bugün

sevdiği entry'ler

uludağ sözlük ün değerinin 10 bin dolar olması

aramızda toplayıp alalım lan. daha iyi yönetiriz düzgün bir yer haline getirir sonra ya satarız 100 katına ya üstüne gebeş gibi oturur güleriz gevrek gevrek.

anatolian rock revival project

Erken keşfetmenin haklı gururunu yaşıyorum. Dinleyin, dinletin.

sadece adımı biliyorsun hikayemi deği

bir hasmet ibriktaroglu özlü sözü. Ne acılar çektiğimi, ne kayıplar verdiğimi, ne kadar kazıklar yediğimi kim biliyor, kimin haberi var ki?. Kaç canımdan çok sevdiğim insandan ayrı düştüm ben, o aramızdan su sızmayan dostluklar, arkadaşlıklar, aşklar hepsi geride kaldı.. Bana çok güldüğümü, çok eğlendiğimi, kafama hiç birşeyi takmadığımı söylüyorsunuz ama aslında hiç de öyle değil.. Sandığınız gibi güçlü falan değilim yani.. Aksine bir o kadar savunmasızım, güçsüzüm..

Dedim ya sadece adımı biliyorsun hikayemi değil..

palyaço

bir turgut uyar şiiri.

kaç kişiyi öldürdüm düşlerimde
kaç kilo çekerdi yalnızlık
kaç kere ezildim altında
yaz yağmurlarının

belki de palyaçolar ağlardı pazartesi sabahları
her sirk geldiğinde ağlamaklı olurduk
hep ağlamaklı olurduk gülünecek halimize....

klavye delikanlıları

şahane lan.
çok az sıkılıyorum. o da olayı bazen uzatıyorlar. neyse ki uzatma olayı uzun sürmüyor. bi bakıyosun bitmiş. iyi bi konuya gelmişler.

yav arkadaş leyla ile mecnun başarısını yakalamak zor değil, yapımcılar biraz paraya kıyıp sağlam kalemlere senaryo yazdıracaklar.
hepi topu bölüm başına 10 tane iyi espri koyacaksın.
bu esprilerin 3 ünü ünternetten bulsan, 4 ünü bakkal, çakkal,, kave gibi yerlerden bulsan, kalanını da beyninin kıvrumlarında yaratsan al sana efsane dizi.

çok mu zor lan ?

anın görüntüsü

Biraz fazla parketmişim.
görsel

metal müzik şeytan işidir

Malum el hareketi Dio tarafindan bulunduğu söylenir.Dio italyan'dır ve bu hareketi büyükannesinden öğrenmiştir ve bu hareket şans getirmesi icin yapılırdı bir nevi nazar gibi.

sözlükte entelektüel kız yoktur varsa ispat etsin

Sıradan aktivitelerin(sinema, tiyatro) entelektüellik olarak görüldüğü bir ülkede sözlüğü bırak her yerde ispat edilebilir fakat ispatlanması gereken bir şey değildir. Evet.
© copyright 2005 - 2026