bugün
- nervio17
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması8
- kurtar bizi müsavat16
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler9
- neden tüm iyi fikirler tuvallette akla gelir4
- bağlama büyüleri3
- meleklerin ifade ettiği anlamı sorgulamak4
- sevgilinizin vajinasını yalar mısınız7
- devran dönecek8
- aralıksız 14 dakika boyunca osurmak5
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- butlancıların birbirine girmesi5
- sevilen kızın abi demesi2
- bilinçaltı düzeyde etkileşime geçen varlıklar2
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- ellerim bos gonlum hos7
- güç zehirlenmesi yaşamamak için yapılması gereken7
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı26
- victor osimhen18
- oğuzhan koç2
- lada samara2
- bugün ne öğrendin3
- garip başlıklar5
- alevi kızların alev alev yanması11
- idam cezasının geri gelmesi6
- süt ısıtıp içine kahve ve şeker katmak6
- ülke gündemini umursamamak6
- tai gay3
- meme gerdirme operasyonu8
- sabah yürüyüşü8
- din silah para2
- nescafe xpress2
- aslan gibi adam7
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı15
- bir buçuk kuşkaş vs 3 adet lahmacun2
- kılıçdaroğlu alevi değil etnik bölücüdür2
- yeni parti6
- cin5
- lan ın ingilizcesi4
- murat 1312
- cumartesi pazarı4
- sözlükteki galatasaraylılar7
- ayakkabıları ters giymek4
- kingdom come deliverance 23
- bakırköy4
- shell2
- okan buruk11
- ahmet baran yazgan8
- gs yine yanak okşatacak mı2
sevdiği entry'ler
Özlenen gecedir. keşke dersin hep her şey o günkü kadar güzel kalsaydı ama kalmaz.
Geleceğe dair büyük bir umursamazlık içerisindeyim,hiçbir hedefim veya isteğim yok.Kendimden sıkıldım,nereye kadar böyle gidecek bilemiyorum altan.
keşke kelimesinden nefret ediyorum.
ama keşkeler beni çok seviyor.
ama keşkeler beni çok seviyor.
Aşk denen şey sadece hayal ve gerçeklik arasında kalan kişinin kendi beyninde yarattığı bir kurgudan ibaret. Bunu hatırladığında canın daha az yanmalı çünkü herkes sadece kendini düşünür. Biraz kendini düşünmelisin ve daha az canın yanmalı çünkü onu düşünmek bir kurgudan ibaret. Bunun kitap okumaktan ya da film izlemekten pek de Bir farkı yok. (kendime söylemek istedim)
2,5 ay önce tanışıp görüştüğüm bir bey vardı. Benim kendimce haklı sebeplerim olduğu için karmaşık bir hal aldı ve görüşmedik sonrasında. Konuşmadık. Neyse 1 ay önce mesaj atmıştım ona da cevap vermemişti. Bugün bi kafede arkama oturduğunu fark ettim.. tesadüf mü bilemem ama sandalyemi itekleyecek kadar yer yoktu bile nerdeyse aynı masadaydık sırt sırta. Selamlaşmadık çocuk gibi saçma sapan tanımamazlıklar halbuki sosyal medyada takipleşiyoruz. Çok saçma??? 30 yaşındasın yav. Neyse. Yarım saat oturup kalktım ben de bakmadım suratına. Bi tane doğru biri yok arkadaş.
geldiğinde tüm büyü bozulur. çünkü yıllarca yüreğinizde yaşatıp büyüttüğünüz kişi aslında o değildir; sizin kurduğunuz hayali bir karakterdir. gerçekler ve hayaller çarpıştığında büyük bir boşluğa dönüşür. Bu yüzden gelmemesi daha hayırlıdır.
Son uc gundur les gibiyim.
Etrafimdaki herkesi bilincli olarak kendimden uzaklastirmaya calisiyorum.
Is planlarimi erteliyorum.
Dusunmuyorum.
Konusmuyorum.
Kafami hic yormuyorum.
Icten ice bundan asiri rahatsiz olsam da rotami degistirecek kivilcimi bir turlu bulamiyorum.
Boyle nasil desem bembeyaz dumduz bir sayfa gibiyim su an. Maclardaki kayip zaman gibi bir zamandayim.
Oyle boyle isler.
Etrafimdaki herkesi bilincli olarak kendimden uzaklastirmaya calisiyorum.
Is planlarimi erteliyorum.
Dusunmuyorum.
Konusmuyorum.
Kafami hic yormuyorum.
Icten ice bundan asiri rahatsiz olsam da rotami degistirecek kivilcimi bir turlu bulamiyorum.
Boyle nasil desem bembeyaz dumduz bir sayfa gibiyim su an. Maclardaki kayip zaman gibi bir zamandayim.
Oyle boyle isler.
Seven kişi cinsiyet farketmeksizin gitmez. Bir kişi sizi değil de yokluğunuzu tercih ediyorsa boşverin.
iyi ki dönmüşüm yolun başından, daha fazla yara almadan. daha fazla kanatmadan, nefes alabildim sonunda.
bu sefer yanmadım, derin bir nefes aldım ve en başından hataymış dedim senin gibi.
teşekkürler bana yanlış insan olduğunu, yanlış yolda yürüdüğümü gösterdiğin için.
teşekkürler uykusuz bıraktığın geceler için, teşekkürler yalnızlığıma yalnızlık kattığın için, teşekkürler herşeyi daha zora sokup zorda bırakmadan yeniden vazgeçerek beni aydınlattığın için...
biliyorum hiçbir zaman benim kadar derinden hissetmedin bizi. bana kan kustururken sen gününü yaşamaya devam ettin.
iyi ki gittin.
yine de;
pişman değilim seni sevmekten, sen adıma yakışan en derin yarasın...
bu sefer yanmadım, derin bir nefes aldım ve en başından hataymış dedim senin gibi.
teşekkürler bana yanlış insan olduğunu, yanlış yolda yürüdüğümü gösterdiğin için.
teşekkürler uykusuz bıraktığın geceler için, teşekkürler yalnızlığıma yalnızlık kattığın için, teşekkürler herşeyi daha zora sokup zorda bırakmadan yeniden vazgeçerek beni aydınlattığın için...
biliyorum hiçbir zaman benim kadar derinden hissetmedin bizi. bana kan kustururken sen gününü yaşamaya devam ettin.
iyi ki gittin.
yine de;
pişman değilim seni sevmekten, sen adıma yakışan en derin yarasın...
Ne gariptir ki bu sözü söyleyen Kişiler sonrasında bir bir hayatından çıkıyor, büyük ironi.