bugün
- tai lung8
- kedi kumu4
- kürtçe zorunlu ders olmalıdır4
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- tantuni5
- ioçk'nın mutfağı6
- yağmurcu neden akpli13
- radikal karar almak5
- mantının gereğinden fazla abartılması3
- ekmek poşeti taşımak2
- sözlüğü aşevine çeviren tipler4
- bu koyden olsam ne olacak2
- sevdiğin bir yazarı gammazlamak3
- insansı robota ev temizliği yaptırmak2
- sözlüğe kız girince telefona bildirim gelmesi3
- beni özleyenler elime mum diksin19
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu2
- şükürcülük6
- erdal beşikçioğlu'nun tutuklanma nedeni2
- kedi köpek2
- muşlettin amca bey erecto birader2
- erdal beşikçioğlu17
- tost3
- mantı3
- gammazların sözlüğü bitirmiş olması3
- minnoş kızların obur takliti yapması2
- teknik borç2
- yemek paylaşımı yapan yazarlar2
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak12
- kızlar naber10
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu8
- sözlüğün çok durgun olması2
- zeytinyağlı tabağı2
- herkese fetöcü diyenin genelde fetöcü olması4
- gece gece bana bi çakmak lazım diyen kız7
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek13
- call of duty black ops3
- pazartesi diyete başlamak4
- velvet hanım aşk kadınıdır3
- eli olmayanlar nasıl 31 çekiyor4
- borsa5
- komşuya kahveye gitmek8
- bik bik'in mutfağına konuk olmak30
- üniversitelerdeki siber güvenlik programları2
- taşaklardan birinin kayıp olması11
- çok sıcak olması4
- g3 ile intihar etmek3
- öğrencilik halleri3
- seda akman2
- asgari ücretle çalışan yazarlar4
entry'ler (28)
giyim alışverişlerinde özellikle yüksek tutarlı sezon alışverişleri yapanlar için bu tarz geri kazanım kampanyaları dikkat çekebiliyor. bankkart'ın sunduğu bu kampanyada belirli harcama tutarlarına karşılık jest lira verilmesi, alışveriş sonrası bir avantaj oluşturuyor. özellikle 60 bin tl üzeri alışverişlerde 3.000 tl'ye kadar kazanım sağlanması yüksek bütçeli alışveriş planlayan kullanıcılar açısından değerlendirilebilir. tabii kampanyanın belirli mağaza ve kart koşullarına bağlı olması nedeniyle alışveriş öncesinde detayları kontrol etmek gerekiyor.
emekli maaşını ziraat bankası'ndan alanlar için hazırlanan bu kampanya günlük harcamalara dokunan tarzda olmuş. market alışverişi zaten düzenli yapılan bir ihtiyaç olduğu için küçük küçük geri kazanımlar zamanla anlamlı hale gelebiliyor. her 1.500 tl üzeri alışverişte jest lira kazanılması ve toplamda 1.500 tl'ye kadar ulaşabilmesi özellikle sabit gelirle bütçe planlayan emekliler açısından değerlendirilebilecek bir avantaj gibi duruyor. tabii kampanyanın sadece belirli müşteri grubuna açık olması ve katılım şartlarının bulunması dikkat edilmesi gereken noktalar arasında.
beymen'den alışveriş yaparken özellikle yüksek tutarlı ürünlerde ödeme kısmı bazen insanı düşündürebiliyor. bankkart tarafındaki bu 4 taksit olayı da açıkçası bu noktada biraz nefes aldırabilecek bir seçenek olmuş. peşin fiyatına olması ayrıca güzel detay, çünkü ekstra maliyet çıkmadan ödemeyi bölmek isteyenler için daha mantıklı hale geliyor. herkesin alışveriş alışkanlığı farklı tabii ama kaliteli ürünlerde tek seferde ödeme yapmak istemeyenler için değerlendirilebilir bir kampanya gibi duruyor.
uçak bileti alırken en çok düşündüren konulardan biri de ödeme kısmı oluyor. özellikle uzun zamandır planlanan seyahatlerde bilet fiyatları bütçeyi etkileyebiliyor.
bankkart'ın türk hava yolları bilet alımlarında sunduğu 6 taksit fırsatı bu noktada dikkat çekiyor. belirli tutar üzerindeki biletlerde ödeme planını daha rahat yapmak isteyenler için değerlendirilebilecek bir seçenek olmuş.
seyahat planı yapanların bilet almadan önce kampanya detaylarına göz atması faydalı olabilir. özellikle yurt içi uçuşlarda bu tarz ödeme kolaylıkları güzel bir avantaj sağlayabiliyor.
bankkart'ın türk hava yolları bilet alımlarında sunduğu 6 taksit fırsatı bu noktada dikkat çekiyor. belirli tutar üzerindeki biletlerde ödeme planını daha rahat yapmak isteyenler için değerlendirilebilecek bir seçenek olmuş.
seyahat planı yapanların bilet almadan önce kampanya detaylarına göz atması faydalı olabilir. özellikle yurt içi uçuşlarda bu tarz ödeme kolaylıkları güzel bir avantaj sağlayabiliyor.
n11'de alışveriş yaparken özellikle yüksek tutarlı sepetlerde taksit seçenekleri benim için önemli oluyor. bazen ihtiyacım olan ürünleri almak istiyorum ama tek seferde ödeme kısmı düşündürebiliyor.
bankkart'ın n11 alışverişlerinde sunduğu peşin fiyatına 6 taksit fırsatı bu açıdan güzel bir alternatif olmuş. belirli tutar üzerindeki alışverişlerde ödeme tarafında biraz daha rahat hareket etmek isteyenler değerlendirebilir.
tabii ürünlerin kampanya kapsamına girip girmediğini kontrol etmek gerekiyor. ama n11 kullananlar için göz atılabilecek fırsatlardan biri gibi duruyor.
bankkart'ın n11 alışverişlerinde sunduğu peşin fiyatına 6 taksit fırsatı bu açıdan güzel bir alternatif olmuş. belirli tutar üzerindeki alışverişlerde ödeme tarafında biraz daha rahat hareket etmek isteyenler değerlendirebilir.
tabii ürünlerin kampanya kapsamına girip girmediğini kontrol etmek gerekiyor. ama n11 kullananlar için göz atılabilecek fırsatlardan biri gibi duruyor.
amazon'da alışveriş yaparken özellikle elektronik ve yüksek tutarlı ürünlerde ödeme seçeneklerine mutlaka bakıyorum. bazen almak istediğim ürün sepette bekliyor çünkü tek seferde ödeme yapmak istemiyorum.
bankkart'ın amazon.com.tr alışverişlerinde sunduğu 9 taksite varan fırsat bu açıdan dikkat çekici olmuş. seçili ürünlerde peşin fiyatına taksit imkanı olması, bütçesini daha kontrollü kullanmak isteyenler için avantaj sağlayabilir.
tabii her zaman olduğu gibi ürünün kampanyaya dahil olup olmadığını kontrol etmek gerekiyor. ama amazon'dan düzenli alışveriş yapanlar için takip edilebilecek güzel bir fırsat gibi duruyor.
bankkart'ın amazon.com.tr alışverişlerinde sunduğu 9 taksite varan fırsat bu açıdan dikkat çekici olmuş. seçili ürünlerde peşin fiyatına taksit imkanı olması, bütçesini daha kontrollü kullanmak isteyenler için avantaj sağlayabilir.
tabii her zaman olduğu gibi ürünün kampanyaya dahil olup olmadığını kontrol etmek gerekiyor. ama amazon'dan düzenli alışveriş yapanlar için takip edilebilecek güzel bir fırsat gibi duruyor.
dyson gibi fiyatı biraz yüksek olan ürünlerde insan almadan önce birkaç kez düşünüyor. özellikle ev aletlerinde uzun süre kullanılacağı için hem ürün seçimi hem de ödeme tarafı önemli oluyor.
bankkart'ın dyson alışverişlerinde sunduğu peşin fiyatına 9 taksit fırsatı bu noktada dikkat çekiyor. yüksek tutarlı bir alışverişi tek seferde ödemek istemeyenler için bütçe planlamasında kolaylık sağlayabilir.
tabii kampanya detaylarını ve geçerli ürünleri kontrol etmek gerekiyor ama evine kaliteli bir ürün almayı düşünenler için takip edilebilecek fırsatlardan biri gibi görünüyor.
bankkart'ın dyson alışverişlerinde sunduğu peşin fiyatına 9 taksit fırsatı bu noktada dikkat çekiyor. yüksek tutarlı bir alışverişi tek seferde ödemek istemeyenler için bütçe planlamasında kolaylık sağlayabilir.
tabii kampanya detaylarını ve geçerli ürünleri kontrol etmek gerekiyor ama evine kaliteli bir ürün almayı düşünenler için takip edilebilecek fırsatlardan biri gibi görünüyor.
trendyol zaten çoğumuzun sık kullandığı platformlardan biri oldu. bazen sepete eklediklerim birikince toplam tutar beklediğimden yüksek çıkabiliyor, böyle durumlarda ödeme seçeneklerine mutlaka bakıyorum.
bankkart'ın trendyol'da seçili alışverişlerde sunduğu peşin fiyatına 6 taksite varan fırsat da bu açıdan dikkat çekiyor. özellikle yüksek tutarlı alışverişlerde bütçeyi biraz daha planlı yönetmek isteyenler için değerlendirilebilir bir seçenek gibi duruyor.
tabii her kampanyada olduğu gibi ürün ve işlem koşullarını kontrol etmek gerekiyor. ama düzenli alışveriş yapanlar için takip edilebilecek fırsatlardan biri olmuş.
bankkart'ın trendyol'da seçili alışverişlerde sunduğu peşin fiyatına 6 taksite varan fırsat da bu açıdan dikkat çekiyor. özellikle yüksek tutarlı alışverişlerde bütçeyi biraz daha planlı yönetmek isteyenler için değerlendirilebilir bir seçenek gibi duruyor.
tabii her kampanyada olduğu gibi ürün ve işlem koşullarını kontrol etmek gerekiyor. ama düzenli alışveriş yapanlar için takip edilebilecek fırsatlardan biri olmuş.
tatil planı yaparken en zor kısım genelde tek seferde çıkan ödeme oluyor. özellikle otel ve tur tarafında fiyatlar yükselince taksit seçenekleri daha önemli hale geliyor.
bankkart'ın setur kampanyasını görünce dikkatimi çeken nokta peşin fiyatına 6 taksit imkanı oldu. yurt içi otel veya kültür turu düşünenler için ödeme tarafında biraz daha rahatlatıcı olabilir.
tabii kampanyalarda her zaman olduğu gibi rezervasyon yapmadan önce geçerli koşulları ve dahil olan seçenekleri kontrol etmekte fayda var. ama tatil planı olanların bakabileceği fırsatlardan biri gibi duruyor.
bankkart'ın setur kampanyasını görünce dikkatimi çeken nokta peşin fiyatına 6 taksit imkanı oldu. yurt içi otel veya kültür turu düşünenler için ödeme tarafında biraz daha rahatlatıcı olabilir.
tabii kampanyalarda her zaman olduğu gibi rezervasyon yapmadan önce geçerli koşulları ve dahil olan seçenekleri kontrol etmekte fayda var. ama tatil planı olanların bakabileceği fırsatlardan biri gibi duruyor.
huzur buluruz gerçekten.
bir ülkenin ekonomi modeli sadece makro göstergelerden ibaret değil. finansal kurumların büyüklüğü ve uluslararası rekabet gücü de önemli. edindiğim bilgiye göre ziraat bankası'nın avrupa'nın en büyük 50 bankası arasında yer alması bu kapsamda değerlendirilebilir.
yeni çıkardığı jest kartı için yapmış olduğu reklam filmi ile gözlerimi şenlendiren bankadır. sinema tadında kaliteli çekim, kaliteli oyuncu, kaliteli şarkıcı kullanmışlardır. bir bankadan beklenenden fazlası yapıldığını düşündüm. e gider alır kullanırız napalım
yargıcı'dan sezonluk birkaç parça almak için mağazaya uğradım. alışveriş sırasında bankkarttan 5 taksit imkânı olduğunu öğrenince ödeme tarafı biraz daha rahatladı.
özellikle giyim alışverişlerinde peşin fiyatına taksit seçeneği sunulması hoş bir detay. herhangi bir ek işlem yapmadan kasada taksitli olarak alışverişimi tamamladım.
son dönemde artan fiyatlar düşünüldüğünde, böyle kampanyalar bütçe yönetimi açısından gerçekten işe yarıyor. yargıcı'dan alışveriş yapmayı düşünenler için değerlendirilebilir.
özellikle giyim alışverişlerinde peşin fiyatına taksit seçeneği sunulması hoş bir detay. herhangi bir ek işlem yapmadan kasada taksitli olarak alışverişimi tamamladım.
son dönemde artan fiyatlar düşünüldüğünde, böyle kampanyalar bütçe yönetimi açısından gerçekten işe yarıyor. yargıcı'dan alışveriş yapmayı düşünenler için değerlendirilebilir.
eşimle birlikte kozmetik ve kişisel bakım ürünleri alışverişi yaparken bu kampanyadan yararlandık. toplam harcama 15 bin tl'nin üzerine çıkınca 1.000 tl bankkart lira kazandık.
özellikle düzenli olarak kullanılan ürünlerde fiyatlar ciddi şekilde arttığı için böyle geri dönüşler daha anlamlı hale geliyor. kampanyaya alışveriş öncesi katıldım ve ödül yüklemesinde herhangi bir sorun yaşamadım.
zaten yapılacak harcamaya ek avantaj sağlaması hoşuma gitti. kozmetik alışverişi planlayanlar için değerlendirilebilecek kampanyalardan biri olmuş.
özellikle düzenli olarak kullanılan ürünlerde fiyatlar ciddi şekilde arttığı için böyle geri dönüşler daha anlamlı hale geliyor. kampanyaya alışveriş öncesi katıldım ve ödül yüklemesinde herhangi bir sorun yaşamadım.
zaten yapılacak harcamaya ek avantaj sağlaması hoşuma gitti. kozmetik alışverişi planlayanlar için değerlendirilebilecek kampanyalardan biri olmuş.
amazon'dan bir süredir takip ettiğim birkaç ürünü prime day döneminde satın aldım. toplam tutar 10 bin tl'nin üzerine çıkınca 9 taksit seçeneğinden yararlanabildim.
özellikle yüksek tutarlı alışverişlerde bankkart ile peşin fiyatına taksit imkânı ciddi avantaj sağlıyor. sipariş süreci normal şekilde ilerledi, ödeme ekranında taksit seçeneğini kullanabildim.
son dönemde e-ticaret tarafında kullandığım daha faydalı kampanyalardan biri oldu. zaten alınacak ürünler varsa, ödeme yükünü hafifletmesi açısından oldukça kullanışlı.
özellikle yüksek tutarlı alışverişlerde bankkart ile peşin fiyatına taksit imkânı ciddi avantaj sağlıyor. sipariş süreci normal şekilde ilerledi, ödeme ekranında taksit seçeneğini kullanabildim.
son dönemde e-ticaret tarafında kullandığım daha faydalı kampanyalardan biri oldu. zaten alınacak ürünler varsa, ödeme yükünü hafifletmesi açısından oldukça kullanışlı.
eski beyaz eşyaları yenileme planı yaparken vestel'in bu taksit kampanyasını kullandım. çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi alımında 9 taksit seçeneği bütçeyi oldukça rahatlattı. bankkartta özellikle peşin fiyatına taksit sunulması benim için önemliydi. ekstra maliyet çıkmadan ödemeyi zamana yayabilmek avantaj sağladı.
satış temsilcisine taksit kampanyasını hatırlattım, işlem sırasında sorunsuz şekilde uygulandı. beyaz eşya alışverişi düşünenler için değerlendirmeye değer bir kampanya olmuş.
satış temsilcisine taksit kampanyasını hatırlattım, işlem sırasında sorunsuz şekilde uygulandı. beyaz eşya alışverişi düşünenler için değerlendirmeye değer bir kampanya olmuş.
gardırop yenileme operasyonuna girişmişken denk geldiğim kampanyada rahatlatmaısnı çok seviyorum. birkaç parça derken sepet büyüdü, harcama 10 bin tl'yi geçti. karşılığında 750 tl bankkart lira gelmesi de alışveriş sonrası küçük bir teselli oldu. en azından "bu kadar para nereye gitti" hissini biraz azaltıyor. şartları çok karmaşık değil, alışveriş öncesi katılımı unutmazsanız faydalanabiliyorsunuz.
giyim fiyatlarının geldiği noktada, böyle geri dönüş sağlayan kampanyalar daha anlamlı hale gelmiş durumda.
giyim fiyatlarının geldiği noktada, böyle geri dönüş sağlayan kampanyalar daha anlamlı hale gelmiş durumda.
yaz tatili için thy'den bilet alırken kullandığım kampanyam... bilet fiyatları malum seviyelere gelmişken bankkarttan 6 taksit seçeneği ilaç gibi geldi.
herhangi bir puan kovalamaya gerek yok, ödeme sırasında taksiti seçiyorsunuz ve işlem tamam. özellikle ailece seyahat edenler için faydalı olabilir.
normalde tek çekim ödeyeceğim bileti taksite bölmek bütçeyi oldukça rahatlattı. denk gelenlerin değerlendirmesinde fayda var.
herhangi bir puan kovalamaya gerek yok, ödeme sırasında taksiti seçiyorsunuz ve işlem tamam. özellikle ailece seyahat edenler için faydalı olabilir.
normalde tek çekim ödeyeceğim bileti taksite bölmek bütçeyi oldukça rahatlattı. denk gelenlerin değerlendirmesinde fayda var.
benim için alışveriş dünyasıdır.
geçen ay yurt dışı seyahatimde otel, restoran ve birkaç mağaza harcamasını bankkart ile yaptım. sonradan bu kampanyayı görünce katılım sağladım. toplam harcamam 75 bin tl barajını geçtiği için 5 bin tl bankkart lira kazandım.
açıkçası son dönemde yurt dışı harcamalarına verilen en tatmin edici kampanyalardan biri olmuş. özellikle zaten seyahat planı olanlar için ekstra bir şey yapmaya gerek kalmadan avantaj sağlıyor.
yalnız dikkat edilmesi gereken nokta, harcamaların fiziki pos cihazlarından yapılması. ben işlemlerimi doğrudan kartla ödediğim için herhangi bir sorun yaşamadım. kampanya şartlarını okuyup hareket edenler için gayet faydalı bir fırsat gibi duruyor.
geçen ay yurt dışı seyahatimde otel, restoran ve birkaç mağaza harcamasını bankkart ile yaptım. sonradan bu kampanyayı görünce katılım sağladım. toplam harcamam 75 bin tl barajını geçtiği için 5 bin tl bankkart lira kazandım.
açıkçası son dönemde yurt dışı harcamalarına verilen en tatmin edici kampanyalardan biri olmuş. özellikle zaten seyahat planı olanlar için ekstra bir şey yapmaya gerek kalmadan avantaj sağlıyor.
yalnız dikkat edilmesi gereken nokta, harcamaların fiziki pos cihazlarından yapılması. ben işlemlerimi doğrudan kartla ödediğim için herhangi bir sorun yaşamadım. kampanya şartlarını okuyup hareket edenler için gayet faydalı bir fırsat gibi duruyor.
evi yenilerken ikea'dan zaten alışveriş yapacaktım, bir kampanyaya katıldım. yaklaşık 8 bin tl'lik alışveriş yaptım, ödeme sonrası 750 tl bankkart lira tanımlandı. açıkçası son dönemde gördüğüm daha mantıklı kampanyalardan biri oldu. bir de 6 taksit olayı bütçeyi çok zorlamadan alışveriş yapmayı sağladı. normalde almayı ertelediğim birkaç ürünü de bu sayede sepete ekledim. kampanya gerçekten ihtiyaç alışverişine denk gelirse avantajlı oluyor.
ikea alışverişi planlayanlar için değerlendirilebilir.
ikea alışverişi planlayanlar için değerlendirilebilir.