bugün
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi18
- kedi tekmelemek10
- aslan gibi adam5
- sözlükte marka olmak8
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler12
- camide rakı içen izmirli kız6
- götünde donu olmayıp tatile gitmek9
- sözlük yazarlarının manzaraları5
- evreşe bim de bulgar görmek4
- emre yaban2
- daha 17 dizisi aras vs teoman5
- insanın karakterini ele veren küçük detaylar2
- nasılsınız fakirler8
- damarsız tüysüz manisa yaprağı13
- trollüğün belirli bir zeka gerektirmesi2
- yemek yapmayı bilmeyen kadın17
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması33
- maymundan geldiğine inanan ateist3
- altındaki 45 tl zararımı kim ödeyecek sorunsalı10
- true'nin milli olması3
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi9
- dönercide kız tavlamak2
- denize çıplak girmek4
- ismet birader hangi istanbul ilçesinde belirecek6
- sözlükte kavga olacak hissi8
- alihan kuriş7
- sözlükte olayların yükselme hızı4
- iremga32
- manitayı yemeğe çıkarıp hesabı multinet ile ödemek2
- süleymancılar13
- anın görüntüsü30
- her şeyi söylerim kimse bana bir şey diyemez6
- lokantada et için gelen kediye ekmek atmak2
- siyaset konuşan kızlar3
- velvet12
- araplar gerçek dinden nasıl putlara dönmüştü3
- çok sıkıcısınız ben çıkıyorum4
- sözlükte erkek yazar olmaması6
- günde 3 litre su içen yürüyen damacanalar9
- her şeyle dalga geçme mertebesine varan insanlar5
- korku filmi izlerken çekim arkasını düşünmek2
- denize bakan ev6
- yeniden refah partisi2
- yaz mevsimi mi kış mevsimi mi5
- kötü insanlar kötü olduklarının farkında mıdır6
- hz musa'nın yeterince övülmemesi3
- kediyi parçalayan pitbull5
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı2
- ordunun derelerinin yukarı akmaması6
entry'ler (18)
(bkz: yüz verdik deliye geldi sıçtı halıya)*
Üzerinde yaşadığı vatanı için bugüne kadar bir hayrı dokunmamış, anca ' bu kadar ' olabilecek kişilerin yaptıkları eylem. Efendim bu konuda pek modern olup daha sert yaptırımlardan faan bahsedemeyeceğim, asıcaksın bunları meydanlarda. bunlara hak hukuk kavramı fazla
Üzerinde yaşadığı vatanı için bugüne kadar bir hayrı dokunmamış, anca ' bu kadar ' olabilecek kişilerin yaptıkları eylem. Efendim bu konuda pek modern olup daha sert yaptırımlardan faan bahsedemeyeceğim, asıcaksın bunları meydanlarda. bunlara hak hukuk kavramı fazla
Nil Burak
Semiramis Pekkan
Candan Erçetin
Dido
Evanescence
Nil Burak' ı plakdan dinlemenizi öneririm
Semiramis Pekkan
Candan Erçetin
Dido
Evanescence
Nil Burak' ı plakdan dinlemenizi öneririm
Güncel kadro ağırlığı 899 gr ile dünyanın en hafif dağ bisikleti kadrosunu üretmişlerdir. Dünyanın hafif dağ bisikleti ise şuan 4800 küsür gramlarda seri üretimi olmayan bir bisiklettir.Scott' ı şu yıllarda Nino Schurter temsil etmektedir ve geçtiğimiz sezon dünya şampiyonu olmuştur.
-Seni seviyorum
+Ben de beni seviyorum.
+Ben de beni seviyorum.
Tamirci Çırağı - Cem Karaca
Gönlüme bir ateş düştü
Yanar ha! yanar yanar
Ümit gönlümün ekmeği
Umar ha umar umar..
Gönlüme bir ateş düştü
Yanar ha! yanar yanar
Ümit gönlümün ekmeği
Umar ha umar umar..
Hafif ve dayanıklıdır, gerekli kalıplarla her şekli albilir ve genelde yüksek performans için ince hesaplar yapılan alanlarda kullanıldığını görüyoruz. Örneğin motor sporları olsun, bisiklet sporları olsun, uçak mühendisliği olsun bunların hepsinde karbon fiber teknolojisi oldukça gelişmiştir.En gelişmişi ise Amerika' da üretilen OCLV karbon teknolojisidir, öyleki yurt dışına ithali yasaklanmış bir maddedir. Bu karbon ülkemize işlenmiş olarak sadece Trek bisikletler ile girmektedir. Tabi sadece en pahalı en üst modellerinde kullanılıyor bu karbon teknolojisi. Ayrıca Lance' de bu bisikletleri kullanmakta(ydı).
http://4.bp.blogspot.com/_M_--1xRJQnA/TK_WsrkJzXI/AAAAAAAAArU/VwkJTxGVb9g/s1600/ed2.jpg
http://images03.olx.com/ui/5/77/66/1268386711_80187166_1-Pictures-of--2010-TREK-MADONE-PRO-69-FRAME-SET-56CM.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_M_--1xRJQnA/TK_WsrkJzXI/AAAAAAAAArU/VwkJTxGVb9g/s1600/ed2.jpg
http://images03.olx.com/ui/5/77/66/1268386711_80187166_1-Pictures-of--2010-TREK-MADONE-PRO-69-FRAME-SET-56CM.jpg
Birde şu camsız gözlükler çıktı... renkli renkli.Onlar da şu aralar acayip bir antipati yarattı bende
Pollyanna kızı Ikınsu' ya gece uyumadan önce masal anlatır, konu her zamanki gibi haline şükretme meselesi, bu seferki genelden özele...
Düşünsene evreni kızım.. sayısını bilmediğimiz kadar galaksi,sayısını bilmediğimiz ksdar gezegen varken,biz dünyada yaşıyoruz. Atıyorum bir Zortex gezegenindetek hücreli ( yok diyemeyiz ) canlı olarak değil de dünyada insan olarak yaşıyoruz.Dünyada da farklı bir canlı, bir hayvan, bir bitki veya tek hücreli bir canlı olarak değil, insan olarak varız ( buraya kadar insan olduğuna şükrediyor ). Dünyada o kadar ülke varken biz üç tarafıdenizlerle çevrili dört mevsimi yaşayan bir memlekette dünyaya gelmişiz ( yaşama şartları az daha iyi olaydı iyiydi ( tabi bu sürüm pollyanna Türk )). En önemlisi, dünyada o kadar hastalık varken çoğumuz sağlıklı hatta yakışılı\güzel insanlarız..
Pollyanna' nın kızı Ikınsu' nun uyuması ihtimalini göze alaraktan hikayeyi yarım bıraktık
Düşünsene evreni kızım.. sayısını bilmediğimiz kadar galaksi,sayısını bilmediğimiz ksdar gezegen varken,biz dünyada yaşıyoruz. Atıyorum bir Zortex gezegenindetek hücreli ( yok diyemeyiz ) canlı olarak değil de dünyada insan olarak yaşıyoruz.Dünyada da farklı bir canlı, bir hayvan, bir bitki veya tek hücreli bir canlı olarak değil, insan olarak varız ( buraya kadar insan olduğuna şükrediyor ). Dünyada o kadar ülke varken biz üç tarafıdenizlerle çevrili dört mevsimi yaşayan bir memlekette dünyaya gelmişiz ( yaşama şartları az daha iyi olaydı iyiydi ( tabi bu sürüm pollyanna Türk )). En önemlisi, dünyada o kadar hastalık varken çoğumuz sağlıklı hatta yakışılı\güzel insanlarız..
Pollyanna' nın kızı Ikınsu' nun uyuması ihtimalini göze alaraktan hikayeyi yarım bıraktık
Beyaz tişört ve altına giyilen jeandir efenim.
'' köylü '' olmaktan kurtulmuş, ( özünde elbette köylü kalan ) işçi sınıfıdır. Ülkemizde de örgütü bulunmakta ancak ne kadar işlevde orası ortada.
Aynı zamanda çok ünlü bir moda fotoğrafçısı olup, şu sıralar miss turkey 2011 de jüri üyesi olan Koray Kasap. Kessinlikle bu adam çok kötü giyiniyor. Hele bir hırkası var bildim bileli onu giyiyor.
Argoda bi kişiyi silahla vurmak.
-iş tamam mı?
+Merak etme abi mıhladık lavuğu.
-iş tamam mı?
+Merak etme abi mıhladık lavuğu.
Bilgisayarımın gürültüsünü dinliyordum ki bu başlığı görünce aklıma şarkı açmak geldi ve The Beatles - Come Together açtım... vatana millete hayırlı olsun.*
Kavga ederken dili katlayarak dişleriyle sıkıştırmak *
Tour de France' a uzuunca bir aradan sonra 2009'da tekrar dönmüş, o sene Contador ile aynı takımda olmasa 8. galibiyetini alabilecek,Contador' un o sene birinci olması ile genel klasmanı 3. oalrak kapaan,ardından geçtiğimiz sezon TDF' a RadioShack takımı kaptanı olarak başlayan ancak talihsiz kazalar sonucu genel klasmanda tutunamayan,kanseri iki kere yenip TDF'da 7 şampiyonluğu bulunan 'Teksas Boğası' lakaplı Amerikan bisiklet yarışçısı.Trek bisikletlerinin en büyük pazarlama kozu ( çok uzun seneler Trek sponsorluğunda Madone 6.9 ile yarışmıştır )
Ayrıca Livestrong kanser derneğinin kurucusudur.*
Ayrıca Livestrong kanser derneğinin kurucusudur.*