bugün
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır23
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz32
- v a m p i r o v11
- kanal istanbul19
- türk milleti tv seyrede seyrede terbiyesiz oldu14
- mesajlaşma adabı9
- tombik kadın mutluluğu15
- beklenen büyük istanbul depremi46
- true nun çaylak olması19
- allah'ın fazla acımasız olması39
- ali koç8
- anın görüntüsü10
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı11
- aykolikin sözlüğe kattığı şeyler13
- zina çoğalınca deprem olur24
- yolda namaz kılan davarlar18
- ibb de 50 iski çalışanının adliyeye sevk edilmesi13
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular9
- 4 hak mezhep10
- anamızın rahmine düşmeden önce neredeydik18
- uludağ sözlük soruşturması8
- akp düşerse filistin düşer kudüs düşer28
- naci görür22
- ekrem imamoğlu48
- şener üşümezsoy13
- sözlüğün en güzel kızını seçiyoruz19
- düğünde ne giyeceğim derdi12
- 23 nisan 2025 marmara depremi17
- torununun çocuğu olan ölmelidir9
- rock müzik geri gelsin kampanyası10
- babanı öldürüp annenle yatsan da tövbe edebilirsin9
- imansız japonya da derpremde kimseinin ölmemesi26
- kabataş yalanı16
- 26 yıldır yürüyen adam16
- 3 mart 1924 halifeliğin kaldırılması14
- sözlükte sizi en çok etkileyen yazarlar8
- claudia s cloud8
- meriçinizi banyoda yıkar mısınız8
- arkadaşlar sözlük kasıyor pkklılar çıkabilir mi18
- akp liyim sorularınızı alayım8
- depremde kuran üstünde dansöz oynatıldığı iddiası16
- parasıyla hava atan erkek11
- sözlüğe nude atmak9
- truesuz sözlük10
- naber arkadaşlar10
- kağıt 5 tl'nin maliyeti 6 lira 30 kuruş9
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası13
- domuzu hem yaratıp hem lanetlemek16
- akpli olmak11
- yeni düşen kız var mı8

entry'ler (1271)
iddaaa kuponu beklemek.
sözlükte şuan bulunduğum sayfanın hemen yukarısında "taslaklarım" butonunu defalarca "taşaklarım" okumak ve her defasında "yok canım! taşak entryleri getir butonumu yapmıslar" diye şaşırmak.
Le Diner de Cons " Salaklar Sofrasi" kesinlikle izlenmesi gereken komedi filmidir. Türkce dublaj yerine orjinal dilinden izlemek ve özellikle Jacques Villeret'in jestleri mimiklerine dikkat kesilmek, fütursuzca gülmeye sebebiyet verir.
sivil hayatta sunu yapardim bunu ederdim gibi dusuncelere kapilmayip, adapte olmak icin tamamen kafayi bosaltip gidilirse rahat edilir.
kasimda ask*baskadir.
kasimda ask*baskadir.
bulvar "kafasi girdi gerisi rahat girer"
renk skalasina baktim.marsall i diyo yu polisani aradim.dar renk ne amina goyim dedim.fatal error verdiler.
dar ve renkli pantolondur o dediler
dar ve renkli pantolondur o dediler
anlatım bozukluğu olan cümledir.
bozulmuş televizyonu 6 aydır tamir etmemek, şeklinde olursa, üşengeç insan söylemidir derdim ama demiyorum.
bozulmuş televizyonu 6 aydır tamir etmemek, şeklinde olursa, üşengeç insan söylemidir derdim ama demiyorum.
(bkz: yazar beyinlerindeki bad sector).serbest cagrisim.
birde sonuna gercegi kelimesi koymazlar mi. tey allam ya! he oldu amua goyim gercekmis bizde ögrendik.
avrupali hamarigali bile lahmacuna, dönere bilumum tüm türkiye yemeklerine hastayken sok olduk gercek oldugunu ögrenince. buralarda cok guzel bi laf var bildin mi?
yirsen revani, yimezsen yaraami yi!
avrupali hamarigali bile lahmacuna, dönere bilumum tüm türkiye yemeklerine hastayken sok olduk gercek oldugunu ögrenince. buralarda cok guzel bi laf var bildin mi?
yirsen revani, yimezsen yaraami yi!
birinci sırayı kesinlikle tadilat tamirat ve siktiğimin matkap sesi alır. iğrençtir ve her ne hikmetse hep uyurken bu ses başlar. o matkabı alıp döndere döndere götlerine sokacam yakında az kaldı.
ikinci sırayı ise, bir üst kattaki boş evi kiralamaya çalışan emlakçı alır. amına kodumun adamı sanki bütün müşterilerine öğüt veriyor. "gidince kapı kapalı olur şu dairenin ziline basın" der gibi. bir oldu, iki oldu derken , erken uyanmak zorunda olduğum bir sabah zııııırr zıııır calıyo. üşenmedim şort atlet indim aşağıya açtım. birde pişkin pişkin diyor ki emlakçı gavat: "abi aşağı niye iniyon otomatikten açsaydın". müşterisi varmış falan çokta fifi. tuttum yakasını dedim "sikerim senin kiranı da daireni de". müşteri korktu araya giriyor. dedim "sen dur". "lan yavşak sen daire kiralayacan diye ben her gün kapımı açacam. bir daha bu zili sen değil rastgele çalan olsun gelir o emlak dükkanında sikerim ibreti alem için". "abi özür dilerimler bi daha olmazlar" falan görsen nasıl gaza geldim.
bir daha olsun zaten görürsün.
o gün bu gündür emlakçı gelmez bu apartmana.
bak yine sinirlendim. sikerim senin zilini de, kiranı da,evini de deyyus. bu satırları okuyosundur umarım götveren emlak seni.
son kattaki bütün dairelerin sahibi yaşar amca. seni unuttum sanma seninde geçmişinden geleceğine saydırıyorum. sik kafalı adam madem daire sahibisin o zaman bina giderlerine sikile sikile ortak olacaksın. lan gidin açmayın söyle başlıklar sabaha kadar tüm şehri siktireceksiniz bana.
çok sinirliyim sözlük bildiğin gibi değil
ikinci sırayı ise, bir üst kattaki boş evi kiralamaya çalışan emlakçı alır. amına kodumun adamı sanki bütün müşterilerine öğüt veriyor. "gidince kapı kapalı olur şu dairenin ziline basın" der gibi. bir oldu, iki oldu derken , erken uyanmak zorunda olduğum bir sabah zııııırr zıııır calıyo. üşenmedim şort atlet indim aşağıya açtım. birde pişkin pişkin diyor ki emlakçı gavat: "abi aşağı niye iniyon otomatikten açsaydın". müşterisi varmış falan çokta fifi. tuttum yakasını dedim "sikerim senin kiranı da daireni de". müşteri korktu araya giriyor. dedim "sen dur". "lan yavşak sen daire kiralayacan diye ben her gün kapımı açacam. bir daha bu zili sen değil rastgele çalan olsun gelir o emlak dükkanında sikerim ibreti alem için". "abi özür dilerimler bi daha olmazlar" falan görsen nasıl gaza geldim.
bir daha olsun zaten görürsün.
o gün bu gündür emlakçı gelmez bu apartmana.
bak yine sinirlendim. sikerim senin zilini de, kiranı da,evini de deyyus. bu satırları okuyosundur umarım götveren emlak seni.
son kattaki bütün dairelerin sahibi yaşar amca. seni unuttum sanma seninde geçmişinden geleceğine saydırıyorum. sik kafalı adam madem daire sahibisin o zaman bina giderlerine sikile sikile ortak olacaksın. lan gidin açmayın söyle başlıklar sabaha kadar tüm şehri siktireceksiniz bana.
çok sinirliyim sözlük bildiğin gibi değil
bitti amua goyim.
vay amına koyum, dünya varmış! diyeceği kesin olan gökmen`dir.
iyi güzel hoş şehir fakat bu vilayetin en büyük sorunu trafik magandaları (mandaları) ve trafik teröristleridir. en dar sokağı bile yanyana 3 aracin rahatça geçebilek potansiyele sahiptir fakat her gün en olmadık kazalar olur. hatta gelip görenleriniz varsa bilir ki birçok ana yol nerdeyse otoban genisliğine sahiptir. fakat 3-5 orospu çocuğu yayıla yayıla araba kullandığından trafik tıkanır.
45 saniyelik yeşil ışıkta ortalama 4 tane araç geçebilir.
son iki yilin moda olan araba kullanma şeklide, iki şeridi ortalayarak sürmektir.*
yok abisi ne kurallar,ne devlet otoritesi,ne başka sikim, çözülemiyor bu. güzelim şehrin amına koyan, suriyelilerden ziyade şehirde can güvenliğini tehlikeye atan bu namussuzlardir.
bitti. *
45 saniyelik yeşil ışıkta ortalama 4 tane araç geçebilir.
son iki yilin moda olan araba kullanma şeklide, iki şeridi ortalayarak sürmektir.*
yok abisi ne kurallar,ne devlet otoritesi,ne başka sikim, çözülemiyor bu. güzelim şehrin amına koyan, suriyelilerden ziyade şehirde can güvenliğini tehlikeye atan bu namussuzlardir.
bitti. *
bütün erkekleri deneyimleyen kadin söylemi.
bir başka yazarin kişisel görüşüdür.
tutan mı var? *
tutan mı var? *
(bkz: mcgyver), tartismasiz acik ara önde
bu adamda olabilir pekala !
http://www.youtube.com/watch?v=xaN5VxDUIVk
http://www.youtube.com/watch?v=xaN5VxDUIVk
türk futbol kluplerinin ve federasyonun bu duruma artik el atmasi gerekmektedir.superlig,ptt ligi vs vs amatör kümeye kadar her takimin sonunda spor var. bi bak abisi baska liglere.borussia dortmund,athletico madrid, panathinaikos vs. bir tek bizim ülkede var bu kafa. sanki tek bir kalemden cikmis bu hüküm hissi uyandirir insanda.