bugün
- fenerin sanki bizi biraz fazla rezil etmesi18
- tarihin en kötü lyonu6
- ucl'ye girer girmez köylülüğünü gösteren köylü7
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı48
- osimhen'in genduzziyi dövmesi7
- fenerbahçe vs galatasaray12
- elit partiye yanında götürülen hanzo4
- galatasarayın köyfarans kupasına katılmamış olması6
- fenerbahçe lyon maçında atıp tutan yazarlar12
- fenerin gs'nin kasasından 30 milyon avro alması9
- fenerin şl de ziki tutacak olması9
- ismail kartal13
- teröriste sövmek artık yasak4
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi6
- game of thrones taki kerhaneci19
- sabahları nefret edilen şeyler17
- evrende yalnız mıyız sorunsalı4
- küfürü bırakıyorum sözlükk4
- pontus rumları9
- nick vermeden bir yazara seslen6
- sevgili uefa lütfen fenerbahçeyi cezalandırın3
- anın görüntüsü22
- polis bıçaklamak2
- küçük çocuğu olduğu halde sigara içen kadın3
- fenerbahçe21
- en sevilen sözlük botu2
- kadınların askerlik yapmamasının nedenleri2
- gençlere en büyük tavsiyeler3
- tamircisi ölünce satılan araba6
- babanın yanında ayaklarını sehpanın üzerine koymak2
- pizza5
- simyacı2
- hiç bitmeyecekmiş gibi gelen şeyler16
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle10
- tekmil cihan ameleleri ittifak eyleyiniz2
- fenerbahçe lyon maçı sonrası saha karışması5
- en iyi müslüman teknik direktör2
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor7
- saray'dan yeni anayasa sinyali2
- islam barış dinidir43
- kapadokya20
- tulumba tatlısı6
- yeni partili sözlük yazarları26
- sarapci koala51
- arda güler den fenerbahçe paylaşımı3
- kürt sahil mafyası3
- başaran aksu2
- bir sözlük kızıyla şapır şupur öpüşmek13
- ne okudunuz9
- 18 sene sonra yüzü gülen mel gibson2
entry'ler (39)
söylenemeyen şey güzelse, çok geç olmadan söylenmesi gerekendir.
masadan biri içeri çay koymaya gidiyordur, ona boş bardağınızı kaktırıp, mabadınızı kaldırmadan, 1 bardak daha çay içmek için yapılan gereksiz eylemdir.
çocukluk fotoğraflarına baktığında, yanında duran annesi permalı ve röfleli saçlı değilse, vatkalı iğrenç bluzler giymiyorsa, bu arkadaş lisesi değildir.
hayata objektif bakan anne babadır. tebrik edilesi tiplerdir.
şans eseri, mantıklı olana aşık olduysanız ne mutlu..
iyi anlaştığınız bir abiniz varsa, candır o can.. birlikte dertleşirsiniz, gülersiniz, birbirinize beklenmedik anlarda hediyeler alırsınız, ona bir şey olacak diye ödünüz kopar, aileden izin koparılacağı zaman size destek çıkar ama hakikaten saçma bir şey istiyorsanız dostluğu bir kenara koyup, abi tavrıyla olamayacağını söyler, sizi sevdiğinden, size bir şey olmasını istemediğinden.. birlikte içersiniz, gezersiniz tozarsınız.. bazen birbirinizin suç ortağı olursunuz, aranızdan su sızmaz.. sizi istemeye geldikleri akşam, ağlamaktan gözleri şiştiği için, misafirlerin yanında çok duramaz, mutfakta annenize yardım eder.. sonra o da evlenir.. fakat artık hiç bir şey eskisi gibi değildir.. 2 gün sizi görmese özleyen abiniz, aylarca görmese aklına gelmezsiniz.. canınız yanar.. içiniz acır.. çok özlersiniz.. her şey onu hatırlatır.. kızgınlığınız olduğu için, gururunuza yenik düşüp de arayamazsınız.. ama o hep aklınızdadır.. sonuç: abi kardeş diyalogları, özlenendir..
abi: bi de bu var, su getirsene
ben: emretmezsen getiririm
abi: tamam, bana su getirir misin?
ben: tabii abicim.
(su getirip abime verdikten sonra)
abi: aferim!
ve ben sinir olurum.
abi: bi de bu var, su getirsene
ben: emretmezsen getiririm
abi: tamam, bana su getirir misin?
ben: tabii abicim.
(su getirip abime verdikten sonra)
abi: aferim!
ve ben sinir olurum.
mütevazı olduğunu düşündüğüm, yetenekli oyuncu.
teşhirci kızdır. memelerini göstermek için konserde olması gerekmez. herhangi bir tenhada da göstermeye meyillidir.
kanser olma riskini gözardı ederek, deliler gibi solaryuma girip, zenciye dönme çabaları. yılın 12 ayı bronz olan bir kadın normal midir yahu?
çevresi pek geniş olmayan kişidir.
ilişkilerde, pusulası cinsel organı olmayan, takdir edilesi erkektir. bulunması zor kişiliktir. bulunursa, değeri bilinmesi gerekendir.
erkek tecrübeliyse, fakat kızın ilk öpüşmesi ise, erkeğin kesinlike french olayına girmemesi gereken durumdur. keza, kızcağız kendini tecavüze uğramış gibi hissedebilir. ilişkide bir sürelik soğukluk meydana gelebilir.
gereğinden çok değişirse, muhabbet geliştikçe, ilerde özüne döndüğünde kızdan fazlasıyla antipati kazanmaya mahkum kişiliktir.
hoşbulmuş 9. nesil yazardır.
erkek/kız farketmez, taş gibi vücut izlemeyi seven, kıskançlıktan kendilerini arındırmış çifttir.
bazı erkeklerin övünme, bazı erkeklerin vicdan yapma sebebidir. övünen grup, "ulan cazibeme dayanamadı" diye düşünürken, vicdan yapan grup, "hacı tutaydım kendimi, ne yaptım ben ya. acaba şimdi evlenmek ister mi?" diye kendi kendini yer.
alışkanlık haline gelmişse, yerde her daim bir bez durmasına sebeptir.
parayla okuyan güzel kızların kıskandığı kişiliktir. güzeldir, bir de üstüne onlardan akıllıdır.
hayatta yeni bir doğru öğrenmenin yollarından biridir. fakat birincisi hatadır, ikincisi aptallıktır.
içeriği kadar anlatanı da önemli olandır. keza iyi bir fıkra kötü anlatıldığında hiç komik olmayabilir. sonuç: anlatım konusunda kendinden emin olmayanların, dinleyici olmayı seçmesi makuldur.