bugün
- kimseyle tanışamamak7
- ciddi ilişki istemiyorum takılalım diyen kadın3
- okulda felsefe dersinin kaldırılması6
- telegram vs whatsapp4
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- anın görüntüsü12
- türk kızlarına yürüyen turistin dayak yemesi2
- yeni bir kitaba başlama sorunu2
- yuzırların süper güçleri11
- bizim çocuklar'a alternatif slogan önerileri2
- enteresan beddualar9
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak5
- yks'ye 30 saniye geç kalan öğrenci2
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- göğsüne dilan polat yazdıran başörtülü bacı2
- seni hayata bağlayan şey8
- türkiye a milli futbol takımı15
- ankara4
- didem soydan2
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı5
- dövmesi olan yazarlar6
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- ankara mı istanbul mu9
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- nervio'nun kedi kumu5
- ona bir cümle bırak2
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- arkadaşlar bakar mısınız4
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız4
- erkeklerin akılsızlıkları9
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- berberlere zam gelmesi7
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- köyde gece tuvalete gitmek5
- treni kaçırmak5
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak5
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- 13 seçim kaybetmedim7
- platonik aşk5
- a milli futbol takımına bir bahane bırak3
- aslan burcunun karakteristik özellikleri6
- 48 takım içinde 47 nci olmak3
- sözlük yazarlarının nicklerinin fotoğrafı3
- siz yazın ben yatıyorum3
- sevgilisini paylaşan adam3
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
entry'ler (18)
(bkz: yüz verdik deliye geldi sıçtı halıya)*
Üzerinde yaşadığı vatanı için bugüne kadar bir hayrı dokunmamış, anca ' bu kadar ' olabilecek kişilerin yaptıkları eylem. Efendim bu konuda pek modern olup daha sert yaptırımlardan faan bahsedemeyeceğim, asıcaksın bunları meydanlarda. bunlara hak hukuk kavramı fazla
Üzerinde yaşadığı vatanı için bugüne kadar bir hayrı dokunmamış, anca ' bu kadar ' olabilecek kişilerin yaptıkları eylem. Efendim bu konuda pek modern olup daha sert yaptırımlardan faan bahsedemeyeceğim, asıcaksın bunları meydanlarda. bunlara hak hukuk kavramı fazla
Nil Burak
Semiramis Pekkan
Candan Erçetin
Dido
Evanescence
Nil Burak' ı plakdan dinlemenizi öneririm
Semiramis Pekkan
Candan Erçetin
Dido
Evanescence
Nil Burak' ı plakdan dinlemenizi öneririm
Güncel kadro ağırlığı 899 gr ile dünyanın en hafif dağ bisikleti kadrosunu üretmişlerdir. Dünyanın hafif dağ bisikleti ise şuan 4800 küsür gramlarda seri üretimi olmayan bir bisiklettir.Scott' ı şu yıllarda Nino Schurter temsil etmektedir ve geçtiğimiz sezon dünya şampiyonu olmuştur.
-Seni seviyorum
+Ben de beni seviyorum.
+Ben de beni seviyorum.
Tamirci Çırağı - Cem Karaca
Gönlüme bir ateş düştü
Yanar ha! yanar yanar
Ümit gönlümün ekmeği
Umar ha umar umar..
Gönlüme bir ateş düştü
Yanar ha! yanar yanar
Ümit gönlümün ekmeği
Umar ha umar umar..
Hafif ve dayanıklıdır, gerekli kalıplarla her şekli albilir ve genelde yüksek performans için ince hesaplar yapılan alanlarda kullanıldığını görüyoruz. Örneğin motor sporları olsun, bisiklet sporları olsun, uçak mühendisliği olsun bunların hepsinde karbon fiber teknolojisi oldukça gelişmiştir.En gelişmişi ise Amerika' da üretilen OCLV karbon teknolojisidir, öyleki yurt dışına ithali yasaklanmış bir maddedir. Bu karbon ülkemize işlenmiş olarak sadece Trek bisikletler ile girmektedir. Tabi sadece en pahalı en üst modellerinde kullanılıyor bu karbon teknolojisi. Ayrıca Lance' de bu bisikletleri kullanmakta(ydı).
http://4.bp.blogspot.com/_M_--1xRJQnA/TK_WsrkJzXI/AAAAAAAAArU/VwkJTxGVb9g/s1600/ed2.jpg
http://images03.olx.com/ui/5/77/66/1268386711_80187166_1-Pictures-of--2010-TREK-MADONE-PRO-69-FRAME-SET-56CM.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_M_--1xRJQnA/TK_WsrkJzXI/AAAAAAAAArU/VwkJTxGVb9g/s1600/ed2.jpg
http://images03.olx.com/ui/5/77/66/1268386711_80187166_1-Pictures-of--2010-TREK-MADONE-PRO-69-FRAME-SET-56CM.jpg
Birde şu camsız gözlükler çıktı... renkli renkli.Onlar da şu aralar acayip bir antipati yarattı bende
Pollyanna kızı Ikınsu' ya gece uyumadan önce masal anlatır, konu her zamanki gibi haline şükretme meselesi, bu seferki genelden özele...
Düşünsene evreni kızım.. sayısını bilmediğimiz kadar galaksi,sayısını bilmediğimiz ksdar gezegen varken,biz dünyada yaşıyoruz. Atıyorum bir Zortex gezegenindetek hücreli ( yok diyemeyiz ) canlı olarak değil de dünyada insan olarak yaşıyoruz.Dünyada da farklı bir canlı, bir hayvan, bir bitki veya tek hücreli bir canlı olarak değil, insan olarak varız ( buraya kadar insan olduğuna şükrediyor ). Dünyada o kadar ülke varken biz üç tarafıdenizlerle çevrili dört mevsimi yaşayan bir memlekette dünyaya gelmişiz ( yaşama şartları az daha iyi olaydı iyiydi ( tabi bu sürüm pollyanna Türk )). En önemlisi, dünyada o kadar hastalık varken çoğumuz sağlıklı hatta yakışılı\güzel insanlarız..
Pollyanna' nın kızı Ikınsu' nun uyuması ihtimalini göze alaraktan hikayeyi yarım bıraktık
Düşünsene evreni kızım.. sayısını bilmediğimiz kadar galaksi,sayısını bilmediğimiz ksdar gezegen varken,biz dünyada yaşıyoruz. Atıyorum bir Zortex gezegenindetek hücreli ( yok diyemeyiz ) canlı olarak değil de dünyada insan olarak yaşıyoruz.Dünyada da farklı bir canlı, bir hayvan, bir bitki veya tek hücreli bir canlı olarak değil, insan olarak varız ( buraya kadar insan olduğuna şükrediyor ). Dünyada o kadar ülke varken biz üç tarafıdenizlerle çevrili dört mevsimi yaşayan bir memlekette dünyaya gelmişiz ( yaşama şartları az daha iyi olaydı iyiydi ( tabi bu sürüm pollyanna Türk )). En önemlisi, dünyada o kadar hastalık varken çoğumuz sağlıklı hatta yakışılı\güzel insanlarız..
Pollyanna' nın kızı Ikınsu' nun uyuması ihtimalini göze alaraktan hikayeyi yarım bıraktık
Beyaz tişört ve altına giyilen jeandir efenim.
'' köylü '' olmaktan kurtulmuş, ( özünde elbette köylü kalan ) işçi sınıfıdır. Ülkemizde de örgütü bulunmakta ancak ne kadar işlevde orası ortada.
Aynı zamanda çok ünlü bir moda fotoğrafçısı olup, şu sıralar miss turkey 2011 de jüri üyesi olan Koray Kasap. Kessinlikle bu adam çok kötü giyiniyor. Hele bir hırkası var bildim bileli onu giyiyor.
Argoda bi kişiyi silahla vurmak.
-iş tamam mı?
+Merak etme abi mıhladık lavuğu.
-iş tamam mı?
+Merak etme abi mıhladık lavuğu.
Bilgisayarımın gürültüsünü dinliyordum ki bu başlığı görünce aklıma şarkı açmak geldi ve The Beatles - Come Together açtım... vatana millete hayırlı olsun.*
Kavga ederken dili katlayarak dişleriyle sıkıştırmak *
Tour de France' a uzuunca bir aradan sonra 2009'da tekrar dönmüş, o sene Contador ile aynı takımda olmasa 8. galibiyetini alabilecek,Contador' un o sene birinci olması ile genel klasmanı 3. oalrak kapaan,ardından geçtiğimiz sezon TDF' a RadioShack takımı kaptanı olarak başlayan ancak talihsiz kazalar sonucu genel klasmanda tutunamayan,kanseri iki kere yenip TDF'da 7 şampiyonluğu bulunan 'Teksas Boğası' lakaplı Amerikan bisiklet yarışçısı.Trek bisikletlerinin en büyük pazarlama kozu ( çok uzun seneler Trek sponsorluğunda Madone 6.9 ile yarışmıştır )
Ayrıca Livestrong kanser derneğinin kurucusudur.*
Ayrıca Livestrong kanser derneğinin kurucusudur.*