bugün
- kaşarlı sucuklu menemen6
- yıllardır hep 30 yaşında olan yazar5
- bir sözlük yazarına çıkma teklif etmek5
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı11
- queen ravennadan mesaj var11
- çalışmak istemek ama engellerin çıkması8
- deli bakışlı erkekler5
- seksenler akımı2
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı22
- yeralti edebiyatcisi7
- damarsız tüysüz manisa yaprağı20
- nervio hamferdi10
- birinin altında çalışmak4
- gocu35
- beklenen büyük istanbul depremi2
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü9
- uludağ günlük3
- kız düşürmenin kısa yolu19
- fakir ekeği annesi sevsin8
- uludağ sözlük size ne kattı27
- nikki glaser2
- saltburn2
- al sözlükteki bütün amlar senin olsun8
- günlük 935 lira6
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi2
- s'i l v'e r m'i s t34
- üzülünce vücudun verdiği tepkiler2
- mış gibi yapmak2
- karı kıza para yedirir misiniz6
- dünya her alanda ilerleyecek5
- üsküdar2
- tek ayak üstünde durabilen kadın5
- bu daha büyümüyor mu diyen kız6
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i15
- follow the cops back home3
- işi bırakıp minik ve şirin bir kafe açmak2
- ona bir şeyler söyle2
- yedekte feyk hesap tutmak5
- türkçe 25000 kelimeden oluşan kısıtlı bir dildir10
- köprü ve otoyolların özelleştirilmesi2
- ansızın gelen benim burada ne işim var hissi4
- veli toplantisi4
- sınırsız nafaka kaldırımı insan hakları ihlalidir2
- vanlı kara haydar3
- sözlük çeteleri3
- entry girerken kendini frenlemek3
- özlem gürses'in gta 6 yorumu3
- jar jar binks bir sith lordu mu2
- galatasaray'ın sporting maçı kamp kadrosu4
- kademeli emeklilik sistemi3
entry'ler (11)
fanus için uygun olmayan akvaryum balığıdır. ülkemizde artık her akvaryumcuda rahatlıkla bulunabilmektedir. farklı renk ve boylarda çok sayıda türü vardır. sakin göründüğüne aldanmamak lazım çünkü siz fark etmeden kendinden küçük balıkları yiyebilir bu yüzden canlı doğuran balıklarla bir arada beslenmemeleri gerekir.
dürzü olduğu için 9 tl'ye çorba satması çok normal olan esnaftır.
yapılmasa iyi ama yapılmadığı takdirde yani boş bkz verildiğinde çoğu sözlükte uçurulma sebebi olarak görülmektedir. *
mazda markasının bir zamanlar beğendiğim, farları açılıp kapanabilen, dört cam otomatiği olan, spor ve konforlu modelidir.
(bkz: mazda 323)
(bkz: mazda 323)
iyileşmesi için kedinin türk veterinerlere emanet edilmesi gerekecektir. "bıyığı kesilen bir kedi için acil 0,25 mm bıyığa ihtiyaç vardır" ilanları ülkede dalga dalga yayılacak, yardım kampanyaları başlayacak, kedi bıyıksız haliyle hastane penceresinden gazetecilere el sallayacak, panter emel kediyi kurtarmak için kendi bıyıklarını feda edecek fakat doktorlar "bunlar panter bıyığı, olmaz" diyecek, emel üzülecek, kedinin bıyıklarını kesen kişi linçden son anda kurtulacak, ifadesinde "sarhoştum, herşey biranda oldu, başka bişey hatırlamıyorum, pişmanım" deyip ağlayacak, kedinin bıyıklarına çarpıp yavaşlaması tahmin edilen rüzgar boşluktan istifade edip amerika'da büyük bir fırtınaya yol açacak, fırtına nükler santrallerin patlamasına sebep olcak, patlama sonrası aşırı radyasyondan tüm insanlar ölecek, uzaylılar çok üzülecek.
(bkz: kedi hastanesi)
(bkz: kedi hastanesi)
yalnız yaşamayı seven kavgacı ama çok asil bir balıktır. asıl memlekti tayland'dır. labirentliler sınıfından olduğu için zor şartlarda yaşayabilir. tayland'da pirinç tarlarında çamurlu sularda yaşarlar. aynı akvaryuma iki betta konursa biri ölünceye kadar kavga edeceklerdir ve en güçlü olan sağ kalacaktır.
(bkz: betta)
(bkz: betta)
peugeot marksının artık eskimiş bir modelidir. modifiyede adı sıkça telafuz edilir.
(bkz: peugeot 306)
(bkz: peugeot 306)
askerde ilk bir hafta büyük tuvaletini yapamayacaklardır.*
ağlamama olayını sona erdirdikten sonra sobaya kaşlarını çatıp, dudaklarını büzerek bakıp içinden "artık düşmanız ve bu savaşı sen başlattın" diyen meraklı canlıdır.