sevdiği entry'ler

sıfırdan tanışılıp sabaha kadar konuşulan o gece

Özlenen gecedir. keşke dersin hep her şey o günkü kadar güzel kalsaydı ama kalmaz.

sözlük yazarlarının itirafları

Geleceğe dair büyük bir umursamazlık içerisindeyim,hiçbir hedefim veya isteğim yok.Kendimden sıkıldım,nereye kadar böyle gidecek bilemiyorum altan.

keşke kelimesinden nefret ediyorum.
ama keşkeler beni çok seviyor.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Aşk denen şey sadece hayal ve gerçeklik arasında kalan kişinin kendi beyninde yarattığı bir kurgudan ibaret. Bunu hatırladığında canın daha az yanmalı çünkü herkes sadece kendini düşünür. Biraz kendini düşünmelisin ve daha az canın yanmalı çünkü onu düşünmek bir kurgudan ibaret. Bunun kitap okumaktan ya da film izlemekten pek de Bir farkı yok. (kendime söylemek istedim)

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

2,5 ay önce tanışıp görüştüğüm bir bey vardı. Benim kendimce haklı sebeplerim olduğu için karmaşık bir hal aldı ve görüşmedik sonrasında. Konuşmadık. Neyse 1 ay önce mesaj atmıştım ona da cevap vermemişti. Bugün bi kafede arkama oturduğunu fark ettim.. tesadüf mü bilemem ama sandalyemi itekleyecek kadar yer yoktu bile nerdeyse aynı masadaydık sırt sırta. Selamlaşmadık çocuk gibi saçma sapan tanımamazlıklar halbuki sosyal medyada takipleşiyoruz. Çok saçma??? 30 yaşındasın yav. Neyse. Yarım saat oturup kalktım ben de bakmadım suratına. Bi tane doğru biri yok arkadaş.

hiç gelmeyecek birini beklemek

geldiğinde tüm büyü bozulur. çünkü yıllarca yüreğinizde yaşatıp büyüttüğünüz kişi aslında o değildir; sizin kurduğunuz hayali bir karakterdir. gerçekler ve hayaller çarpıştığında büyük bir boşluğa dönüşür. Bu yüzden gelmemesi daha hayırlıdır.

Son uc gundur les gibiyim.

Etrafimdaki herkesi bilincli olarak kendimden uzaklastirmaya calisiyorum.
Is planlarimi erteliyorum.
Dusunmuyorum.
Konusmuyorum.
Kafami hic yormuyorum.
Icten ice bundan asiri rahatsiz olsam da rotami degistirecek kivilcimi bir turlu bulamiyorum.

Boyle nasil desem bembeyaz dumduz bir sayfa gibiyim su an. Maclardaki kayip zaman gibi bir zamandayim.

Oyle boyle isler.

Seven kişi cinsiyet farketmeksizin gitmez. Bir kişi sizi değil de yokluğunuzu tercih ediyorsa boşverin.

iyi ki dönmüşüm yolun başından, daha fazla yara almadan. daha fazla kanatmadan, nefes alabildim sonunda.
bu sefer yanmadım, derin bir nefes aldım ve en başından hataymış dedim senin gibi.

teşekkürler bana yanlış insan olduğunu, yanlış yolda yürüdüğümü gösterdiğin için.

teşekkürler uykusuz bıraktığın geceler için, teşekkürler yalnızlığıma yalnızlık kattığın için, teşekkürler herşeyi daha zora sokup zorda bırakmadan yeniden vazgeçerek beni aydınlattığın için...

biliyorum hiçbir zaman benim kadar derinden hissetmedin bizi. bana kan kustururken sen gününü yaşamaya devam ettin.

iyi ki gittin.

yine de;

pişman değilim seni sevmekten, sen adıma yakışan en derin yarasın...

bana çok iyi geliyorsun

Ne gariptir ki bu sözü söyleyen Kişiler sonrasında bir bir hayatından çıkıyor, büyük ironi.

sözlük yazarlarının çizimleri

görsel
© copyright 2005 - 2026