bugün
- anın görüntüsü11
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste12
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği19
- kitap okumak8
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek9
- en son ne yediniz20
- kadınınız mini etek giyebilir mi8
- makarnayı bir üst noktaya taşıyan küçük detaylar20
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar16
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- her şeye amk diyen tip14
- israil'e en çok mal satan beş ülke9
- taşak traşı olmak19
- günün yorgunluğunu alan şeyler10
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası29
- sevismek10
- evlenmemek için nedenler12
- şaka maka 2025 yılında hala komünist olması8
- filistinlilerin dedeleri topraklarını sattı8
- göte epilasyon yaptırmak16
- yunan halkına düşman değilim10
- töre dizileri12
- ülke ekonomisinin rezilliği15
- kaldırımdaki taşa tecavüz eden adam21
- evlenilecek adam modeli8
- ne işim var şan benim burada denilen yerler15
- waffle yapabilen erkek15
- batman vs superman14
- bir yazarın zekasından şüphe duymak9
- askim orasi degil diyen kadin8
- alkol dostunuzdur9
- sözlükte bilgisiz yazarların çok olması13
- kaç yaşındasın18
- sevgilisi olmayan sözlük kızları tam liste15
- allah ın ahirette baldırını göstermesi8
- pervasozluk org8
- altay cem meriç8
- bu kötü gidişe son vermek için akp14
- uludağ sözlük kızlı erkekli yaz kampı15
- animelerin çizgi film olması8
- kedi besleyen insan evi16
- duygusal yeme sendromu8
- oynanan oynun film gibi olması9

entry'ler (335)
r10 davetiyesi istediğim, 1 haftadır beni araştıran yazar. şimdilerde çaylak olmuş.
troll müdür nedir bilemiyorum da 1 insan 1 hafta boyunca bir r10 davetiyesi için araştırılır mı arkadaş?
troll müdür nedir bilemiyorum da 1 insan 1 hafta boyunca bir r10 davetiyesi için araştırılır mı arkadaş?
nokia nın geliştirmediği, hatta nokia'nın bok ettiği kütüphanedir.
1998 yılında ilk olarak x masaüstü için geliştirilmiştir. hala geliştirilmesine devam etmektedir.
kde'nin bel kemiğini oluşturan kütüphanedir. bu gün qt ile, embedded, ios, android, web, desktop gibi bir çok platform programlanabilir.
dünyanın en harika programlama dili olan c++ ile yapılır tabi ki bu programlar.
c++ dünyanın en harika programlama dilidir tabi, c#'tan öteye gidemeyen embesiller anlayamaz.
1998 yılında ilk olarak x masaüstü için geliştirilmiştir. hala geliştirilmesine devam etmektedir.
kde'nin bel kemiğini oluşturan kütüphanedir. bu gün qt ile, embedded, ios, android, web, desktop gibi bir çok platform programlanabilir.
dünyanın en harika programlama dili olan c++ ile yapılır tabi ki bu programlar.
c++ dünyanın en harika programlama dilidir tabi, c#'tan öteye gidemeyen embesiller anlayamaz.
tek eksiği discovery ch olan iptv sistemidir. türkiye'ye geldiğim zaman evimde kullanıyorum ki hiç bir problem de yaşamadım. ayda ekstra 10tl veriyorsun ve bir çok kanal alıyorsun.
12 saat önceki yayınları izleyebiliyor, film/dizi kiralayabiliyorsun. dil ve altyazı seçeneği de oldukça hoş olmuş. hatta amerikadaki sistemden daha iyi. kanal kanal paket paket para ödeme falan yok bir kere alıyorsun gerisi ok. her şeyi turkcell hallediyor.
12 saat önceki yayınları izleyebiliyor, film/dizi kiralayabiliyorsun. dil ve altyazı seçeneği de oldukça hoş olmuş. hatta amerikadaki sistemden daha iyi. kanal kanal paket paket para ödeme falan yok bir kere alıyorsun gerisi ok. her şeyi turkcell hallediyor.
türk kızının hayatını zehir edecek, onu küçümseyecek bir erkek olmak en geçerli sebeptir. evlenmeyin lütfen.
avrupalılar falan evlensin, siz de ruslardan karı alın. soy kırılır belki bi 50 sene içinde de şu genden kurtuluruz.
avrupalılar falan evlensin, siz de ruslardan karı alın. soy kırılır belki bi 50 sene içinde de şu genden kurtuluruz.
fenerbahçe'nin hem şanslı hem de şanssız olduğunu gösterir. şanslı çünkü maç yaparsa fark yiyeceğine inanıyorum. şanssız çünkü böyle dev takımlarla maç yapma fırsatına ulaşamamış.
galatasaraylıyım ama fenerbahçe bu ülkedeki en büyük camialardan biri.
her zaman derim, ne fenerbahçe olmasaydı galatasaray böyle bir galatasaray olurdu,
ne de galatasaray olmasaydı fenerbahçe böyle bir fenerbahçe olurdu.
bu iki takım birbirleri ile rekabet ederken aynı zamanda türk sporunun gelişmesine çok büyük katkıda bulunuyorlar. (holiganlar anlayamaz) bunun da dinamosu rekabet oluyor tabi ki.
kupa sayısı olarak galatasaray fenerbahçenin 1.5 katı daha fazla kupaya sahip. (belki daha fazladır oran)
ama şu kadıköyde bir büyü var abi, sürekli kaybediyoruz...
galatasaraylıyım ama fenerbahçe bu ülkedeki en büyük camialardan biri.
her zaman derim, ne fenerbahçe olmasaydı galatasaray böyle bir galatasaray olurdu,
ne de galatasaray olmasaydı fenerbahçe böyle bir fenerbahçe olurdu.
bu iki takım birbirleri ile rekabet ederken aynı zamanda türk sporunun gelişmesine çok büyük katkıda bulunuyorlar. (holiganlar anlayamaz) bunun da dinamosu rekabet oluyor tabi ki.
kupa sayısı olarak galatasaray fenerbahçenin 1.5 katı daha fazla kupaya sahip. (belki daha fazladır oran)
ama şu kadıköyde bir büyü var abi, sürekli kaybediyoruz...
genel anlamda bu mekaniği işleyen güzel bir film olarak interstellar gösterilebilir sadece. ancak quantum mekaniği çok çok daha karmaşık bir konu. sadece uzay, zaman, boşluk vb. gibi bakmamak gerekiyor olaya.
japonya erkek nüfusunun %90'ını oluşturur.
o bilim adamları, okullarında nano teknoloji dersleri gören liseliler falan bu gruba dahil. hani şu teknoloji manyağı adamlar. "japon teknolojisi abi" dediğin adamlar.
o bilim adamları, okullarında nano teknoloji dersleri gören liseliler falan bu gruba dahil. hani şu teknoloji manyağı adamlar. "japon teknolojisi abi" dediğin adamlar.
az önce neredeyse bütün entrylerime açıktan artı oy basan yazar. özel mesaj alımına da kapalı olduğu için nick altı yapayım dedim.
mucidlik.
teknik yönü olan herhangi bir meslek olabilir.
tabi mucid olmayı ne kadar meslek olarak görürsünüz bilemiyorum ama aynı zamanda bu mucid dediğimiz insanlara batıda bilim insanı deniyor.
türkiye'de tek mantık "bana para kazandır" mantığı olduğu için ülkemizde çok fazla mucide rastlayamıyoruz maalesef.
teknik yönü olan herhangi bir meslek olabilir.
tabi mucid olmayı ne kadar meslek olarak görürsünüz bilemiyorum ama aynı zamanda bu mucid dediğimiz insanlara batıda bilim insanı deniyor.
türkiye'de tek mantık "bana para kazandır" mantığı olduğu için ülkemizde çok fazla mucide rastlayamıyoruz maalesef.
daha önce norveç'i hiç görmemiş bir sığır tezeği.
norveç'te insanlar ruh gibi yaşamazlar, tam tersine çoğu acayip mutludur, hayattan yana bir tasaları yok. ayırca kızları da çok sevecendir, sevgili olursanız türk kızları gibi vıcık vıcık ilişki yaşamazlar bu yüzden yanlış anlaşılabilirler.
insanlar kurallara değil, oluşturulan sisteme saygılı. onlar da biliyor kuralları bozmasını ve kimi zaman bu kurallara istisna yapılmasını ancak sistemin bozulacağından korktukları için yapmıyorlar.
norveç işte. allah görmeyi tekrar nasib etsin.
ama benden önce türkiye'den hiç çıkmayıp mükemmel denebilecek ülkelere bok atan şakirt-ambiti karışımı ibnelerin görmesi daha iyi olur.
norveç'te insanlar ruh gibi yaşamazlar, tam tersine çoğu acayip mutludur, hayattan yana bir tasaları yok. ayırca kızları da çok sevecendir, sevgili olursanız türk kızları gibi vıcık vıcık ilişki yaşamazlar bu yüzden yanlış anlaşılabilirler.
insanlar kurallara değil, oluşturulan sisteme saygılı. onlar da biliyor kuralları bozmasını ve kimi zaman bu kurallara istisna yapılmasını ancak sistemin bozulacağından korktukları için yapmıyorlar.
norveç işte. allah görmeyi tekrar nasib etsin.
ama benden önce türkiye'den hiç çıkmayıp mükemmel denebilecek ülkelere bok atan şakirt-ambiti karışımı ibnelerin görmesi daha iyi olur.
8. sezonda bitecek dizi. yani 3 sene sonra falan bitecek.
umarım daha yeni bir yapıya girer dizi ekibi senaristleri ile beraber. r.r.martin psikopatı herkesi öldürdüğü yetmezmiş gibi, zaten bir gözü allaha bakan dizi zevkimizin de içine sıçtı.
umarım daha yeni bir yapıya girer dizi ekibi senaristleri ile beraber. r.r.martin psikopatı herkesi öldürdüğü yetmezmiş gibi, zaten bir gözü allaha bakan dizi zevkimizin de içine sıçtı.
lamb of god - 512
pre order ederim her zaman yeni albümlerini.
pre order ederim her zaman yeni albümlerini.
esed diye bir adam olmadığı için, kim tarafından yapıldığı aslında kanıtlanamayan işkencedir.
esad olabilir belki o.
esad olabilir belki o.
"şeytan diyor ki, siktir ol git bu memleketten." dedirtir.
kendisi hakkında bir şey diyemem bu genç arkadaşımız için. heves etmiş bir şeyler yapacak. belki de bir şeyler için ilham olacak o çocuğa bu yaptığı küçük deneyi. kelebek etkisi, bilemeyiz.
fakat cehaletin alıp götürdüğü ülkemizde "ben o suyu gece içiyorum" diye çocuğun deneyi bozulmuştur.
teyze, dünyadaki tek su o mu? gece kalkınca başka yerden içiver suyunu. bırak çocuğu yapsın ne istiyorsa.
fakat cehaletin alıp götürdüğü ülkemizde "ben o suyu gece içiyorum" diye çocuğun deneyi bozulmuştur.
teyze, dünyadaki tek su o mu? gece kalkınca başka yerden içiver suyunu. bırak çocuğu yapsın ne istiyorsa.
menemenin orjinali soğanlı olduğu için doğru yapan insandır.
ha ben soğanlı menemeni yapanın ağzına tavanın çukur yüzeyiyle vururum orası ayrı.
(bkz: acı gerçekler)
ha ben soğanlı menemeni yapanın ağzına tavanın çukur yüzeyiyle vururum orası ayrı.
(bkz: acı gerçekler)
yanlış düşünce.
onlar islam karşıtlarına baş kaldıran ninjalardır. ülkemizde de ninja yetişebilir. japonlar tarafından yoğun ilgiye maruz kalırlar.
onlar islam karşıtlarına baş kaldıran ninjalardır. ülkemizde de ninja yetişebilir. japonlar tarafından yoğun ilgiye maruz kalırlar.
aslında size hiç, siz ona mesaj atmadan mesaj atmayan kişidir.
sözlükte çokça bulunur bu tip insanlardan.
sözlükte çokça bulunur bu tip insanlardan.