bugün
B
bity10 yıl önce
ac dc dinleyen kiz
supernatural izleyen biri olabilir.
B
bity10 yıl önce
fanatik
türkiye'nin en iyi spor gazetesi. en yaratıcı başlıklar her zaman fanatik'tedir.
B
bity10 yıl önce
basketbol
5 e 5 oynanan harika bir oyun.nam ı diger sepettopu. (bkz)i love this game(/bkz)
B
bity10 yıl önce
tayt giyen kız sevgili ile dolaşmak
bu tişörtü hak etmiştir. (img:#885786)
B
bity10 yıl önce
yarrak mahsulu seni takip etmeye başladı
ne istiyo lan acaba dedirtir.
B
bity10 yıl önce
fenerbahçe taraftarı
Rahmetli spor yazarı İslam Çupi nin ''fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz!'' diyerek tanımladığı takımın mensubu olan, şanslı ve gururlu insanlar topluluğu … devamını gör
B
bity10 yıl önce
robin van persie
Arsenal'in gelecek vaadeden Hollanda'lı yıldızı.Aniden hızlanmasıyla ceza sahası civarında çok tehlike yaratır.
B
bity10 yıl önce
luis carlos almeida da cunha
tam ismi luis carlos almeida da cunha'dır.
B
bity10 yıl önce
amerika birleşik devletleri
bi batsada kurtulsak diye her gece dua edilen kana doymayan ülke
B
bity10 yıl önce
enes kanter
oyunun her alanına katkı yapabilen, gelecek için büyük umut veren basketbolcu.
B
bity10 yıl önce
12 dev adam
a milli basketbol takimimizin,athena nin sarkisindan gelen ve adeta uzerlerine yapismis lakabi..
B
bity10 yıl önce
sözlük yazarlarının iq seviyeleri
arada bir yapmak gereklidir. bu ülkede zekanın gerileyip gerilemediğini ölçmek için lazımdır. tavsiyem http://www.tolunay.com/iqtest/ not: benim 133 çıktı. Ancak 22. soruya gelebildim.
B
bity10 yıl önce
semih erden
safaka alt yapısından yetismis ordan partizan a gitmis 2.11 lik oyuncu.boyle genc bi oyuncunun boyle avrupa ve nba takımlarına oyuncu gonderen adeta fabrika niteligindeki takımdan iyi bi cıkıs yapıp yukselmesini beklerdik ancak simdilik mumkun olmad… devamını gör
B
bity10 yıl önce
ergin ataman
italya nin siena takiminin başına geçip o takımı avrupa da söz sahibi haline getirmiş coachtur.
B
bity10 yıl önce
sana gitme demeyecegim ama gitme lavinia
ozdemir asaf siiri lavinia'nin vurucu iki dizesi. bir de feridun duzagac'ta dillenince vurur yuregi tam ortasindan.
B
bity10 yıl önce
yaran facebook yorumları
`facebook`ta rastlanılan bizi güldüren yorumlardır. 'AKP ye inat sokakta içerim' grubunun wall'ına şeyda isimli bir kızın yazdığı yazı: "seçimlerden snr hepten kantarın topuzunu kaçırdım.. artk kahırdan mı inattan mı ben bile çözemedim.. sokak… devamını gör
B
bity10 yıl önce
çırılçıplak yüzüstü yatan hatun çekiciliği
poposu yarım metre yukarıda seyreden, üstünde de pike yoksa sağlı sollu girişilecek hatun çekiciliğidir. yalnız sabah durumlarından mütevellit ağzının kokması ihtimaline karşı bir adet naneli vivident çiğnettirilmesi farzdır.
B
bity10 yıl önce
adabayor34
çok boş konuşan yazarimsi.
B
bity10 yıl önce
lana del rey
şahane ve karakteristik bir sese sahip şarkıcı. ayrıca çok da hoş bir kadındır.
B
bity10 yıl önce
sözlük yazarlarının fotoğrafları
uludag sözlük bir sosyalleşme yahut arkadaş bulma sitesi değildir. ama şu da var. sözlükte sürekli yazarların birbirlerinin tipleriyle ilgili çıkarımları dolaşıyor. kızların alayı çirkin, erkeklerin hepsi tipsiz gibi. başlık çok. sözlük internet d… devamını gör
© copyright 2005 - 2026