bugün
B
bossman9 yıl önce
20 ekim 2016 manchester united fenerbahçe maçı
(bkz: Sikmeseler bari)
B
bossman9 yıl önce
yılmaz morgül
ağlaya ağlaya mutfağındaki mermeri bile eriten şeyimsi..
B
bossman10 yıl önce
chp nin projeleri
Olmayan projelerdir.
B
bossman10 yıl önce
chp nin projeleri
Olmayan projelerdir.
B
bossman10 yıl önce
donald trump
amerika'lı emlak kralı, mevcut amerika birleşik devletleri başkanı.
B
bossman10 yıl önce
geosynchronous orbit
yere eşzamanlı yörünge anlamına gelen ingilizce bir terimdir.
B
bossman10 yıl önce
spacex
(bkz:elon musk) Uzay ile ulaşım adi altında ticari bir şirket. Kaliforniya merkezlidir.
B
bossman10 yıl önce
gecenin kedisi
buyrun buradan yakın. (img:#841165)
B
bossman10 yıl önce
demet akalın ın çocuğuna namaz kıldırması
(img:#963694) edit: arkadaşlar böyle bi görüntüye sebep olduğum için üzgünüm. ama durum bu.
B
bossman10 yıl önce
demet akalın ın kızı
tribünlere oynayan annenin kızıdır. daha da bir şey demeye gerek yok.
B
bossman10 yıl önce
gecenin kedisi
B
bossman10 yıl önce
gecenin kedisi
B
bossman10 yıl önce
t rex in tavuk a evrilmesi
Şüphesiz çok hüzünlü bir olay. Gerçekliğini tartışmak ve gerekli açıklamaları almak üzere ateyiz arkadaşları bekliyoruz...
B
bossman10 yıl önce
the elder scrolls skyrim oyunundaki ilginçlikler
1- Skyrim'deki Dungeon'larda sadece Claw lar ile açılabilen kapıların, dışarıdan içeriye girmeyi engellemek için değil, içerideki draugrların dışarıya çıkmasını engellemek için yapıldığını biliyor muydunuz?'' 2- Tüm Elder Scrolls kitaplarında… devamını gör
B
bossman10 yıl önce
sözlükteki ifşacı kızlar nerde
sözlükte saçını, başını, ayağını bilimum uzuvlarını gösteren kızlardaki azalma sebebiyle sorulan sorudur. ne oldu kızlar hasta mısınız? siz olmadan bu sözlük bir hiç.
B
bossman10 yıl önce
james hetfield vs ozzy osbourne
Fear of the zall adlı yazarın uygun gördüğü başlıktır. iki Rock müzik sanatçısının karşılaştırılması. James hetfield daha çok gitar çalar ozzy osbourne ise daha çok şarkı söyler gibi aklımda kalmış. Dinlemem onları çok. sizin fikirlerinizi bekliyorum… devamını gör
B
bossman10 yıl önce
çok aptal insanların neden hep chp li olması
şöyle mi panpa https://www.youtube.com/watch?v=UC7B0tTy74o
B
bossman10 yıl önce
24 ekim 2015 karnımın acıkması
B
bossman10 yıl önce
16 ekim 2015 rus hava aracının düşürülmesi
ajanslara düşen haberdir. http://m.milliyet.com.tr/News/Article?ID=2132981
B
bossman10 yıl önce
neil degrasse tyson
ünlü astrofizikçi. --`spoiler`-- Geceleri gökyüzüne baktığımda, evrenin bir parçası olduğumuzu ve bu evrende olduğumuzu ...biliyorum; ama bunlardan daha da önemlisi aslında evrenin benim içimde olması. Birçok insan kendisini küçük görüyor, çünkü ev… devamını gör
B
bossman10 yıl önce
neil degrasse tyson
ünlü astrofizikçi. --`spoiler`-- Geceleri gökyüzüne baktığımda, evrenin bir parçası olduğumuzu ve bu evrende olduğumuzu ...biliyorum; ama bunlardan daha da önemlisi aslında evrenin benim içimde olması. Birçok insan kendisini küçük görüyor, çünkü ev… devamını gör
B
bossman10 yıl önce
neil degrasse tyson
B
bossman10 yıl önce
neil degrasse tyson
B
bossman10 yıl önce
geceye bir fotograf bırak
çamaşır ipindeki yağmur damlaları ; (img:#2137646)
© copyright 2005 - 2026