bugün

entry'ler (28)

putin'in ankara saldırısı için başsağlığı dilemesi

Dış siyaset nasılolursa olsun Putin admgibi adamdır. Dexter hala avrupaya yaranmaya calisiyo ama avrupa insani yavsak ve dolap cevirmeyi seven insan turunden. Turkiye reis ruslara sirt cevirmemeli. Taksimde Davay Davay diyen hatunların sesi kesilmemeli.

milli istihbarat teşkilatı

Bence teşkilat yatıyo ya. Daha kaç tane patlama olucak kim bilir. Ankarada daha oncede patlama oldu. Onceden mudahale etmeyip patlama olunca pkk demek rahatlarina geliyo sanirim. Onemli olan yilanin basini kesmek amaaa neyse.

kürtlerin ankara daki patlamaya sevinmesi

Bence biz türk milleti olarak fazla iyi davraniyoruz. Tamam onlarda insan ama kendi kuyrukacilarinda saga sola kusuyorlar sigindiklari vergilerini yedikleri kacak elektrigini kullandiklari devletin arkasindan is cevirirler. Biz orospu cocuklarini toplumumuza katmicaktik.

oyunlara para vermeyen insan

Oyunları akp formatında beleşe indirdim. malesef içine etti telefonumun.

anthony joshua

Ingiliz Muhammed Ali geliyor gibi. Her macini heycanla ve seyir zevkiyle izliyorum.

gecenin gerçeği

Günde 6 postaya kadar dayanabiliyorum. Bu gerçektir işte.

rte yi sevmeyip ülkesinde yaşamak

Sen hiç pezevengin uzattigi suyunictin mi?
Ne alaka ya.

yazarlarımızın saç kesimleri

Yanlar kisa usler ona nazaran uzn desemde amerikan trasi yapilir kafama.

doktor koca arayan kız

Yaşaman beklenisi olmayan maddiyat düşkünü orospu parçasıdır.

kızlara yakışmayan davranış şekilleri

Kendilerini sven erkekleri siklemeyip kendilerini adam yerine koymayanlar aşık olmaları.

thy nin 410 milyon dolar zarar etmesi

Yönetim kurulundaki hamsi kfalardan kurtulmk icap eder. Dige hva yollainin 2 misli fiyat almayi biliyorlar.

16 şubat 2016 fenerbahçe lokomotiv moskova maçı

Ruslarla milli mücadelemizin ftbol lanındki devamıdır.

sevgilisinin burnuna traş köpüğü süren erkek

Sevgilimiz olsada yapsak dediğim ve kıskandığım olay.

istanbul da tecavüz etmek için eve giren adam

Ülkeyi sapık, mülteci ve katil yuvaaına çevirdiler. Sonrada kalkıp polisi yere göğe sığdıramıyorlar.

sözlük yazarlarının itirafları

Ruhumlaa bedenim sanki ayni cevry alisik degil. Ruhum kacip kurtulmak ister her gun.

yeni tanıştığım kızla bir daha sohbet edemedim

Merhaba sevili sözlük halkı. Öncelikle sizlerden yardım bekliyorum.
Bayan kişisiyle bir firsat yakalayip tanistim. Daha sonra tatli rastlantilar oldu her sey basamak basamak ilerlerken, sanirim benim soguklugumdan -kadinlari gordugum zaman soguk davranir tebessum bile etemem- bir daha konusamadik. Aradan 2 ay gecmis bulunmakta. En son merdivenlerde karsilastik ve sanirim onu seviyorum. Bana yardimci olur musunuz nasil yeniden baslarim?

new york

New york muazzam bir sehir olsumu ama insan kafasini saga sola cevkrdikce beton ve diger insanlardan baska bi sey gormuyor.

erbilli annenin beşiz doğurması

Anne adeta bot_add terrorist yazmistir adeta.

sözlük yazarlarının ruh halleri

Hem sevebilecegin kendisininde bana deger verebilecegi bi bayan ariyorum hemde cevremdeki kadinlari kopek gibi goruyprum .

ısınmayan laptop

Eki toshibalar ekmek firini gibi oluyordu. Tes cevir su kaynat.
© copyright 2005 - 2026