bağımsızlıklarını hiç kimsenin lütuf ve atıfetin e borçlu değildir.
Hiç kimse kimseye, hiçbir millet diğer millete hürriyet ve bağımsızlık vermez.
Milletlerde tabiaten ve yaratılıştan mevcut olan bu hak, milletlerce kuvvetle, mücadele ile mahfuz bulundururlar.
Kuvveti olmayan, dolayısıyla mücadele edemeyen bir millet, mahkûm ve esir vaziyettedir.
Böyle bir milletin bağımsızlığı gasp olunur.
Dünyada hayat için, insanca yaşamak için bağımsızlık lâzımdır.
Bağımsızlık sahibi olmak için kuvvet sahibi olmak ve bunun için mevcudiyetini ispat etmek icap eder.
Kuvvet ordudur.
Ordunun hayat ve saadet kaynağı, bağımsızlığı takdir eden milletin, kuvvetin lüzumuna olan vicdani imanıdır.
ingilizler, milletimizi bağımsızlıktan mahrum etmek için, pek tabii olarak evvela onu ordudan mahkûm etmek çarelerine giriştiler.
Mütareke şartlarının tatbikatı ile silahlarımızı, cephanelerimizi, bütün müdafaa vasıtalarımızı elimizden almaya çalıştılar.
Sonra kumandalarımıza ve subaylarımıza tecavüz ve taarruza başladılar.
Askerlik izzetinefsini yok etmeye gayret ettiler.
Ordumuzu tamamen lağvederek, milleti bağımsızlığını muhafaza için muhtaç olduğu dayanak noktasından mahrum etmeye teşebbüs ettiler.
Bir taraftan da müdaafasız, ordusuz bıraktıklarını zannettikleri milletin de izzetinefsine, her türlü haklarına ve mukaddesatına taarruzla milleti alçaklığa, boyun eğmeye alıştırmak planını takip ettiler ve ediyorlar.
Herhalde ordu, düşmanlarımızın birinci taarruz hedefi oldu.
Orduyu imha etmek için mutlaka subayını mahvetmek, aşağılamak lazımdır.
Buna da teşebbüs ettiler.
Bundan sonra milleti koyun sürüsü gibi boğazlamakta engeller ve müşkülat kalmaz.
Cara Delevigne ile gündeme gelmiş akımdır. Herkese yakıştığı söylenemez fakat abartıya kaçılmadığı sürece asil ve hoş bir görüntü oluşuyor.
Türkiye' deki cehaletin, geri kalmışlığın kaynaklarından biridir. Laiklik ve cumhuriyet karşıtı; kadın düşmanı söylemleri oldukça fazla ve ortada olmasına rağmen kime yaranacağını biliyor olmalı ki etraf şakşakçılarından geçilmiyor. Böyleleri din öğretmez din satar. Müritlerini de beraberine alıp yok olacağı günüleri merakla bekliyorum.
mat hocasının profilinde Keko ergen fotoğrafı var.
ekmek almaya çıkmış da olsa eylemde de olsa hiç bir yetki polise bir çoçuğu öldürme hakkını vermez. zaten azıcık aklı başında olan bir kimse çocuğun öldürmesini değil eğitilmesini savunur. elinde sapan varmış, taş atıyormuş... taş ile kurşun bir mi. yiyorsa o sapanı çocuğun eline verenleri vursunlar. yiyorsa tabi.
görsel
Troll değil gerçekten benim.
Troll değil gerçekten benim.
birisi türk topraklarını şeyhler ve dervişler diyarı olmaktan kurtarmış, halkın gözünü açmış, yönünü batıya çevirmiştir.
diğeri ne kadar tarikat varsa milletin başına musallat etmiş, kanmış ve kandırılmış bir arap hayranıdır.
diğeri ne kadar tarikat varsa milletin başına musallat etmiş, kanmış ve kandırılmış bir arap hayranıdır.
saygı hakedilir. ve hırsızlar saygıyı haketmez.
evde kimse yokken tuvaletin kapısı açık işeyen yazar.
çdrımn üstne şp ddi dmladı..s.s.s
Kız kavgasında saçı ilk tutan kazanıyor ona göre.
senden çok iyi baba olur.
şahsen ben yakışıklı olduğumu düşünüyorum. bir kaç sene sonra da bıyıklarım çıkmaya başlayacak zaten.
matematiğin anamızı ağlattığı sınav.